Hamile kalmak isteyenler

Hayırlı olsun 🤗bizim beşinci denememizdi regl oldum iki ay ovülasyon testiyle yumurtlama gününü denk getirmemize rağmen olmadı üçüncü Kez de deneyelim doktora gitmeli miyiz erken mi bilmiyorum ama olmayınca korkuya kapılıyor insan Siz ovülasyon testiyle ilk denemede mi hamile kaldınız şimdiden çok tebrik ederim darısı benim gibi isteyen herkesin başına inşallah 😇

Yazdıklarınızı okuyunca kendim yazdım.sandim, ocaktan beri deniyoruz, son 2 aydır ovulasyon testi aldim yumurtlama gününü değerlendirdik, olmadi. Dr a gitsem mi die düşünüyorum, ama temmuza kadar beklicem galiba ortalık düzelsin die, inşallah gerek kalmadan sağlıcakla gebe kalırız.

bir bucuk yildir bende oyle.. stresten 6 yil gebe kalamayani biliyorum..
Allah yardımınınız olsun, stres yapmayım diyorum olmuyor elimde değil, cevremde aksi gibi herkes hamile ❤ ister istemez etkileniyorum, adete yakın sürekli gebelik testi yapıp negatif sonuç görmek bitiriyor beni

Allah yardımınınız olsun, stres yapmayım diyorum olmuyor elimde değil, cevremde aksi gibi herkes hamile ❤ ister istemez etkileniyorum, adete yakın sürekli gebelik testi yapıp negatif sonuç görmek bitiriyor beni
ben artik ovu.yu da biraktim gebelik testini de.. bir ictigim aslanpencesi fsh icin.. esimle bal polen yedik. zaten virusten dolayi bagisikligi yuksek tutmak icin de lazim.. bu ay uygulamaya vs bakip ovu da takip etmicem.. akisina birakacagim.. belirti ariyoruz vs.. akildan cikarmak mumkun degil. yogun sekilde okula gittim olmadi. calistim olmadi.. Allah imtihanimizi hafifletsin.. hepimiz icin vakit saat vardir insallah.

ben artik ovu.yu da biraktim gebelik testini de.. bir ictigim aslanpencesi fsh icin.. esimle bal polen yedik. zaten virusten dolayi bagisikligi yuksek tutmak icin de lazim.. bu ay uygulamaya vs bakip ovu da takip etmicem.. akisina birakacagim.. belirti ariyoruz vs.. akildan cikarmak mumkun degil. yogun sekilde okula gittim olmadi. calistim olmadi.. Allah imtihanimizi hafifletsin.. hepimiz icin vakit saat vardir insallah.

Amin inşallah en yakın zamnda dualarımız kabul olur

Back
X