Malesef kalamadım bu ay aşılama yaptırdım o da tutmadıMeraba hamile kaldınız mı
Siz ne kadar sürede hamile kaldınızTüplerde problemi olanlarda ise yaramayabilir denemiştim ben bu macunu sonuc alamadım önce tüplerin açık olması şart.. bool şanslar herkese..
Ben tüp bebek ile 3. Denememde sıvı dolu tüpümün birini aldırınca hamile kalabildim normal yolla olmadi hiç bir şekilde 14 yıl sonra Oldu tedavi ileSiz ne kadar sürede hamile kaldınız
Bir sene önce kürtaj oldum üzerine 6 ay korundum şimdi de 7 ay geçti hala hamile kalamadım. Hormon tahlilim ve yumurtlama normal görünüyor ama olmadı. Çok endişe ediyorum artıkBen tüp bebek ile 3. Denememde sıvı dolu tüpümün birini aldırınca hamile kalabildim normal yolla olmadi hiç bir şekilde 14 yıl sonra Oldu tedavi ile
Merhaba maaliyeti ne oldu size bende çok istiyorum 3 yıl olucak 1 buçuk yıl önce ikiz bebeklerimi kaybettim hala uğraşıyorum olmuyor polikistik over varMacunhaneden bayanlara özel aldım
Kutusu 60 lira çok bi maliyeti yokMerhaba maaliyeti ne oldu size bende çok istiyorum 3 yıl olucak 1 buçuk yıl önce ikiz bebeklerimi kaybettim hala uğraşıyorum olmuyor polikistik over var
Merhaba,Pendikte bir aktar var isterseniz ondan önce bu aktarla görüşün benimde çocuğum olmuyor sebepsiz 1senedir uğraşıyoruz.bu macunu aldım daha denemedim.150lira tuttu mısır çarşısında yaptırdım.instagramda sayfalarıda var yanıklar baharat diye bir göz atın çok hamile kalan var karışımlarıyla belki faydası dokunurEsselamualeykum rahmetullah ve berekatuhu, bizde inşaAllah bir macuna başlamayı planlıyoruz burda macun demişsiniz ama çok ayrıntıya girmeden anlatmışsınız , Kahramanmaraş ta bir abinin olduğunu duyduk kadın ve erkekle ayrı ayrı macunlar gönderiyor , hamile kalana kadar size göndermeye de devam ediyor bilinmedik şeyler de yok içinde toplamda 1.800₺ diyor ama hamile kalana kadar macun göndereceğim diyor , erken menopoz hastasıyım bugün aynı hastalıktan olan bir ablayla görüşmem oldu , kendisi 7 yıldan sonra hamile kalmış macunladın içinde keçiboynuzu pekmezi hayıt otu civan perçemli vs var yani bilinmedik şeyler değil , bakalım bir deneyeceğiz inşaAllah ama önce araştırma içerisindeyiz
Bu Macunun FaydalarıE hani macunun tarifi yok
Merhabalar bu macunu kullanıp hamile kalan varmımisk ıle usul kah rı bulmak zor bıraz yarın ebnde yaptırıcam ama adet haftamdayım m bıttıkten sonramı baslasam :????ayrıca acmı tokmu yenılecek 1 kasık
Ben mi macunun malzemelerini göremiyorummacun bitene kadar cnım...adet bittikten sonra başlanıyor ikinci adette bırakılyor bittikten sonra tekrar böyle devam
ama benim duydugum kişişler kullandıktan sonra 2, adeti görmeden hamile kalmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?