Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

A evet onu bende duydum bak cokta sasırdım... Valla ben her ay 4 3 onceden yapıom napayım dayanamıyrm. Eşim her ay yapma daha erken bekle dıyr ben he he dıyom o arkasını donuyr ben teste hemen :)

A evet onu bende duydum bak cokta sasırdım... Valla ben her ay 4 3 onceden yapıom napayım dayanamıyrm. Eşim her ay yapma daha erken bekle dıyr ben he he dıyom o arkasını donuyr ben teste hemen :)

Acaba kalemle dıger çizgiyi çizsek oraya iki üç ay öyle hamileymişiz gibi gezinsenk en azından motive oluruz cnm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşiminde kuzeni evlendi bir ay önce onunda karısı hamile hava atıyormuş gidip gelip adamın olacağı varsada olmayacak moral bozukluğundan

Kızlar gonderın bana bu adamları kulaklarından tavana asayım Allahtan bızım cevremız yok oyle bırı sanrım baattın gbı pıçaklarım :)

Evde idrar testi yaptirdim pozitifti:)
Hastanede idrar testi yaptirdim sonuc pozitif:)
Ultrasonda kese daha yok
Kan verdim bugun aksam 4 te
Sonuc alcam catlamak uzereyim
Sizce hamilemiyim

Anee cok parlak bır fıkırmıs bu hemen gelecek aya yapıyorum

Gecen tvde izledim kadının bırı o yulun yolcusu ama ne yapıyor ben izledim varya öldüresim geldi o kişiyi çocuk yapıp satıyor 4 tane satmış en küçüğünü de satmış ve sattığı kişiden almış kaçmış kızı 3 yaşında doğdugu gibi satmış bakan kişide tvye çıkmış sonra buldular onu bakan anneye verdıler orsp da diyorki ben doğurdum oda doğursun kolaysa müge anlıda dıyor ki kafına dogurdunda ne oldu annelikmi yaptın satmışsın butun çocuklarını neler oluyor yaaaaaa

Ultrasonda kese daha yok
Sizce hamilemiyim

Allahhhhhhhhhhh

izleme öyle şeyler yaa. insanın sinir katsayısını artırıyor.
neticede hepsi aynı kaba mıçıyo

Ultrasonda kese daha yok
Sizce hamilemiyim

Cnm mevlam hayırlısıyla kucagına almak nasıp eder inşallah çok heycanlısın dimi şimdi istersin hemen doğsun:)) zamanda geçme

Cnm mevlam hayırlısıyla kucagına almak nasıp eder inşallah çok heycanlısın dimi şimdi istersin hemen doğsun:)) zamanda geçme

Yani 7 aylik evliyim 7 aydir kirmizilari gormekten biktim bu 8 ay ama bugun normalde adet gunum erkenmi test yaptim bi sorun olmasin insallah

Yani 7 aylik evliyim 7 aydir kirmizilari gormekten biktim bu 8 ay ama bugun normalde adet gunum erkenmi test yaptim bi sorun olmasin insallah

Yok olmaz canım döllenmen erken olmuştur ondan bende 3 gün geçiyorum ama yaptım yok çıkıyor demek yoktur yada döllenme geç oldu bilemiyorum:)

Ya insallah sendede vardir bendede rabbim isteyenlere nasip etsin
Evlatsizlikla sinamasin insallah

Ben verıyom valla herkezın ağzının payını affım yok hele cocuk meselesı olunca varya mahvederim inanki :)

Valla bende verırım cevabını hıcc umrum olmaz

Ultrasonda kese daha yok
Sizce hamilemiyim

Aaaa bır hamışimiz daha olmuş tebrık ederım canım Rabbım sagsalım kucagına almayı nasp etsın

Tovbe yarabbım ya bunların oluyr arkdsta bızımkıler neden hala gelmedı . Gelde ısyan etme

İsyan yokkk asla demekki zamanı gelmedi gelsinler hele bir ben poposuna yapıştıracam şamarı inanki yapacam az ağladın viyak viyak diye :)

İsyan yokkk asla demekki zamanı gelmedi gelsinler hele bir ben poposuna yapıştıracam şamarı inanki yapacam az ağladın viyak viyak diye :)

Bilyrum ben sıze gore daha yolun basındayım abla ama ınankı sankı gucum kalmamıs gbı 4 ay oldu daha ama sankı 4 yıl gbı ne bılım 2 gundur hep yorgun mutsuz gıbıyım olsun artık ya Hele bu ay daha cok olsun ıstyrm evlılık yıl donumu hedyem olsun eşime

İnşallah cnm benim dualarım sizinle inşallah bu guzel aylarda mevlam sızlere sonrada bana nadıp etsın inşallah

merhaba kızlar
bizde artık bebek düşünüyoruz..
ama sonbahara doğru yapmayı planlıyoruz bir takın sıkıtnılarımız var
ayrıca tatilimizi atlatıp gönül rahatllığı iile yapalım istiyoruz
kasım gibi başlarız heralde
ama benim bi takım kaygılarım var;
hangi hastanede hangi doktora gitmeliyim naapmalıyım bilmiyorum
biliyorsunuz ki hamile kalmadan önce düzenli dr a gidilmeli
benim daha hali hazırda gittiğim bir dr um bile yok
beni gebeliğe hazırlayacak sağlığımı kontrol edecek bi dr edinip
sonrada bebek yapıcaz kısmetse
var mıdır tavsiyeleriniz?? ha bu arada ankaradayım ve 30 yaşındayım
yaşım geçmeden artık bi bebek olmalı diyoruz
tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim

İnşallah cnm benim dualarım sizinle inşallah bu guzel aylarda mevlam sızlere sonrada bana nadıp etsın inşallah

Amin ablam hepımıze nasıp etsın. Oyle cok dua edıyrum kı artık gelsın melegım diye bende dıyebıleyım anne olcam mınık yaramaz bırsey pacalarıma yapışsın anne dıye ...

Yasın evet gelmiş ha deyıncede olmuyor bebek sen hele bir başla bebek için çalışmalara olmazsa doktora gidersin ve nekadarlık evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…