Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

güzel arkadaşlarım umarım beni unutmamışsınızdır.bebibşim bekledeiğimizden çok önce geldi biraz problemler oldu o iyi iken uykusuzluktan geberiyordum veeeeeeeeeeeeeeeee maalesef özwl sektörrrrr işe başladım eve gelince anne saati başlıyorrrr özlemm tavanda tabiii ortalık yemek derken ayakta uyuyyorum bu arada sizlerrrrden çookkk uzakta kaldımmm.

umarım herkes iyi herşey yolundadırrr.

bu arada bebişimm hala buralardasın arkadaşımm çok sevindimm okullar kapanınca bol bolsohbetler ederizzz. öpüyorum sizleri arara girmeye çalışacağımmm. buralardayımmm artıkk

güzel arkadaşlarım umarım beni unutmamışsınızdır.bebibşim bekledeiğimizden çok önce geldi biraz problemler oldu o iyi iken uykusuzluktan geberiyordum veeeeeeeeeeeeeeeee maalesef özwl sektörrrrr işe başladım eve gelince anne saati başlıyorrrr özlemm tavanda tabiii ortalık yemek derken ayakta uyuyyorum bu arada sizlerrrrden çookkk uzakta kaldımmm.

bu arada bebişimm hala buralardasın arkadaşımm çok sevindimm okullar kapanınca bol bolsohbetler ederizzz. öpüyorum sizleri arara girmeye çalışacağımmm. buralardayımmm artıkk

Allah analı babalı büyütsün canım....Maşaallah bebişe....:emir_bebek::nazar:

Adını ne koydunuz canım? Kaç aylık oldu şimdi?

Hemen işe başlaman çok zor olmuş canım ya...Allah kolaylık versin....

İşte ben de arada sırada uğruyorum buralara...Ben hala bildiğin gibi...

Görüşmek üzere....

canim hayirli olsun...rabbim hayirlisiyla buyumeyi nasip etsin...

topik uzun zamandir cok bos kaldi,nerelerdesiniz kizlarrr:27::27:

bebisim nasilsin canim..

evanurcugum sen nasilsin,Asya nasil canim...

selam kizlar uzun zaman oldu yoktum evadan baska hatirlayan olmamis:44:her neyse sizde iyisiniz insallah ikizler iyi ama cok yaramazlar 7ayin icindeyiz zamanim olmuyor nete simdi bile cepten yaziyorum cok yorgun dùsùyorum kendinize iyi bakin yatmam gerek artgk:1:

Hatırlamaz olur muyum kız ben......

Hepinizi tek tek hatırlıyorum.....

Hamileliğin son anlarında olman lazım hatırladığıma göre çünkü yazın hamile kalmıştın....

Nasılsın bakalım ne var ne yok?

:38:

canım normalde yeni doğum yapmış olmam gerekirdi ama benim aceleci sıpam sabredemedi 1 ay erken geldi :))
şuan 2 aylığız..
neler çektirdi bana cadı kızım hastanede yattım günlerce ama daha fazla durduramadık 8.ayımızda geldi :))

selam kizlar uzun zaman oldu yoktum evadan baska hatirlayan olmamis:44:her neyse sizde iyisiniz insallah ikizler iyi ama cok yaramazlar 7ayin icindeyiz zamanim olmuyor nete simdi bile cepten yaziyorum cok yorgun dùsùyorum kendinize iyi bakin yatmam gerek artgk:1:

Evanurla konuşmuştuk canım vakti olmuyordur ikizlerden diye,tahminlerimizde yanılmamışız....:1:

Maaşallah bebişlere....:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Bi de emeklemeye başladılar mı tamam....

Allah yardımcın olsun canım....

:38:

canım normalde yeni doğum yapmış olmam gerekirdi ama benim aceleci sıpam sabredemedi 1 ay erken geldi :))
şuan 2 aylığız..
neler çektirdi bana cadı kızım hastanede yattım günlerce ama daha fazla durduramadık 8.ayımızda geldi :))

Allah analı babalı büyütsün canım...

Maaşallah bebişe....:emir_bebek::nazar:

İsmini ne koydunuz canım?

sen nasılsın canım.. sende durumlar nasıl?

İyilik canım,ben hala bildiğiniz gibi....

Görüşmek üzere....

cnm bebişimmm herhalde okullar kapanınca görüşeceğiz anlaşılan,kendine iyi bak cnmm.bebiş 4 a ylık teyzesi.

Görüşmek üzere....

cnm bebişimmm herhalde okullar kapanınca görüşeceğiz anlaşılan,kendine iyi bak cnmm.bebiş 4 a ylık teyzesi.

aaa hakkımı yeme bakalım :) ben sana arada bakıyorum listemdesin ya yazışmalarından giriyorum bakıyorum yazmışmısın yazmamışmısın merak ediyorum bu arada bende sonunda hamileyim çok şükür Rabbime :)

Merhaba arkadaşlar geçen yıl bu zamanlar ben de buraya yazmıştım, düşük yapmıştım ve yeniden hamile kalmak istiyodum çok şükür allahım nasip etti haziran ayında hamile kaldım ve oğlum şuan tam iki aylık, darısı tüm bekleyenlerin başına... annelik hayatından seve seve fedakarlık yapabilmekmiş... hem çok zor ve sorumluluk gerektiren hem de şimdiye kadarki tüm olmazsa olmazları bi kalemde silip herşeyin en başına bebeğini oturtmakmış... canım oğlum benim şuan uyuyo ve ben onu uyurken bile özlüyorum.....

Merhaba arkadaşlar geçen yıl bu zamanlar ben de buraya yazmıştım, düşük yapmıştım ve yeniden hamile kalmak istiyodum çok şükür allahım nasip etti haziran ayında hamile kaldım ve oğlum şuan tam iki aylık, darısı tüm bekleyenlerin başına... annelik hayatından seve seve fedakarlık yapabilmekmiş... hem çok zor ve sorumluluk gerektiren hem de şimdiye kadarki tüm olmazsa olmazları bi kalemde silip herşeyin en başına bebeğini oturtmakmış... canım oğlum benim şuan uyuyo ve ben onu uyurken bile özlüyorum.....

çok sevindim adına canım bende bir buçuk yıldır uğraşıyordum yeni kısmet oldu bugün kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah kısmet olurda bende bebeğimi dünyaya getirebilirim Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

çok sevindim adına canım bende bir buçuk yıldır uğraşıyordum yeni kısmet oldu bugün kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah kısmet olurda bende bebeğimi dünyaya getirebilirim Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

ayy çok güzel yaa o kalp atışlarını ilk duyma heyecanı harika bişey içinde bişeyler can buluyo inanılmaz yaa... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı da tüm isteyenlerin başına inşallah...

ayy çok güzel yaa o kalp atışlarını ilk duyma heyecanı harika bişey içinde bişeyler can buluyo inanılmaz yaa... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı da tüm isteyenlerin başına inşallah...

evet çok güzeldi bugün dinledim kalp atışlarını bugün inandım gerçekten hamile olduğuma Rabbim isteyen herkese nasip etsin inanılmaz bir duygu

selam kkizlar ben geldim bisey sormak istiyorum sizlere ben sogan kurusu bide incir kurusu duydum sizce ne kadar gercek bilen varsa nasil kullanildigini yaza bilirmi nolurr cok ihtiyacim var simdiden tsk ederim opuldunuz:43:

merhaba kızlar geçen nisanda burda hamileliğin ilk günleriyle ilgili bilgiler alıyodum :) şimdi paşan kollarımda ve 7 ayık olduk teyzeleri :) hatırlayan varmı biziii :)

Back
X