- 6 Şubat 2012
- 687
- 133
- 83
arkadaşlar ne olur bi yardım eli.....ben doktora gittim adetin 3.günü bi kan tahlili bi hormon testi bişe yapın lütfen dedim...burda okuduklarımdan yola çıkarak umutla gitmiştim yumurta takibi falan işte..doktor bana hasatalığın ne dedi..ben de hastalığımı bilsem teşhis etsem burada ne işim var dedim...sen chek-up istiyosun dedi..bana elini bile sürmedi hiç bişey yapmadı....adetim üç gün geç geldi dedim ..normaldir 21-35 arasıysa dedi....ya dedim her ay böyle olsa tamam ama sürekli oynuyo dedim......ahhhhhhhhhhhhh ne umutlarla gittim aldığım cevaba bakın devlet hastanesi bu..poliklinik... kızlarrr yalvarıyorum vücudumda ne eksik var bilmeden ben soğan kürü keçiboynuzu bal tarçın çörekotu falan nasıl kullanıcam ya.......ayaklarınıza kapanıyorum bana bir yardım eli uzatın........1 sene 2 aylık evliyim...vajinismusu (başka bi forumda yazdım yenme hikayemi) 7 ay önce çokkk şükür yendim....ama hamile kalamıyorum ....evlenmeden önce Annemi kanserden kaybettim çok uzuuunnn zor iki sene geçirdim.....ne olur yardım ne olurrr bir dua bir yöntem :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Oncelikle basin sagolsun canim ve cok zor bir donemi atlatmissin bu buyuk bir zafer bravo yanlis anlamazsaniz anneninizin rahatsizlik oldugu yer neresiydi acaba :/ sormamdaki neden benimde basimdan gectigi icin