Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bnm adetim dun bitti baslangic tarihi ayin 3 sizce hangi gunler iliskiye girmeloyim bebis icin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla bak aklına estıkce bos buldgu an google yazyr cemrekara kk dıye sak ben cıkıyorum zaten ruh halımı burdan takıp edıyr
Allah onu ıyı etsın emi bız buraya bır dunya ozel seyler yazıyoz:) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neler neler ögrenmıs bebek ıcın bıde bana akıl verıyr dedım sen nerden bılıyosn bunları ee kk dan bakıyrum. Bırsey soruyrum kendısıne hemen dıyor kk ya yazsana arkdslarna sor bak bılıyrdr onlar
Valla bak aklına estıkce bos buldgu an google yazyr cemrekara kk dıye sak ben cıkıyorum zaten ruh halımı burdan takıp edıyr
ay hiç güleceğim yoktu yaaa
merak ettim baktım valla her bişey çıkıyo kızEki Görüntüle 1180871
Aynen ben basta ınanmadım cıktgna ama cıkıyr her yazdıgımız
Enistede ayni benim koca benimkide neler konusyonuz bakalim diyip duruyo pc den girsem kesin okur ama telefondan girdigimi fark etmiyo![]()
![]()
Ben hala tel olayını çözemedım ya ck zor gelıyr telden yazmakMeraklı kocişler
![]()
Günaydın kizlar calismalar nasil gidiyoe
Bende telden yazıyorum bide yeni uye oldum sanırım her yerde geziyorum offf
günaydın canım nasılsınnn![]()
Tm inş ya rabbim versin hepimize burda yazmadan once baya bisiler okudum jinekolog olmama az kaldi bi aydir
Iyım canım sen nasılsın bugun kımsecıkler yokkk![]()
Iyiyim bende sabirsizlikla bekliyoruz aysonunu evet bugun kimsecikler yok kizlarinda isleri yogun heralde bugun
Kızlar bende adet oldum dün yeni bat 4 Ağustos
3 deneme yine olmadı adet oldum😭
Canım gebelkte akıntı cogalıyrmus ama nasıl bırsey hıc bılmyrm daha hamiş olmadıgımdanKızlar bat 15.07.14 - yani 1 hafta kala su gibi akinti gelmesi normal mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi