Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Amin canim insallah. Canım cok gecmis olsun size de.
Oğlumun bı sorunu yoktu canım. Kendimiz istedik. Erken yaptırmanın avantajlarının fazla olması sebebiyle yaptırdık.
Uyku düzeni Gunduz güzel uyuyor ama geceleri gaz problemi oluyo. 2 saatte bı uyanıyor. 1 saatte anca uykuya daliyo. Bakalım 40 i geçince belki biraz düzene girer. Cok şükür ağlaması yok ama. Ikiniyo sürekli...

iyi ozaman rabbim dugunlerinide gosterir insallah.....o sorun bnm kizimda da var 3 aylik olduk ama hala ikiniyoruz surekli gaz sorunlarimiz var koligiz....ama buyudukce daha aza iniyor vee kriz saatleri oluyor mesela oglen 1bucukdan 4de kadar kriz saatlerimiz sonra kesiliyor aksam saat 7den 10bucuga kadar yine sonra bitiyor ikinmilara devam buyudukce kaka zamanlari yemek zamanlari belirleniyor uyku duzenimiz bir turlu olmadi duzene giremiyoruz uyutayim diyorum sakinlesiyor tam yatacak ikinci acikma saati geliyor evde hortlak gibi dolsaiyorum

iyi ozaman rabbim dugunlerinide gosterir insallah.....o sorun bnm kizimda da var 3 aylik olduk ama hala ikiniyoruz surekli gaz sorunlarimiz var koligiz....ama buyudukce daha aza iniyor vee kriz saatleri oluyor mesela oglen 1bucukdan 4de kadar kriz saatlerimiz sonra kesiliyor aksam saat 7den 10bucuga kadar yine sonra bitiyor ikinmilara devam buyudukce kaka zamanlari yemek zamanlari belirleniyor uyku duzenimiz bir turlu olmadi duzene giremiyoruz uyutayim diyorum sakinlesiyor tam yatacak ikinci acikma saati geliyor evde hortlak gibi dolsaiyorum

Allah kolaylık versin canım. Umarım düzelirler. Çünkü ikinirken cok zorlanıyorlar ve sanki cok aci çekiyorlar. Öyle görünce cok üzülüyorum.

merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra burdayım hepinizi çok özledim nasılsınız bebişler nasıl çalşmalar nasıl gidiyor

Merhabalar canım....

Ben hala bildiğin gibi....

Senin nasıl gidiyor hamilelik?

Cinsiyeti belli olmuştur,kız mı erkek mi?

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.....

Merhabalar canım....

Ben hala bildiğin gibi....

Senin nasıl gidiyor hamilelik?

Cinsiyeti belli olmuştur,kız mı erkek mi?

iyi olmaya çalışıyorum canım çok zor bir hamilelik geçiriyorum bulantılar kusmalar çok kötüydü sürekli hastanelerde serum yedim tam geçti derken safra kesemde taş çıktı süreki ağrılarım oluyor.doktor acil ameliyat diyor ama malum gebelik var beklemedeyiz bebek yaşayabilecek hataya gelene kadar dayanmam lazım bebeğin cinsiyeti erkek bu arada herşeye rağmen çok güzel bir duygu Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşaallah.

iyi olmaya çalışıyorum canım çok zor bir hamilelik geçiriyorum bulantılar kusmalar çok kötüydü sürekli hastanelerde serum yedim tam geçti derken safra kesemde taş çıktı süreki ağrılarım oluyor.doktor acil ameliyat diyor ama malum gebelik var beklemedeyiz bebek yaşayabilecek hataya gelene kadar dayanmam lazım bebeğin cinsiyeti erkek bu arada herşeye rağmen çok güzel bir duygu Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşaallah.

Çok geçmiş olsun canım....

Allah yardımcın olsun....

Amin canım tüm isteyenlere de İnşaallah....

Çok geçmiş olsun canım....

Allah yardımcın olsun....

Amin canım tüm isteyenlere de İnşaallah....

OKadar cok istiyorm ki buraya hamilyim diye yazmani dualar ediyorum olSun diye biliyorum banal bir laf ama sabir rabbim hic beklemedigin bir anda olack Bnm ikin ci asilamdn hic umudm yoktu ama oldu sukur oyle bir an gelecekki artik boslayacksin ve o anda annecim ne. Burdayim diyecek sana insalllhhhhhhhhhhhhhhhh cok iyi bilirim o sikintilari ama sabir

Gulcum gecmis olSun tez zamnda biter insallh

OKadar cok istiyorm ki buraya hamilyim diye yazmani dualar ediyorum olSun diye biliyorum banal bir laf ama sabir rabbim hic beklemedigin bir anda olack Bnm ikin ci asilamdn hic umudm yoktu ama oldu sukur oyle bir an gelecekki artik boslayacksin ve o anda annecim ne. Burdayim diyecek sana insalllhhhhhhhhhhhhhhhh cok iyi bilirim o sikintilari ama sabir

Çok sağol canım....

Amin canım inşaallah....

slm canlar nasılsınız?
hamişi diyebilmek buraya yazmak çok istiyorum. ama değilim puff. dun ateş öçme yöntemi diye bişey okudum. ve busabah başladaım ateşimi ölçmeye ama tam manasıyla anlamadım yumurta çatlarken ateş yukselirmi düşermi ? bilgi olan varmı ? inş hamiş oluruz kızlar ....

