Gebeliğe Hazırlık HAMİLE KALMAK İSTİYORUM 7 AYLIK EVLİYİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam canım ben o şeyleri kullanıyorum ama bir tek eşim için keçi boynuzunu denemedim inşallah kalırız

SİZ HAMİLE KALMAK İÇİN BİRŞEYLER YAPTINIZ MI BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ EŞİMİN AİLESİ BANA KISIR DİYECEK DİYE KORKUYORUM BÜTÜN TESTLERİM TERTEMİZ LÜTFEN YARDIMCI OLUN!
SİZ HAMİLE KALMAK İÇİN BİRŞEYLER YAPTINIZ MI BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ EŞİMİN AİLESİ BANA KISIR DİYECEK DİYE KORKUYORUM BÜTÜN TESTLERİM TERTEMİZ LÜTFEN YARDIMCI OLUN!
Hangi te
Canım benim bende 1 buçuk senedir evliyim, henüz bizimde olmadı. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu arada Hangi testleri yaptırdın? Rahim filmi çektirdin mi? Birde soğan kürünü çok duydum faydasını görenler varmış ben denedim fakat içemedim ama sen denedin mi?

Cahillerin ne dediğinin bir önemi yok bence. Ama gebelik öncesi mutlaka diş sağlığınızı gözden geçirin. Sonra müdahale edilemiyor büyük sorunlar yaşanıyor. Sağlıklı gebelikler dilerim.

hamilelik için hepsini yaptı soğanıda 1 hafta içtim sonra midem bulandı ama deneyenler kis var mı diyip içenler var öyle duydum

İlk önce bu kafadan bir çık ne demek hemen kısır...binlerce sağlıklı insan var ve Rabbim nasip etmiyorsa etmiyordur.... Düşünceniz sizi zedeler siz kendinize bunu yaparsanız başkaları sizi çok çabuk yargılar LÜTFEN YAP MA YIN

Duymayın kapayın kulaklarınızı ..... Ovulasyon testi ile yumurtlama gününüzü takip edin işinize yarar

7aylik evlisin hamil kalmak istiyorsun eşinin. Ailesi sana kısır diyecek diye korkuyorsun millet yıllarca uğraşıyor sen daha dün bir bugün iki durbakalim Muhiddin abi
Dalga geçmek çok mu hoşunuza gitti madem dalga geçecektin bari ben duymadan eğlenseydin ama ALLAH bu bir bayan olarak sizden anlayış beklerdim ama malesef bayanların bile birbirlerine tahammülü kalmamış ki dalga konusuyuz

Dalga mı

Sizinle Dalga gecmediki siz yalnış anladınız Selenizmir

esinizin de sizin de sonuclariniz temiz ciktiysa nasil kisir diyebilir ailesi size? dese ne olur o ayri mesele ama dert ediyorsunuz diye soyluyorum. sebepsiz infertilite durumunda sorun kadindan ya da erkekten kaynaklaniyor olabilir. pasa ogullarinda pekala sorun olup da (ornegin sperm dna bozuklugu) henuz tespit edilmemis olabilir yani. ozellikle sizde bir problem oldugu dusuncesini kafanizdan atin oncelikle, esinizin ailesine de bunu uygun bir dille anlatin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…