Sen son gunu saymıyorsun sanırımİnş canım Allah hayra cıkarsın anlatsana canım
Canım böyle beyaz çarşaf serilmiş kafamda kırmızı kurdele var bir kolumda bebeğim var .Ama erkek mi kız mı anlayamadım .Sonra bebeğimin midesi bulanıyor bende çarşafa bulaşmasın diye mi artık ne bilmiyorum avcumu acıyorum elime kustu .
Daha geçmedi canım ya bir hafta var .Ama her zaman olduğu gibi bu ay oldu kesin modundayım
Ya bayanlar ümitsizliğe kapılmayın moralinizi yüksek tutun olacak bebişlerimiz resimlerini bile koyacaz buraya ama sıtresten uzak durmak lazım bende bu ay cok umutluyum hamıleyım dıye:)))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende öyleyim bir kayboluyor umudum bir yeşeriyor inşallah hepimiz bu ay muhteşem haberi alacağız :)
Ya bayanlar ümitsizliğe kapılmayın moralinizi yüksek tutun olacak bebişlerimiz resimlerini bile koyacaz buraya ama sıtresten uzak durmak lazım bende bu ay cok umutluyum hamıleyım dıye:)))))
Bende öyleyim bir kayboluyor umudum bir yeşeriyor inşallah hepimiz bu ay muhteşem haberi alacağız :)
Insanlar hele bana o kadar çok şaşırıyor ki .Hem okul hem bebeği ne yapacaksın diyorlar sinirimi bozuyorlar bende haklısınız evet falan diyorum .Neymiş gez tozmuş .Bebeğimle gezerim((
Aynen cnm bebişle geZersın kıme ne boş ver takma
Aynen öyle yapacagım bir sen bir ben bir de bebeeekkk diyorum :)))
Slm gun saymaya başladın mı
Selam canım başladım .bat 28 i inşallah olmaz .testte yapamadım yoğunluktan .Yarında yola çıkıyorum Çarşamba döneceğim inşallah mutlu sona ulaşırım :)
İnşallahh hayırlısıyla hamiş olursun burda yazarsın bızde okuruz :)
İnşallahh hayırlısıyla hamiş olursun burda yazarsın bızde okuruz :)
Bırdahaki yazada bir sen bir bebek birde babası gezersiniz inşallah
Ay ne güzel dedin öyleee ağzından baal akıyor :))
Hayalimiz var kız olursa aynı seyleri giyinicez erkek olursa da babasıyla aynı seyleri giyinecek :)
Ayy ne sevimli olurlar öyleeee :)İnşallah ikiz olur biri kız biri erkek ohhhh sev dur sonra onları annesi
Kizlar mrb:) bugn ilk defa bebe time gebelik testi yaptmm yapmadan once düşürdüm testi test negatif çıktı. Adetim 5gun gecikti. Adet olucak hissi de yok sadece bel ağrısı var. Dusuncelrrinizi bekliorm 😊
Öyledir cnm adetten sonra yaparım
Canım dayanamayıp test yaptım. Negatif yineee koca bir tek çizgiiii
Son güne tahammülüm yok düz hesap bir hafta ama çaktırmasana kız mecburen bekleyeceğim :)
Eve gideyim anlatırım canım :)
Gunaydın canım ....
O zamn mujde sana son 5 güncük kaldı :)
Canım böyle beyaz çarşaf serilmiş kafamda kırmızı kurdele var bir kolumda bebeğim var .Ama erkek mi kız mı anlayamadım .Sonra bebeğimin midesi bulanıyor bende çarşafa bulaşmasın diye mi artık ne bilmiyorum avcumu acıyorum elime kustu .
Ayyyy kıyamam ya bılınc altımıza oyle yerlesmıs kı bebişler ruyalrmz bıle onlarla Rabbım gonlune gore versın ınş...
Insanlar hele bana o kadar çok şaşırıyor ki .Hem okul hem bebeği ne yapacaksın diyorlar sinirimi bozuyorlar bende haklısınız evet falan diyorum .Neymiş gez tozmuş .Bebeğimle gezerim((
İnsanlarrrrr... Bosver tatlm sen aklı basında bı ınsansın sonucta bunları sende dusundun ve oyle bebek ıcın kararınzı verdınz herkes aklını kendıne saklasın... Sen ne okuyrsun pekı
Ay ne güzel dedin öyleee ağzından baal akıyor :))
Hayalimiz var kız olursa aynı seyleri giyinicez erkek olursa da babasıyla aynı seyleri giyinecek :)
Aynı biz ya senle cok ortak noktmaz cıkmaya basladı ben hep takımlı pıjamlara bakrm esıme derım bırde evde boyle daltonlar gıbı gezcez :)
Kizlar merhaba :) bende 21 aylık evliyim evlenir evlenmez sorunlarım cıktı yumurtalik kanserine yakalandim ameliyat oldum sol yumurtaligim alindi kemoterapi aldim ama allaha sukur suan sagligim yerinde ve kemoterapimin uzerinden 1 sene gecti ve artik bebek istiyoruz bu ay denedik adetime 3 gun var bu kasik batmalari banada oluyo hecen hafta kan tahlili verdim baska bisi icin ama orda hcg 0.01 lerde acaba cikmama ihtimali olabilir mi :/ adetin gecikmesinden sonra test yapmam daha saglikli olur demi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?