Evet tesekkurler gercekten :):) Yarin Doktorunun soylediklerini de paylasirsan cok sevinirim :):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahh bu arada ve emir bebek kısmını görmemişim!! :) Yani baya tescillenmiş oldu sizin tarafınızdan işe yaramadıkları! Şansı da ismi kadar güzel olsun :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
İnşallah isteyen herkesin güzel haberlerini alırız en kisa zamanda hepimize nasip olur :)
Aynen oyle canim dgru biliysn
Ben de merak ediyorum onu ama okuduğum kadariyla çift cizgi çıktığı gün ve ertesi gunu ikisini de degerlendirenler hamile kalmışlar :sly:
Amiiinn ins :)
Ama senin mutlulugunda bize yetiyo emin ol. Bak hepimizin yuzunu nasilda guldurdun
Olley biseyleri acikliga kavusturmus oldukk :)
Hehehe gunaydn tatlim
Olabilir bence bi test yapmalısınız :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kesinlikle test al yap bende heyecanlandım testin sonucunu haber ver olurmu :) Allah gönlüne göre hayırlısını versin.bende çok istiyorum 2 ay oldu bende de bişey yok.böyle durumlarda sakin olmalı kafaya çok fazla takmamalı aslında bende kendime engel olamıyorum sürekli bi araştırmalar bişeyler falan.canım inş hayırlı haberlerini bekliyorum :)4 gün oldu hala yok adet :) sevinicem sevinemiyrm ama ilk defa gecikiyo 1 ay önce evlendim çok istiyodm sonunda oldu heralde test alıcam ama korkuyrm yoktur diye strestn desem stresde yk çok mutluyum hiç bir agrı yok normalde adet sancım olurdu günü gelmedn ama yokk :))))))))
Kesinlikle test al yap bende heyecanlandım testin sonucunu haber ver olurmu :) Allah gönlüne göre hayırlısını versin.bende çok istiyorum 2 ay oldu bende de bişey yok.böyle durumlarda sakin olmalı kafaya çok fazla takmamalı aslında bende kendime engel olamıyorum sürekli bi araştırmalar bişeyler falan.canım inş hayırlı haberlerini bekliyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kizlar 28 sinde uzun sünen bi akintim oldu seffaf renginde iki parmak arasinda uzayan hesaplamalarima gore 27 siydi yumurtlama gunum sanirim 28 oldu. Gunleri degerlendirdik... bata 8 gun war fakat karnim agrio afedersiniz hic ishal olmam sivi bi buyuk abdest cikardim belim agrio kasiklarim sizliyor gibi bi degisiklikler var ama anlamadim( hamile olmus olabilirim sizce . 22 sinden beri sık iliski yasiyoruz birde . Belli olmaz demi olsa bile ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?