canım bugün sen varya benden dualar aldın Allah razı olsun senden o kadar güzel yazdın ki sağolasın 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kan testimi de yapım kızlar burdan naralar atıcam işte Buda ümit Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Canım sende ilgilendin senden de Allah razı olsun 🙏
Testte de yazıyor canım silik çizgi pozitif diyene demek cnm allah hepimizde razı olsun inş.silik çizgini gördüm hadi hayırlısı olsun cnm ya çok sevindim bu konuda bilgim yok ama eczacı diyorsa doğrudur =)
Şimdi çok silik bir çizgi var çok belirsiz kızlar 31. Gün normal test olabilir mi sizce ???? Şimdi farkettim
ne yaptimki canim iyi olda sen umarim bebegin tutunur sana birakmaz hic seni :)Canım senden de Allah razı olsun iyiki bu siteye üye olmuşun çok kötüydüm sağolun 🙏
Allah senden de razı olsun. ne yazdım ki :) gördüğümü dedim. senin için de bi halaya durmamız lazım.
kızlaaarrrr
o zmaaan güzel haberini bekliyorum canımm =)sonucun hepimizi sevindirir inş cnm merakla bekliyorum =) seni hiç düşünemiyorumTestte de yazıyor canım silik çizgi pozitif diyeumut işte Perşembe kan testi yAptırıcam
o zmaaan güzel haberini bekliyorum canımm =)sonucun hepimizi sevindirir inş cnm merakla bekliyorum =) seni hiç düşünemiyorum
Arkadaşlar lütfen klomen kullanmaya baslamadan önce kanda gebelik testi yaptırın. Cokkkk problem olabiliyor. Cok onemli arkadaşlar. Dr Hımmm adet olduysan klomene başla diyerek gönderiyor.sonra kontrolde bebisi goremeyebiliyor.arkadaslarrrrr lütfen dikkat edin. Allah rızası için dikkatli olun
kızlar aktardan bi macun aldım. bi de çakşır suyu aldım. inşallah şifa olur :18:
Gunaydin kizlar aayy dun neler kacirmisin oyle anca okuyabildimnasilsiniz keyifler nasil ? :)
Alllahhh haberin güzelliğine bak. kızlar halaya gelinnn
Garagızım günaydın erkencisin :)
erken kalkan yol alır erken yatan döl alır demişler. bugün de erken yatıyım ben
Allah razı olsun, Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah
Gunaydin kizlar aayy dun neler kacirmisin oyle anca okuyabildimnasilsiniz keyifler nasil ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?