Hamile kalmak isteyenlere

tabiki olurda ama aktarda bu bitkileri robottan gecirmiyorla r ..ince olması bitkilerin yemesi bakımından kolaylık saglıyor malum biraz acı

şubatta kullanacağınızı yazmışsınız mayıs ayındayız ama henüz kullanmamışsınız? ister istemez kafamda soru işaretleri oluştu yani..

arkadaşlar bu macun kaç gün kullanılıyor adet bitiminden sonra

macun bitene kadar cnım...adet bittikten sonra başlanıyor ikinci adette bırakılyor bittikten sonra tekrar böyle devam
ama benim duydugum kişişler kullandıktan sonra 2, adeti görmeden hamile kalmışlar

robottan çekilmez bunlar canım ya macunların metalle temas etmemesi lazım tahta kaşıkla karıştırılır metalllerle karıştırılmaz içine sokulmaz ve tahta kaşıkla yenilir.birde kavonozun dışı folyo ile sarılır 2gün karanlık bir yerede bekletilir sonra yenilir yine karanlık yerde muhafaza edilir.

peki bende pko var.bendede işe yararmı dersin.soğan kürünü denedim içemeden bıraktım.incir denicektim senin tavsiyen ilgimi çekti.sence ne yapmalıyım

bende işe yarayacağını bilsem bende yaparım ama.tadı çokmu kötü.bende pko vardı soğan kürü dnedim ama içmeden bıraktım.buna başlarsam bıramak istemiyorum.tabi tadınada bağlı

Bizim de neredeyse 2 sene oldu. Her şey normal çıkıyor ama vakti gelmemiş demek ki
Yaa , stres yapmasak aklimizdan cikarsak belki kaliriz ama her ay bir umutla beklemek , pskolojik hamilelik yasamak ve sonra hungur hungur aglamak , sizin 2 yil olmus insallah bir an once hamile kalirsiniz , ben bu ay ovulasyon testi ile denedim , kullandiniz mi sizde ?

Evet kullandım denk de getiriyorum ama nasip olmayınca olmuyor eskisi kadar takmıyorum doğrusu herşeyin hayırlısı. Bu ay macun kullanıyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum her ay bakalım hayırlısı ne zamanda o zamanı bekleyeceğim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba macun demissiniz hangi macun acaba ismini ogrenebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…