Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

merhaba uzun zamandır bebek isteyen biride benim :14: kayyum ve AdaESILA tebrik ederim.... bu arada kan değerin 14 iken doktorunun hamilesin demesi beni şaşırttı benımki 50 küsürken bile net bişe dememişti,2000leri bulduyduda öle hamilesin dediydi neticede sonlandı ama inş sen sağlıkla kucağına alırsın,rabbin isteyen herkezi boş çevirmesin inş.:23:

amin sislicamm niye şaşırdın okadar anlamadım senin benim doktorum meselesi değilki bu doktor sonuçta takip yapıyor sonuca bakmak için belli bir gün veriliyor bilimsel olarak degerin 5 in üzeriyse hamilelik başlangıcı var demek.önemli olan bu degerin katlanıp büyümesi .yoksa kimsenin hamileliği kesin olmaz Allah izin verip kucağına alamadıktan sonra.şimdi degerim 46 oldu ama yarın ve sonraki günler ne olacagını Allah bilir

inanmıyordun, sancılarını adet sancısı olarak nitelendiriyordun .. ne demiştim hatırlarsın yalancı adet sancısıdır onlar nitekimde öyle oldu çok şükür,,şaşkındın neticede çünkü kaç aydır bekliyordun üstelik dr dediği zamanda birlikte olamamıştın o yüzden inançsızdın ki rabbime binlerce kere şükür olsun ki hamilesin canım,,inan adına çok mutlu oldumm rabbim inşaallah sağ sağlim kucağına almayı ve rahat bir gebelik geçirmeni nasip eder tatlım...kendine çok iyi bakk öpüyorum senii ;)

amin canım cümlemize nasip etsin inşallah devamıda gelir.ama gerçekten adet sancısı olmuştu :)

kız kayyum sen de hamileymişin.....

çok sevindim.....

Akşam soruyorum ne var ne yok diye hiç söylemiyosun yani....

Geçmişten okudum ....

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin ....

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:62::62::62::62::62::62::62::62::62:

:66::66::66::66::66::66::66::66::66:

:65::65::65::65::65::65::65::65::65:
cnm cım sağlık problemini yeni duymuştum hem değerimde daha yükselmemişti oan paylaşmayı uygun görmedimm. Belki canın sıkkındır dedim .güzel arkadaşımm

sagol canım artında hepimizde anne olalım inşallah en kısa zamanda
bugün degerimde katlamış 14 den 46 ya çıkmış inşallah böyle devam eder

Gözün aydin kizcem hayirli olsun tekrar artik birak kafana takmayi insallah yakinda mercimegin kendisinide görürsün canim

gelde söyle iki lafin belini kiralim yahuu :64::64:

$10052011187.webp $10052011186.webp

15+4 olduk nasiliz bakin

hosbulduk canim,iyiyim tsk.ederim sen nasilsinnn,yegenlerimiuz nasilllll:emir_bebek::emir_bebek:

ayyy canim daha yavas yavas cikiyor gibiiii:27::27::27:

ayyy biran once ciksada hamilelik kiyafetleri alabilsemmmmmmmmmm:1::1:

ne güzel iyi olmaniza cok sevindim canim ehh iste bizde iyi sayiliriz bu ara istahimiz cok acik hep acim ya ben:39::39:biz bi iki kiyafet aldik rahat oluyo tunik aldim pantalonda rahat oluyo gercekten al sende yavas yavas

ne güzel iyi olmaniza cok sevindim canim ehh iste bizde iyi sayiliriz bu ara istahimiz cok acik hep acim ya ben:39::39:biz bi iki kiyafet aldik rahat oluyo tunik aldim pantalonda rahat oluyo gercekten al sende yavas yavas

aman ye canim yeeeeeee:39::39::39:
ayyyy canim yaaa simdi senin karnina bakinca hamile oldugumu hiseetim:emir_bebek::emir_bebek:

ya en azindan turkiyeye gidene kadar azicik ciksinda hamilelik giyip oyle gidiyimmmmmmmmmm:18::18::18::18:

hosbulduk canim,iyiyim tsk.ederim sen nasilsinnn,yegenlerimiuz nasilllll:emir_bebek::emir_bebek:

ayyy canim daha yavas yavas cikiyor gibiiii:27::27::27:

ayyy biran once ciksada hamilelik kiyafetleri alabilsemmmmmmmmmm:1::1:

aman ye canim yeeeeeee:39::39::39:
ayyyy canim yaaa simdi senin karnina bakinca hamile oldugumu hiseetim:emir_bebek::emir_bebek:

Ayy canim benimde cok yok biz iki taneyiz teyzesi ondan galiba :nazar::nazar::nazar::nazar:

ya en azindan turkiyeye gidene kadar azicik ciksinda hamilelik giyip oyle gidiyimmmmmmmmmm:18::18::18::18:

sen nezaman gidiyodun canim trye biz haftaya doktora görüncez sonrada 25inde insallah doktor aksini söylemezse gidecegiz az kaldi yani:66::66:

ayyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyy :nazar::nazar::nazar:

cikmis kiz seninki,ayyyy benimki ne zaman cikicakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:27::27::27::32::32::32:

Azcik daha bekle canim cikacak seninkide biz iki taneyiz biliyosun ondandir sanirim zaten yiyorum kendimi durduramiyorum su ara aman bebisler iyi olsunda bisi olmaz:39::39::39:

sen nezaman gidiyodun canim trye biz haftaya doktora görüncez sonrada 25inde insallah doktor aksini söylemezse gidecegiz az kaldi yani:66::66:

evet cok az kalmisssss:66::66::66:

canim bende ayin 30 da gidicem allah izin verirse...

bizim doktor izin vermisti,son kontrolumude yapip oyle gidicem ins...

evet cok az kalmisssss:66::66::66:

canim bende ayin 30 da gidicem allah izin verirse...

bizim doktor izin vermisti,son kontrolumude yapip oyle gidicem ins...

Aslinda benimkide bisiy demedide yinde iste son defa bakicak bende iyi hissediyorum suan 17sinde termin bakalim ne alemdeler benimkiler annecim merakla bizi bekliyor burda ben iyi bkarim diyor simdiden herseyi yapmaya baslamislar ablamla cok heyecanliyim ya

seninde az kalmis canim ohh mis gibi gider geliriz insallahh

Back
X