pembe patik peki sen nekadar ugrasmistin hamile kalmak icin ve bardak vurdurduktan nekadar sonra hamile kaldin
kızlar adet bıtelı 4 gun oldu acaba sımdı yapsam olurmu ki??
bıde eşime dıyorum yapamam ben dıyo.. beceremezmiş acaba üst katta ev sahıbıme yaptırsam belım agrıyo falan desem sonra asagı ındıgımde o iş olsa olmazmı hemen olmak zorundamı
cnm olur yaa denemekten bişi kaybetmessinn eşinn yapar aslında yaa benmki yaptı oda benden istiyo beli ağrıyo onunda ama ben cesaret edemıyom yakarsam diye olur cnm ev sahıbıne yaptır ama belini sakın üşütme iiyice sar aşağı inene kadr soğumasın bu ay olmasa bidahaki aya adet bitiminde yaprsın hemen yumurtlama gününüzüde takıp edinn
ya olursa soylerım yarın yapar ev sahıobım olurmu acep yoksa bı dahakı ayı mı beklıyım
pembepatık ya evsahıbım bılmıyomus yapmayı esımıde ıkna edemedım yaa
evet benim yaşlı tonton bi komşum var onada kayınvalidesi yaptırmış o ay hemen hamile kalmış bana sanada yapayım dedi ama ben pek umursamadım...
bi arkadaşın kız kardeşin ablan falan yokmu eltin falan onlar yapsın tarif et....
pembepatık ya evsahıbım bılmıyomus yapmayı esımıde ıkna edemedım yaa
kizlar benim 3 yasinda bir kizim var ikinci bebegimi istiyorum ama olmuyor 1 senedir ugrasiyorum olmuyor, bu yontemi denemek istiyorum ama anlamadigim bir sey var bardakla belimi tuturduktan hemen sonra yakimi vurmam gerekiyor ve ne zaman iliskiye girmemm gerekiyor. peki bu islemlerin hepsi ayni gun olmasimi gerekiyoryani bardak vurulucak hemen pesine beline yaki vurulucak sonra hemen yaki vurulduktan sonra iliskiye giricen dogrumu bu sekildemi.lutfen bilen bana haber versin:Saruboceq:
kizlar benim 3 yasinda bir kizim var ikinci bebegimi istiyorum ama olmuyor 1 senedir ugrasiyorum olmuyor, bu yontemi denemek istiyorum ama anlamadigim bir sey var bardakla belimi tuturduktan hemen sonra yakimi vurmam gerekiyor ve ne zaman iliskiye girmemm gerekiyor. peki bu islemlerin hepsi ayni gun olmasimi gerekiyoryani bardak vurulucak hemen pesine beline yaki vurulucak sonra hemen yaki vurulduktan sonra iliskiye giricen dogrumu bu sekildemi.lutfen bilen bana haber versin:Saruboceq:
ya kızlar yakıyı ne zaman vurcaz tam açıklama yaparsanız sevinirim.denemekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?