- 29 Kasım 2021
- 22
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi huzurum9093
-
tamam canım ben o şeyleri kullanıyorum ama bir tek eşim için keçi boynuzunu denemedim inşallah kalırızStresten uzak durrrrr!!?!!!!! Ben her ay stres içindeyim çocuk için değil sadece çevresel faktörlerden dolayı o yüzden adetim bile düzensizleşti iyice karmaşaya girdim stresli olmadığım aylar adetim düzeliyor bi tek. Onu farkettim. Bir de herkesten duyarsın bu lafı ne zaman kendimi rahat bıraktım o ay hamile kaldım diyorlar. Biz de bunu deneyelim inşallah kalırız. Mfk yöntemini duydum ben de bu ay onu deneyeceğim. 3 2 3 2 kuralı onu araştır d3 vitamini arı sütü bal polen karışımı bunları öneriyor ne kadar yararlı tam bilmiyorum ben de araştırıyorum. Bir de ilişkiden sonra hemen kalkma yarım saat falan yat bunun bi işe yaramadığını bazı doktorlar söylüyor ama denemekte fayda var zarar yok sonuçta. Çok duyduk onu yaptım hamile kaldım diyenleri. Paketli gıdalardan da uzak durmaya çalış folik asiti de yeşil yapraklı sebzelerden alabilirmişsin sağlıklı beslen. Kafeinden de şu ara uzak dur. ağır hareketlerle otur kalk. Sigara alkolü söyleme gereksinimi bile duymuyorum. Eşin keçiboynuzu pekmezi yiyebilir sabah akşam 1 tatlı kaşığı.
SİZ HAMİLE KALMAK İÇİN BİRŞEYLER YAPTINIZ MI BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ EŞİMİN AİLESİ BANA KISIR DİYECEK DİYE KORKUYORUM BÜTÜN TESTLERİM TERTEMİZ LÜTFEN YARDIMCI OLUN!
Hangi teSİZ HAMİLE KALMAK İÇİN BİRŞEYLER YAPTINIZ MI BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ EŞİMİN AİLESİ BANA KISIR DİYECEK DİYE KORKUYORUM BÜTÜN TESTLERİM TERTEMİZ LÜTFEN YARDIMCI OLUN!
Canım benim bende 1 buçuk senedir evliyim, henüz bizimde olmadı. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu arada Hangi testleri yaptırdın? Rahim filmi çektirdin mi? Birde soğan kürünü çok duydum faydasını görenler varmış ben denedim fakat içemedim ama sen denedin mi?SİZ HAMİLE KALMAK İÇİN BİRŞEYLER YAPTINIZ MI BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ EŞİMİN AİLESİ BANA KISIR DİYECEK DİYE KORKUYORUM BÜTÜN TESTLERİM TERTEMİZ LÜTFEN YARDIMCI OLUN!
Cahillerin ne dediğinin bir önemi yok bence. Ama gebelik öncesi mutlaka diş sağlığınızı gözden geçirin. Sonra müdahale edilemiyor büyük sorunlar yaşanıyor. Sağlıklı gebelikler dilerim.SİZ HAMİLE KALMAK İÇİN BİRŞEYLER YAPTINIZ MI BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ EŞİMİN AİLESİ BANA KISIR DİYECEK DİYE KORKUYORUM BÜTÜN TESTLERİM TERTEMİZ LÜTFEN YARDIMCI OLUN!
tamam canım tşk ederim tavsiye için :)Cahillerin ne dediğinin bir önemi yok bence. Ama gebelik öncesi mutlaka diş sağlığınızı gözden geçirin. Sonra müdahale edilemiyor büyük sorunlar yaşanıyor. Sağlıklı gebelikler dilerim.
hamilelik için hepsini yaptı soğanıda 1 hafta içtim sonra midem bulandı ama deneyenler kis var mı diyip içenler var öyle duydumHangi te
Canım benim bende 1 buçuk senedir evliyim, henüz bizimde olmadı. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu arada Hangi testleri yaptırdın? Rahim filmi çektirdin mi? Birde soğan kürünü çok duydum faydasını görenler varmış ben denedim fakat içemedim ama sen denedin mi?
