Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Daha geçmedi canım ya bir hafta var .Ama her zaman olduğu gibi bu ay oldu kesin modundayım

Ya bayanlar ümitsizliğe kapılmayın moralinizi yüksek tutun olacak bebişlerimiz resimlerini bile koyacaz buraya ama sıtresten uzak durmak lazım bende bu ay cok umutluyum hamıleyım dıye:)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende öyleyim bir kayboluyor umudum bir yeşeriyor inşallah hepimiz bu ay muhteşem haberi alacağız :)

Bende öyleyim bir kayboluyor umudum bir yeşeriyor inşallah hepimiz bu ay muhteşem haberi alacağız :)

Insanlar hele bana o kadar çok şaşırıyor ki .Hem okul hem bebeği ne yapacaksın diyorlar sinirimi bozuyorlar bende haklısınız evet falan diyorum .Neymiş gez tozmuş .Bebeğimle gezerim ((

Insanlar hele bana o kadar çok şaşırıyor ki .Hem okul hem bebeği ne yapacaksın diyorlar sinirimi bozuyorlar bende haklısınız evet falan diyorum .Neymiş gez tozmuş .Bebeğimle gezerim ((

Aynen cnm bebişle geZersın kıme ne boş ver takma

Selam canım başladım .bat 28 i inşallah olmaz .testte yapamadım yoğunluktan .Yarında yola çıkıyorum Çarşamba döneceğim inşallah mutlu sona ulaşırım :)

İnşallahh hayırlısıyla hamiş olursun burda yazarsın bızde okuruz :)

Bırdahaki yazada bir sen bir bebek birde babası gezersiniz inşallah

Ay ne güzel dedin öyleee ağzından baal akıyor :))
Hayalimiz var kız olursa aynı seyleri giyinicez erkek olursa da babasıyla aynı seyleri giyinecek :)

Kizlar mrb:) bugn ilk defa bebe time gebelik testi yaptmm yapmadan once düşürdüm testi test negatif çıktı. Adetim 5gun gecikti. Adet olucak hissi de yok sadece bel ağrısı var. Dusuncelrrinizi bekliorm 😊

Kizlar mrb:) bugn ilk defa bebe time gebelik testi yaptmm yapmadan once düşürdüm testi test negatif çıktı. Adetim 5gun gecikti. Adet olucak hissi de yok sadece bel ağrısı var. Dusuncelrrinizi bekliorm 😊

Düşürmeyle bir ilgisi olacağını sanmıyorum ama inşallah hamişsindir :)
Bazen testte çıkmıyor kan tahlili yaptır bence :)

Kizlar merhaba :) bende 21 aylık evliyim evlenir evlenmez sorunlarım cıktı yumurtalik kanserine yakalandim ameliyat oldum sol yumurtaligim alindi kemoterapi aldim ama allaha sukur suan sagligim yerinde ve kemoterapimin uzerinden 1 sene gecti ve artik bebek istiyoruz bu ay denedik adetime 3 gun var bu kasik batmalari banada oluyo hecen hafta kan tahlili verdim baska bisi icin ama orda hcg 0.01 lerde acaba cikmama ihtimali olabilir mi :/ adetin gecikmesinden sonra test yapmam daha saglikli olur demi kizlar

Öyledir cnm adetten sonra yaparım

Günaydn ablacım :)

Canım dayanamayıp test yaptım. Negatif yineee koca bir tek çizgiiii

Gunaydın tatlım...
Üzüldum senın adına ama sen uzulme canım olacak elbet azıcık daha kaldı gecen her zamn bebegımzın gelıs tarıhının yakınlastıgını anlamına gelıyr

Günaydın canım...
Çok zor zamanlar gecırmıssın gercekten ama sımdı saglıngnın yernde olmasına sevındım. Adetten snra tabıkı daha net cıkar senı uzmek ıstemem ama bu deger dusuk canım yukselcegını pek sanmıyorum. Ama inş hamişsindr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…