Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

selem kizlar ben geldim ama kimsecikler yok umarim herkes iyidir

aysucum bebeklerin 40 i cikti canim cok sükür iyiler

nissam bebisin Anali babali büyüsün insallah bizde durumlar ayni cok yogun geciyor hala yatmadilar suan bile zorla emige alistiriyorum
bas edemiyorum ikisiyle cok or gercekten dogum yapacak arkadaslara ALLAH yardim etsin

simdilik benden bu kadar yaramazlarim durmuyor kendinize iyi bakin görüsürüz:40::nazar::nazar:

Herkese merhabalar 17.11.11de 02:31de kizim Asya mi kucagima aldim bugun 15.gunumuz bebegim tersdi normlde sezeryan demisti dr 5aealikda sezeryan olacktim ama kizim RTL Den dunyaya gelmk Istedim 2kilo695grm45bucuk olarak dunyaya geldi biraz kucik dogduk suyum patladi apartopar sezeryna alindim yine donmemisti dort sntm acikliklikla sezeryan oldum ama hic agrim olmadi diyecek kadar azdi local anestezi ile gule eglene bebegimi aldim darisi suzlerede insallh asil annelik duygusu simdiymis

Nissancim allh anali babali buyutsun asicimmm bitanem Gozun aydin kirkini atlattin Bnm daha var birtaneyle zorlaniyorken s'en ne yapiyorsun allh Yardimcin olSun optim kocmn

Herkese merhabalar 17.11.11de 02:31de kizim Asya mi kucagima aldim bugun 15.gunumuz bebegim tersdi normlde sezeryan demisti dr 5aealikda sezeryan olacktim ama kizim RTL Den dunyaya gelmk Istedim 2kilo695grm45bucuk olarak dunyaya geldi biraz kucik dogduk suyum patladi apartopar sezeryna alindim yine donmemisti dort sntm acikliklikla sezeryan oldum ama hic agrim olmadi diyecek kadar azdi local anestezi ile gule eglene bebegimi aldim darisi suzlerede insallh asil annelik duygusu simdiymis

Nissancim allh anali babali buyutsun asicimmm bitanem Gozun aydin kirkini atlattin Bnm daha var birtaneyle zorlaniyorken s'en ne yapiyorsun allh Yardimcin olSun optim kocmn

Canım Allah analı babalı büyütsün,adıyla yaşasın İnşaallah....

Kolay gelsin ,görüşürüz....

nissam bebisin Anali babali büyüsün insallah bizde durumlar ayni cok yogun geciyor hala yatmadilar suan bile zorla emige alistiriyorum
bas edemiyorum ikisiyle cok or gercekten dogum yapacak arkadaslara ALLAH yardim etsin

simdilik benden bu kadar yaramazlarim durmuyor kendinize iyi bakin görüsürüz:40::nazar::nazar:

Ayyy Maaşallah büyüyor bebişler....:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

Kolay gelsin canım,görüşürüz....

gözün aydın canım.darısı başıma.geri sayım başladı

ALLAH anali babali buyutsun cnm :nazar::nazar::nazar:

Bebisinede masaALLAH. Sizlere omur boyu mutluluklar dilerim.

Darisi basimiza. :34:

Asicimm uzun zamandir merak ediyordum seni. Iyi haberlerini paylastigin icin tsk ederim.

Bebislerinin 40 cikmis cok sukur masaALLAH bebelere

:nazar::emir_bebek::nazar:

Onlari benim icin opersen sevinirim... ALLAH'a emanet olun.

Bebisim1

Cnm senide cok merak ediyorum. Esin ameliyat olmustu en son...

Tup bebege basliyacaktiniz ne oldu? insaALLAH hayirli haberler alirim senden.

En kisa zamanda mucde vermen dilegiyle. Kendine cok iyi bak cnm, ALLAH'a emanet ol.

ne mutlu sizlere çok sevindim valla adınıza Allah yardımcınız olsun
Rabbim inşallah bizlerede nasip etsin bu güzel mutluluğu

Canım Allah analı babalı büyütsün....

Adıyla yaşasın inşaallah....

Sana çok kolay gelsin canım....

Ben hala bildiğin gibi...

Görüşürüz....

amin cok tsk.ederim canim....

darisi basina canim...:emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun bebişin canım.bende beklemedeyim hala.1 aydan daha az bir zaman kaldı.ağırlaştım iyice.o yüzden zor geçiyor son günler.sancılar da ara ara yokluyor.darısı benim başıma artık :21:

tsk.ederim canim...

rabbim senide bir sancida kurtarir ins...

oyle olur bebegini kucagina alinca herseyi unutursun canim,bir hayal gibi gelir gecer...

ayyyy 40 nida cikardin,darisi basimiza canim...
valla ben bir tanesiyle zor ugrasiyorum senin isin daha zor canim,rabbim kolaylik versin...
kendine be bebislere iyi bak gorusuruz...

hayirli olsun canim,rabbim saglikla buyutmeyi nasip eder ins...

nasilsin canim,asya`miz nasil canim....