İlk önce bu kafadan bir çık ne demek hemen kısır...binlerce sağlıklı insan var ve Rabbim nasip etmiyorsa etmiyordur.... Düşünceniz sizi zedeler siz kendinize bunu yaparsanız başkaları sizi çok çabuk yargılar LÜTFEN YAP MA YINSİZ HAMİLE KALMAK İÇİN BİRŞEYLER YAPTINIZ MI BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ EŞİMİN AİLESİ BANA KISIR DİYECEK DİYE KORKUYORUM BÜTÜN TESTLERİM TERTEMİZ LÜTFEN YARDIMCI OLUN!
Duymayın kapayın kulaklarınızı ..... Ovulasyon testi ile yumurtlama gününüzü takip edin işinize yararİstiyorum zaten istemese idim dr dr gitmezdim sadece ne gibi şeyler kullanıldı neler yapmam gerek ikimizde de sorun yok yardımcı olur mu arkadaşlar diye sordum sadece bu konuya takılmayın her bayan ister ama demek istediğim şu dedikodular da ister istemez insanın canını sıkıyor beni anlamaları lazım
Dalga geçmek çok mu hoşunuza gitti madem dalga geçecektin bari ben duymadan eğlenseydin ama ALLAH bu bir bayan olarak sizden anlayış beklerdim ama malesef bayanların bile birbirlerine tahammülü kalmamış ki dalga konusuyuz7aylik evlisin hamil kalmak istiyorsun eşinin. Ailesi sana kısır diyecek diye korkuyorsun millet yıllarca uğraşıyor sen daha dün bir bugün iki durbakalim Muhiddin abi
Dalga mıDalga geçmek çok mu hoşunuza gitti madem dalga geçecektin bari ben duymadan eğlenseydin ama ALLAH bu bir bayan olarak sizden anlayış beklerdim ama malesef bayanların bile birbirlerine tahammülü kalmamış ki dalga konusuyuz
Dalga geçmek çok mu hoşunuza gitti madem dalga geçecektin bari ben duymadan eğlenseydin ama ALLAH bu bir bayan olarak sizden anlayış beklerdim ama malesef bayanların bile birbirlerine tahammülü kalmamış ki dalga konusuyu
Sizinle Dalga gecmediki siz yalnış anladınızDalga geçmek çok mu hoşunuza gitti madem dalga geçecektin bari ben duymadan eğlenseydin ama ALLAH bu bir bayan olarak sizden anlayış beklerdim ama malesef bayanların bile birbirlerine tahammülü kalmamış ki dalga konusuyuz
Benim yorumdan alıntı yapmış ben öyle anladimSizinle Dalga gecmediki siz yalnış anladınızSelenizmir
Evett size yazmis dalga geciyorsunuz diye oyle bir durum yokkiBenim yorumdan alıntı yapmış ben öyle anladim
Tam anlayamadım bende neyse artikEvett size yazmis dalga geciyorsunuz diye oyle bir durum yokki
Yalnis Anlasılma OlmuşTam anlayamadım bende neyse artik
Aynen yoksa ben o niyetle yazmadimYalnis Anlasılma Olmuş
Herşeyime baktılar canım
Onu deniyorum şuan tşk ederim Allah herkese nasip etsin inş .Duymayın kapayın kulaklarınızı ..... Ovulasyon testi ile yumurtlama gününüzü takip edin işinize yarar
Son durumunuz nedirSİZ HAMİLE KALMAK İÇİN BİRŞEYLER YAPTINIZ MI BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ EŞİMİN AİLESİ BANA KISIR DİYECEK DİYE KORKUYORUM BÜTÜN TESTLERİM TERTEMİZ LÜTFEN YARDIMCI OLUN!
En son dr gittiğim tarik ekimdi artık gitmemeye ve kafaya takmamaya karar verdim canım Bi önerin varsa yaparım hemenSon durumunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?