Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

selam kizlar,
forumunuzu bir suredir okuyorum.
ben de bir bucuk senedir cocuk istiyorum. gecen sene bir dusuk yaptim 7haftalikti. sonrasinda yumurta takipleri yapildi, herhangi bir sorun yoktu ama yumurtalarim pek gelismiyordu bir tane filan oluyordu. hemen ilaca gecmedim, ancak olmayinca bu ay ilk kez serophene kullandim. iki yumurtam gelisti, sonra catlatma ignesi yapilmadi ve catladi ikisi de. su an beklemedeyim. adet olmama neredeyse 2 hafta var ve sabirsizlaniyorum. gecen sene hamile kalabildigim icin bunun ne guzel bir his oldugunu biliyorum; umarim hepiniz en kisa zamanda hamile kalir, saglikli bebekler dunyaya getirirsiniz.
benim en belirgin hamilelik belirtim cook sakin ve ilimli olusumdu. normalde adet oncesinde gergin olurum, hamileyken pamuk gibiydim.

Hoşgeldin canım aramıza....

Geçmiş olsun....

İnşaallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalıp sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.....

selam kizlar acil yardima ihtiyacim var

bugun adetimin 8.günü
doktorum ultrasyonla bakti 8.gün sol yumurtam (Ilacsiz) 18mm olmus ve catlatma ignesi vurdu :/ sizcede cok erken degilmi ?? kalitesi iyimidirki ?
zaten sag tüpüm kapali sagda yumurta olmamis buay :(

Hoşgeldin canım aramıza....

Hayırlısı olsun canım....

Allah hepimize en kısa zamanda hamilelik ve sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip etsin İnşaallah....

Merhabalar arkadaşlar....

Ben bi şey soracaktım aranızda rahim filmi çektiren var mı?

Kanamanız oldu mu?Olduysa nasıldı ,kaç gün sürdü?

Merhaba canım, ben rahim filmi cektirmistim fakat kanamam olmadı diye hatırlıyorum. Filmden sona hafif kanlı ve mavi bı akıntı oldu. (Mavi akıntıda film çekilirken içeri gönderilen sıvı).

Merhabalar arkadaşlar....

Ben bi şey soracaktım aranızda rahim filmi çektiren var mı?

Kanamanız oldu mu?Olduysa nasıldı ,kaç gün sürdü?

merhaba canım şöyle bir bakıyım kızlar ne yapıyor dedimsorunu gördüm bende çektirdim benim kanamam olmadı filmi çektirdikten sonra sıvı geliyor zaten ped veriyorlar benim arkadaşım çektirdi çok ağrı oluyor öldüm öldüm dirildim sakın narkozsuz yaptırmayın dedi çok korktum,çok araştırdım ve ağrısız film çeken bir yer bulup taa fındıkzadeye gitmiştim hakikatende ağrım olmadı tavsiye ederim.

slm kızlar... uzun zamandır yazamıyordum fırsat bulup... bir ay önce bende oğlumu aldım kucağıma 16 günlükken sünnet de yaptırdık şimdiden bu dertten kurtulmuş oldu.. bizim de malesef gaz sorunumuz var sırayla her yöntemi deniyoruz bakalım hangisi işe yarayacak. büyük oğlumda hiç sıkıntı çekmemiştik ama ufaklık uykusuz bırakıyo beni... hamilelikte alınan kiloları verme yöntemi diyoruz biz buna:)) umarım sizler de iyisinizdir.. henüz bebişi olmayanlara allahtan en kısa zamanda kucaklarını doldurmasını diliyorum...

slm kızlar... uzun zamandır yazamıyordum fırsat bulup... bir ay önce bende oğlumu aldım kucağıma 16 günlükken sünnet de yaptırdık şimdiden bu dertten kurtulmuş oldu.. bizim de malesef gaz sorunumuz var sırayla her yöntemi deniyoruz bakalım hangisi işe yarayacak. büyük oğlumda hiç sıkıntı çekmemiştik ama ufaklık uykusuz bırakıyo beni... hamilelikte alınan kiloları verme yöntemi diyoruz biz buna:)) umarım sizler de iyisinizdir.. henüz bebişi olmayanlara allahtan en kısa zamanda kucaklarını doldurmasını diliyorum...

Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın darısı başımıza inşaallah.

