bi arkadaşın kız kardeşin ablan falan yokmu eltin falan onlar yapsın tarif et....
söleme eşine ben sölemedim ama sonuçtan memnun kaldı:)
pembepatık ya evsahıbım bılmıyomus yapmayı esımıde ıkna edemedım yaa
kızlar adet bıtelı 4 gun oldu acaba sımdı yapsam olurmu ki??
bıde eşime dıyorum yapamam ben dıyo.. beceremezmiş acaba üst katta ev sahıbıme yaptırsam belım agrıyo falan desem sonra asagı ındıgımde o iş olsa olmazmı hemen olmak zorundamı
slm arkadaşlar nazar hanıma önerisi için sonsuz tşkler denicem umarım işe yarar ama bi sorum olcak aranızda tedavi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.bende sorun yok herşey normal fakat maalesef eşimin değerleri biraz düşük çıktı normal yolla hamile kalma ihtimalim %45 lerde diyebilirim peki bu yöntem bende işe yararmı?ayrıca aranızda duphaston kullanan ve onunla hamile kalan varmı?şimdiden teşekkürler rabbimin elinde herşey o ol derse olur inşallah hepimize hayırlısından nasip etsin mevlam
kızlar adet bıtelı 4 gun oldu acaba sımdı yapsam olurmu ki??
bıde eşime dıyorum yapamam ben dıyo.. beceremezmiş acaba üst katta ev sahıbıme yaptırsam belım agrıyo falan desem sonra asagı ındıgımde o iş olsa olmazmı hemen olmak zorundamı
yaptıktan sonra hemen birlikte olcaz altımıza yastık koyacakmıyız bide vucut ısısı yüksek olduğunda da birlikte olunursa da gebelik şansı artıyormuş...
yok ben eşime sen yap dıyorum ama yapmam dıyo ıkna edemedım baskasına yaptır dıyo cnm
yakıyı ne zaman yapıcaz kupa vurduktan sonra hemen mi ertesi günmü yapılacak
slm benim aklıma bişey takıldı adet bittiği günün ertesi günü yapılması gerektiğini söylemisiniz.ama yumurtlama zamanı ozaman değilki nasıl hamile kalınıyo kafam karıştı biraz:kedi:birde kupa yaktıktan sona yakı sürmesek olur dedğilmi:)
kupa kapatmayi anladimdim da yaki ne demek bile akadaslar bana aciklayabilirler mi???
vala yastık degilde ama bacaklarını dik tut ve oynatma bekle sabahla adet gününün 3.günü yap canım rabbim hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?