stres olmucak bebek için ilişkiye girme düşüncesi olmucak kısacası rahat olucaksınız. Ayaklarınızı dikebilirsiniz havaya ve hemen duşa girmeyin bekleyin. Ayrıca uzun süredir evli iseniz ve bebek için korunmayı yeni bırakmışsanız bir kaç ay hormanel dengenin yerine gelmesi gerekiyor. Ayrıca bebek öncesinde ilişki sıklığı da önemliymiş. Doktorum öyle demişti.
Ayyyy tarihlerimiz ayniiiii...bir de duayı unutmayın inanarak dua etmek çok faydalı ben teşbih çektim internetten araştırıp allah razı olsun arkadaşım hacet namazı kıldı dua etti 15. ayımda ikinciye hamileyim. inanarak dua
aminnn inşallah hepimiz içinAyyyy tarihlerimiz ayniiiii...
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Canim merhaba. Allah sağlıkla bebeğini kucagina almayi nasip etsin. Bu kürü nasil yapıyoruz ne zaman ne kadar yiyoruz soyleyebilir misinBal ,tarçın ,çörekotu kürü yapmanızı tavsiye ederim ben yaptığım ay hamile kaldım yumurtalıkları çalıştırıyor
Canim merhaba. Allah sağlıkla bebeğini kucagina almayi nasip etsin. Bu kürü nasil yapıyoruz ne zaman ne kadar yiyoruz soyleyebilir misin
teşekkür ederim paylaştığın için.corekotu tozu almicamm o zaman bide onu duymustum bildigimiz evdeki çörek otlarindan.tamam cnm adet günüm gecti ama sonuc da negatif ckti biraz daha bekleyimMerhaba adetin 2.günü başlayacaksın bu küre 10 gün boyunca sabah, akşam bir tatlı kaşığı çiğneyerek yiyeceksin mutlaka çiğne ama yutma direk çörek otunun içindeki özü fayda ediyormuş ölçülerini, 1 tatlı kaşığı olarak hepsinden koyacaksın taze olarak yap hergün bal,çörek otu,tarçın karıştıracaksın.....Ben denediğim ay hamile kaldım bir vesile oldu belkide denemekten zarar gelmez dene bakalım...
Merhaba adetin 2.günü başlayacaksın bu küre 10 gün boyunca sabah, akşam bir tatlı kaşığı çiğneyerek yiyeceksin mutlaka çiğne ama yutma direk çörek otunun içindeki özü fayda ediyormuş ölçülerini, 1 tatlı kaşığı olarak hepsinden koyacaksın taze olarak yap hergün bal,çörek otu,tarçın karıştıracaksın.....Ben denediğim ay hamile kaldım bir vesile oldu belkide denemekten zarar gelmez dene bakalım...
teşekkür ederim paylaştığın için.corekotu tozu almicamm o zaman bide onu duymustum bildigimiz evdeki çörek otlarindan.tamam cnm adet günüm gecti ama sonuc da negatif ckti biraz daha bekleyim
Ben daha regl olamadim canim .16 gün geçtiSizin son durumunuz ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?