Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Selamlar herkese nerde bu hanimlar ben bile ikizler den cok kisa vakit bulup yaziyorum sanirim herkes bebek sahibi olunca unuttular bizi

halbuki bi zmanlar hepimiz sabaha kadar burdaydik :ssz:

aysucum ALLAH dualrini kabul etsin tüm bebek isteyenlere nasip etsin anne olmayi :nazar::emir_bebek: sabrin sonu selamettir canim
bende simdi cocuklari yatirdim zaten pek uyumazlarda yemek hazirliyorum onlara tabi sizide unutmadim

ada bebis büyümüs masallah arada konussak fena olmaz kayyum arada geliyor ama hic bi arada sohbet edemiyoruz saglik olsun
iyi olsunda herkes bizden böyle iste yürüyoruz artik ve daha cok yaramazlik pesine düstük tek baktigim icin baya zor oluyor ama idare ediyorum :34:

ALLAH saglik versin bebislere neyse yemegi ocakta unuttum ben :30: sonra görüsmek üzere :79::79::79:

Selam canım...

Dar vaktine rağmen arada uğraman beni mutlu ediyor inan....

Amin canım İnşaallah....

Maaşallah bebişlere ne tatlı yürüyorlardır şimdi onlar.....:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ama ortalığı da daha güzel karıştırırlar şimdi....:1:

Böyle arada sırada yine uğramaya çalış canım....

Kendine ve bebişlere iyi bak....

Görüşürüz....

İnsallah canim doktorumdan cok memnunum cok guveniyorum konu o degilde sure cok uzun gelmisti bana sabirsizlik iste ama ole bole gecti bisey kalmadi ztn surda neyse ilsallah Allah hepimize her isteyene nasip etsin amin

Anladım canım...

Doktoruna güvenmen çok iyi...

O zaman biraz daha sabredeceksin canım....:34:

İnşaallah Allah bir an önce hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin....

Sen ne kadar zamandır istiyorsun bebek,düşükten öncesiyle beraber?

Selam canım...

Dar vaktine rağmen arada uğraman beni mutlu ediyor inan....

Amin canım İnşaallah....

Maaşallah bebişlere ne tatlı yürüyorlardır şimdi onlar.....:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ama ortalığı da daha güzel karıştırırlar şimdi....:1:

Böyle arada sırada yine uğramaya çalış canım....

Kendine ve bebişlere iyi bak....

Görüşürüz....

Sagol canim idare ediyorum iste sende iyisindir umarim :26:
yürüyolar canim düsüyolar kalkiyolar iste :1::1:cok sükür iyiyiz dün gece yine ayakta gecirdik pek uyku sevmiyoruz
zaman oldukca geliyorum gece yatsalar ugriycam ama oda yok:50:saglik olsun zaten hersey heryerde kac defa topluyorum onlar dagitiyor:36::36:
biraz üzgünüm bu ara babam rahatsiz belki tr ye gelme ihtimalim var ama cocuklardan cekiniyorum malum buranin havasi baska oraninki daha baska
bakicam bi caresine sende kendine iyi bak umudunu asla yitirme arkadasim ALLAH gönlüne göre versin :nazar::emir_bebek: görüsürüz :79::79::79:

kızlar ben de ara ara baktım hep size belki hatırlamazsınız çok fazla yazmıyodum..

oğluşum 8 aylık oldu allah isteyen herkese nasip etsin...

çok zor ama çok güzel...

Anladım canım...

Doktoruna güvenmen çok iyi...

O zaman biraz daha sabredeceksin canım....:34:

İnşaallah Allah bir an önce hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin....

Sen ne kadar zamandır istiyorsun bebek,düşükten öncesiyle beraber?

Amin tatlim sagol insallah tabi. Tam bir yildir canim yaa bi yil icinde iste haziranda hamile kalkim temmuzda dusuk ardindan dondurma islemi :(

Sagol canim idare ediyorum iste sende iyisindir umarim :26:
yürüyolar canim düsüyolar kalkiyolar iste :1::1:cok sükür iyiyiz dün gece yine ayakta gecirdik pek uyku sevmiyoruz
zaman oldukca geliyorum gece yatsalar ugriycam ama oda yok:50:saglik olsun zaten hersey heryerde kac defa topluyorum onlar dagitiyor:36::36:
biraz üzgünüm bu ara babam rahatsiz belki tr ye gelme ihtimalim var ama cocuklardan cekiniyorum malum buranin havasi baska oraninki daha baska
bakicam bi caresine sende kendine iyi bak umudunu asla yitirme arkadasim ALLAH gönlüne göre versin :nazar::emir_bebek: görüsürüz :79::79::79:

İyiyim canım işte....

