Hamile kalmak isteyip de fshla başı dertte olanlar

Senin adetlerin gelmiyor muydu sökücü verdi mesela gelmiyorsa çoğu kişi hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesi kullanıyor soğan kuru uygulayanda var ama soğan kürü kist yapabilir de diyorlar
Bunlar hamile bırakıyor mu Adetim geliyordu çabuk gelsin diye verdi

Himmm canım bence acele etme sonucu bi al doktor ne dedi buraya yaz değerlerini mutlaka al senin fsh- lh- tsh-prolaktin-e2 bu degerlerine bakcak eğer bu beş değerlerin birinde sorun varsa söyleyecek zaten sorunu bu değerlere bakmadan söyleyemez o zaman sana tavsiyelerde bulunuruz su an birşey uygulama çünkü neyin var bilinmiyor daha

Hepimizin öyle canim ama imtihan dünyası allahım hayırlı evlatlar versin ne evlatlar var bak uyuşturucu bagimlisi anayi babayi döven o yüzden hep dua et hayırlısı yaa versin Allah biz cahiliz bilmeden herşeyi istiyoruz bilmiyoruz ki bizim için hangisi hayırlı ben duyunca dünya başıma yıkılmıştı bak hayat devam ediyor hemen araştırma lara başladım umut etmek çok güzel o yüzden moralini bozma ve en önemlisi hayırlısı de tevekkül et

Canım zaten hormonlar etkili hamilelikte birisi tiroid hormonu birisi şeker hormonu diğeri beyinden salgılanan hormon yani herşeyi belirleyen hormonlar

Hepimizin öyle canim ama imtihan dünyası allahım hayırlı evlatlar versin ne evlatlar var bak uyuşturucu bagimlisi anayi babayi döven o yüzden hep dua et hayırlısı yaa versin Allah biz cahiliz bilmeden herşeyi istiyoruz bilmiyoruz ki bizim için hangisi hayırlı ben duyunca dünya başıma yıkılmıştı bak hayat devam ediyor hemen araştırma lara başladım umut etmek çok güzel o yüzden moralini bozma ve en önemlisi hayırlısı de tevekkül et
Hep aklıma geliyo moralim bozuluyo napayim bilmiyorum

Amin canım inş.hamile kalırız en kısa zamanda bol bol dua edelim birbimize bende adetimi bekliyorum inş.benimkide düzeltmiştir iyi şeyler duyarim

Back
X