Sagol tatlim iyiyim sukur s'en kizim bir aylik iken fitik ameliyati gecirdim uc gun hastanede kaldik kucuk oldugu icin ozamnlar cok kotuydu kabus bile iyi kalirdi yaninda sukurler olSun ameliyatdan sonra hem kilo almaya basladi hémde sancilari bitti subatin yedisinde uc aylik olack insallh hersey yolunda sukur ataltdik Zor gunleri

Arwen cim allh dugununude gostersin sizlere sorun vardi sanirim genelde sorun oldugu zamn erkenden yapiyorlar s'en nasilsin bebisinin uyku duzeni varmi bnmki huysuz bu konuda

ayyy canim ya cok gecmis olsun,benim kizda basta uyku problemimiz vardi,geceleri sabahlardik ama gunduz uyurdu,doktorumuz gece ile gunduzu karistiriyor ondandir.gaz sorunuda cok vardi.

ama zaman gecince duzeliyor,uyku duzenide yoluna giriyor cok sukur...

merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra burdayım hepinizi çok özledim nasılsınız bebişler nasıl çalşmalar nasıl gidiyor

slm canim biz iyiyz seni sormali...

slm canlar nasılsınız?
hamişi diyebilmek buraya yazmak çok istiyorum. ama değilim puff. dun ateş öçme yöntemi diye bişey okudum. ve busabah başladaım ateşimi ölçmeye ama tam manasıyla anlamadım yumurta çatlarken ateş yukselirmi düşermi ? bilgi olan varmı ? inş hamiş oluruz kızlar ....

slm canim,iyiyiz tsk.ederiz sen nasilsin..

rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu yasatir ins....

slm canim,iyiyiz tsk.ederiz sen nasilsin..

rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu yasatir ins....
iim bende şükür canım. bebiş konusu bu ara sıklıkla devam ediyor bende. :(
doktorlar testler falan.. şimdi yumurtlaa testini bekliyorum. netten bakıyorum falan. dun ateş ölçme yöntemini okudum. bakalım birde bunu deniyeyim. artık hamiş kalmak istiyorum. bakalım inş inş aminn Allahım herkeze nasip etsin bana da :(

slm canlar nasılsınız?

Merhabalar canım.....

Hoşgeldin aramıza....

Sen ne zamandır istiyorsun bebek?

canım merhaba yanılmıyorsam sen karkim k8 kullanıyordun sonuç ne oldu gebe kaldınmı ve sen neden kullanıyordun senin sorunun neydi cevap verirsen sevinirim çok merak ediyorum :26:

iki ay falan kullandım sanırım ama bende bir işe yaramadı belkide yarım bıraktım bir sürü şey yaptım ben çörek otu bal tarçın hayıt suyu böğürtlen kökü ama hiçbiri yaramadı
altı yedi aydır metformin içiyorum cnm şeker hapı kaliteli yumurta oluşumu sağlıyor benim sorunum yumurta tembelliği

selam kizlar,
forumunuzu bir suredir okuyorum.
ben de bir bucuk senedir cocuk istiyorum. gecen sene bir dusuk yaptim 7haftalikti. sonrasinda yumurta takipleri yapildi, herhangi bir sorun yoktu ama yumurtalarim pek gelismiyordu bir tane filan oluyordu. hemen ilaca gecmedim, ancak olmayinca bu ay ilk kez serophene kullandim. iki yumurtam gelisti, sonra catlatma ignesi yapilmadi ve catladi ikisi de. su an beklemedeyim. adet olmama neredeyse 2 hafta var ve sabirsizlaniyorum. gecen sene hamile kalabildigim icin bunun ne guzel bir his oldugunu biliyorum; umarim hepiniz en kisa zamanda hamile kalir, saglikli bebekler dunyaya getirirsiniz.
benim en belirgin hamilelik belirtim cook sakin ve ilimli olusumdu. normalde adet oncesinde gergin olurum, hamileyken pamuk gibiydim.

selam kizlar acil yardima ihtiyacim var

bugun adetimin 8.günü
doktorum ultrasyonla bakti 8.gün sol yumurtam (Ilacsiz) 18mm olmus ve catlatma ignesi vurdu :/ sizcede cok erken degilmi ?? kalitesi iyimidirki ?
zaten sag tüpüm kapali sagda yumurta olmamis buay :(

selam kizlar acil yardima ihtiyacim var

bugun adetimin 8.günü
doktorum ultrasyonla bakti 8.gün sol yumurtam (Ilacsiz) 18mm olmus ve catlatma ignesi vurdu :/ sizcede cok erken degilmi ?? kalitesi iyimidirki ?
zaten sag tüpüm kapali sagda yumurta olmamis buay :(

canim erken gibi geldi bana ama sonuca doktorun daha iyi bilir. sen onun dedigi gunlerde iliskiye gir yine de aksatma, erken dollenme olur insallah ve gebe kalirsin.

Merhabalar arkadaşlar....

Ben bi şey soracaktım aranızda rahim filmi çektiren var mı?

Kanamanız oldu mu?Olduysa nasıldı ,kaç gün sürdü?

Back
X