Bebisim1

Cnm senide cok merak ediyorum. Esin ameliyat olmustu en son...

Tup bebege basliyacaktiniz ne oldu? insaALLAH hayirli haberler alirim senden.

En kisa zamanda mucde vermen dilegiyle. Kendine cok iyi bak cnm, ALLAH'a emanet ol.

Canım tüp bebeğe başlamıcaktık biz,sanırım sen karıştırdın...

Evet işte eşim iyileşme sürecinde....

İnşaallah canım ya ben de çok vermek isterim müjdeli haber sizlere...

Zaten Gülşahla ben kaldık eskilerden hala hamile olmayan...

Bizlere bol bol dua edin olur mu....

Sen de kendine ve bebişine iyi bak....

Cok tesekkur ederim guzel sozleriniz icin insaallh darisi olmayanlarin basina cok Isterim su analik duygusunu butun canlilarin tatmasini hamilelikse cok guzel ama kokusu ona anobli kelimler yok bu sevgiyi Askim anlatmaya once allah sonra yavrum dyorsun insallh darisi olmayanlarada nasip olur hayirli saglikli evlatlar

Cok tesekkur ederim guzel sozleriniz icin insaallh darisi olmayanlarin basina cok Isterim su analik duygusunu butun canlilarin tatmasini hamilelikse cok guzel ama kokusu ona anobli kelimler yok bu sevgiyi Askim anlatmaya once allah sonra yavrum dyorsun insallh darisi olmayanlarada nasip olur hayirli saglikli evlatlar

Amin canım İnşaallah....

Dua et bana da bol bol....

Bebişine ve kendine iyi bak....

Görüşürüz....

Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

Amin arkadaşım....

Fatiha'yı da okudum....

Biz de yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz,Allah'ım İnşaallah bir an önce hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.....

Güzel arkadaşlarımııııı buldummmmm. Canlarım nasılsınızzz. Bebişler doğmuşşş allah analı babalı büyütsün inşallah. Cnmm bebişimede üzel haberlerrrrrrrrrrrr.

Güzel arkadaşlarımııııı buldummmmm. Canlarım nasılsınızzz. Bebişler doğmuşşş allah analı babalı büyütsün inşallah. Cnmm bebişimede üzel haberlerrrrrrrrrrrr.

İyilik canım nolsun bildiğin gibi....

Sen nasılsın,bebiş nasıl?

Senin de az kalmış doğuma,ağırlaşmışındır artık di mi?

iyilik canım nolsun bildiğin gibi....

Sen nasılsın,bebiş nasıl?

Senin de az kalmış doğuma,ağırlaşmışındır artık di mi?

ayyyyyyyyyyyyyyyy cnmm bebişimmm kavuştuk arkadaşım yaaaaa.

Bak diyorumkiiii sende benim tarihlerimde hamiş kalacaksın . Bak görr eşinde iyileşme sürecinde imiş okudum haydi hayırlısı .evet cnmm artık ağırlaştımm birazz ama okula dedvam daha izne başlamadım bennn.

Amin arkadaşım....

Fatiha'yı da okudum....

Biz de yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz,Allah'ım İnşaallah bir an önce hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.....

Ne kadar güzel dua etmişsiniz Allah bizide cümlesiyle ana baba olmaya layık kılsın kucağımıza hayırlısından evlat versin aminnn...:43::43:

Evacim gözün Aydın bebis gelmiş erken ama olsun sagikli olsun kizcen bizde iyiyiz ama çok zor annelik ikizler hiç durmuyor

Sagol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ayyy Maaşallah büyüyor bebişler....:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

Kolay gelsin canım,görüşürüz....
Simdi bile vaktim yok inanın yinede dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı görüşürüz
Asicimm uzun zamandir merak ediyordum seni. Iyi haberlerini paylastigin icin tsk ederim.

Bebislerinin 40 cikmis cok sukur masaALLAH bebelere

Onlari benim icin opersen sevinirim... ALLAH'a emanet olun.

ne mutlu sizlere çok sevindim valla adınıza Allah yardımcınız olsun
Rabbim inşallah bizlerede nasip etsin bu güzel mutluluğu

amin cok tsk.ederim canim....

darisi basina canim...:emir_bebek::emir_bebek:

tsk.ederim canim...

rabbim senide bir sancida kurtarir ins...

oyle olur bebegini kucagina alinca herseyi unutursun canim,bir hayal gibi gelir gecer...

ayyyy 40 nida cikardin,darisi basimiza canim...
valla ben bir tanesiyle zor ugrasiyorum senin isin daha zor canim,rabbim kolaylik versin...
kendine be bebislere iyi bak gorusuruz...

hayirli olsun canim,rabbim saglikla buyutmeyi nasip eder ins...

nasilsin canim,asya`miz nasil canim....

Back
X