Maaşallah bebişlere...:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Geçmiş olsun.....Esasında değişiklik olur bebişlere de....Hava değişimi biraz etkileyebilir ama evet....

Neyse bakarsın duruma göre canım...

Amin canım İnşaallah.....

gerçektende öyle kayyum benim aklıma tek tek geliyor burdaki arkadaşlarım
birde ayyıldızım vardı burada hatırlarsın
çok vefalıdır çok özelden irtibatı hiç kesmedik onunlada
giremediğim dönemdeki hamile haberlerini okuyunca okdar sevindimki
keşke girip okusalar sevinçlerini paylaştığımızı bilseler
sonra umut olsa bekleyen arkadaşrımıza onlarında tez zamanda haberlerini alsak
bişey yapamasakta dualarımda hep dile geitiririm
ben takip yaptırdığım dönemde sabahlara kadar burada sohbet ediyordum kafam dağılıyordu gerçektende yoksa düşünmekten geriliyor insan
bide kayyum belki haberin yoktur
2 milyondan 76 milyona topiğinden ikinci bebişelri süprizle kendiliğinde gelenlerin sayısı arttı biliyormuusn
demekki insanın kafası rahat olması lazımmış
fatma 5 tane başarısız tüp denemesinde sonra 2. ye hamile
kris , sumak .hazel82 de hepside tek ilişikiyle hemde

seni çok merak eidyordum hatta inanırmısın az evvel topiğe kızlar ada arkaşımızdan haber alan varmı yazacaktım
o arada kendi profilimi ziyaret edenler arasında seni görünce çok sevindim
rengin eflatun olmuş neden :))
canım umarım sen ve yavrun iyisinizdir özelden sana mesaj atıcaktım ama sanırım kapalı mesaj alımın
nerden atacağımı bulamadım seni çoköpüyorum
topicten gitmen beni çok üzdü ama kesinlikle yanlış anlaşılan bir durum vardı
herkes seni çok seviyor

seni çok merak eidyordum hatta inanırmısın az evvel topiğe kızlar ada arkaşımızdan haber alan varmı yazacaktım
o arada kendi profilimi ziyaret edenler arasında seni görünce çok sevindim
rengin eflatun olmuş neden :))
canım umarım sen ve yavrun iyisinizdir özelden sana mesaj atıcaktım ama sanırım kapalı mesaj alımın
nerden atacağımı bulamadım seni çoköpüyorum
topicten gitmen beni çok üzdü ama kesinlikle yanlış anlaşılan bir durum vardı
herkes seni çok seviyor

ronya rengimin neden mor olduğunu bende bilmiyordum üyeliğimi aktifleştirmem gerektiği içinmiş iptal ettikten sonra merak ettiğim arkdaşlarım vardı irtibata girmek için aktifleştirdim sonra karışıklık olmuş şuanda senin rengin eflatun özelden mesaj atacaktım çünkü eğer aktifleşirsen görünce mesaj atarsan seviniirm umarım herşey yolundadır

herkese merhaba eski dostlar nasılsınızzz.umarım herkes iyidir.artık tamamen uzaklaştım sizlerden maalesef ,biraz hayat şartları ağır geldi bana epey yoruldumm.ama hamdolsun.sağlıklı bebeğim şükürler olsun.çok zor günler geçirdim her bakımdan şimdi iyiyim.hepinizziiiii özledim dostlarrr yaaaa.neydi o gece yazışmalarımızzz.

bi sene olmus topike girmeyeli kimsede yazmamis bu gruba oysaki eskiden

cok aktifti ikiz annesi olarak firsat bulup geldim ya diger arkadaslar nerdesiiniz
zaman cok hizli geciyor ikizlerim 27 aylik oldular ve bakimlari iyice zorlasti ama idare etneye calisyorum sizleride merak ediyorum bebisim nerelerdesin bebisin oldumu face adresim var ayni isimle görüsmek isterim simdi cikmaliyim zaten benden baskada kimse yok
:9::9:
herkese mutlu seneler:46::79::79::79:

Bebek isteynler eczaneden ya da internetten ovulasyon kiti alsaın.

Bu sekilde ovulasyon tarihinizi kaçırmamış olur daha dikkatli olursunuz.

Sevgi saygılar benden kaçıoyurm.

İnternete ovulasyon kiti yazarsanız nasıl birsey olduğunuz göreceksiniz :KK37:

Merhabalar ben pko hastasıyım üç yıllık ewliyim uzun süren tedaviler ve aşılamalar yaptım haimele kalamadım çom umudum kırıldı üzüldüm yıprandım ğsikolojim bpzuldu tedaviye yeniden başladım doktorum bana gynomax inofolic ve rulid verdi bu ilaçları kullanıp hamile kalan var mı ??

Back
X