Merhaba canım, ben rahim filmi cektirmistim fakat kanamam olmadı diye hatırlıyorum. Filmden sona hafif kanlı ve mavi bı akıntı oldu. (Mavi akıntıda film çekilirken içeri gönderilen sıvı).

merhaba canım şöyle bir bakıyım kızlar ne yapıyor dedimsorunu gördüm bende çektirdim benim kanamam olmadı filmi çektirdikten sonra sıvı geliyor zaten ped veriyorlar benim arkadaşım çektirdi çok ağrı oluyor öldüm öldüm dirildim sakın narkozsuz yaptırmayın dedi çok korktum,çok araştırdım ve ağrısız film çeken bir yer bulup taa fındıkzadeye gitmiştim hakikatende ağrım olmadı tavsiye ederim.

Sağolun kızlar cevaplarınız için....

Çekildim ben de rahim filmi hem de çok acıdığı için narkozlu çekildim....

Filmi çekildikten sonra da 4-5 gün kanamam oldu....

Demekki her bünye de farklı oluyor....

Allah analı babalı büyütsün İnşaallah....:nazar::emir_bebek:

Maaşallah sünnet işini de çıkarmışınız aradan iyi olmuş....:nazar::emir_bebek:

Amin canım İnşaallah....:49::nazar:

Sağolun kızlar cevaplarınız için....

Çekildim ben de rahim filmi hem de çok acıdığı için narkozlu çekildim....

Filmi çekildikten sonra da 4-5 gün kanamam oldu....

Demekki her bünye de farklı oluyor....

Gecmis olsun canım. Sonuclarda iyimiz inşallah bu ay hamile kalırsın. Ben çekildikten sonraki ay hamile kalmıştım. Böyle bı cok kiside de duydum. Hayırlısı....

aysucum sevindim sonuclarinin iyi cikmasina belki bu yaz bakarsin hamis haberini aliriz biraz daha sabir....bu arada asiden bir haber varmi uzun zamandan beri goremiyorum ozelden mesej attim onada yanit yok sanirim ufakliklar cok yoruyor onu massalah baya buyumusturler ama

aysucum sevindim sonuclarinin iyi cikmasina belki bu yaz bakarsin hamis haberini aliriz biraz daha sabir....bu arada asiden bir haber varmi uzun zamandan beri goremiyorum ozelden mesej attim onada yanit yok sanirim ufakliklar cok yoruyor onu massalah baya buyumusturler ama

Sağol canım...

Asi'den hiç haber yok,ikizler fırsat vermiyor anlaşılan....:1:

Evet ya büyümüşlerdir artık....:nazar::nazar:

Senden ne var ne yok canım?

Sağol canım...

Asi'den hiç haber yok,ikizler fırsat vermiyor anlaşılan....:1:

Evet ya büyümüşlerdir artık....:nazar::nazar:

Senden ne var ne yok canım?

evet yaaa ozelden msjda attim yanit yok simdi belki emeklemeye gectiyseler zor olur emekleyen cocuga evin temizligi cok onemli her gun supurlmek ister birde iki tane bebek camasir utu falan...

bnden iyilik ne olsun isde kah yorgun kah iyiyim bugun annem geldi kizima annem bakiyor bnde disari cikmak istiyorum ama hava buz gibi donuyoruz uyu uyu uykuyuda aldim annem gelince yattim..anlayacagin telas oluyor diger gunler bende...

sen nasilsin okudugum kadariyla rahim filmi falan cektirmissin

evet yaaa ozelden msjda attim yanit yok simdi belki emeklemeye gectiyseler zor olur emekleyen cocuga evin temizligi cok onemli her gun supurlmek ister birde iki tane bebek camasir utu falan...

bnden iyilik ne olsun isde kah yorgun kah iyiyim bugun annem geldi kizima annem bakiyor bnde disari cikmak istiyorum ama hava buz gibi donuyoruz uyu uyu uykuyuda aldim annem gelince yattim..anlayacagin telas oluyor diger gunler bende...

sen nasilsin okudugum kadariyla rahim filmi falan cektirmissin

Evet canım çok zordur şimdi onun işi....

Sana da çok kolay gelsin canım ya....

Evet canım çektirdim Allah'a şükür iyi çıktı....

Bana da çok dua et canım....

Kendine ve bebişine çok iyi bak canım....

Back
X