Hamile kalmak istiyorum ama kilom var malesef

Pamuk9494

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2022
370
220
23
30
Selam kizlar bu konu benim baya bi kafami karistiriyor.. ben kilolu biriyim ve 2 senedir hamile kalmayi deniyorum malesef daha tutmadi.. degerler falan hersey iyi esiminde ayni sekilde ama bazilarindan duyum aliyorum iste kiloluysan hamile kalamazsin falan ama diger tarafta kilolu hanimlari da görüyorum hamileler..
aceba gercekten böyle bir sey var mi yani kilodan dolayi hamile kalamiyo olabilir miyim?
Yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkür ederim

Kişiden kişiye fark eder mi bilmiyorum ama kilolu olupta hamile kalan elbette var, tanıdığım biri tüp bebek yaptırıyor o da kilolu doktoruna sordu kilo vermeli miyim diye kilo önemli değil farketmez demiş. Ama daha sağlıklı bir gebelik için verilmesi taraftarıyım.

Tabiki katiliyorum her yönden kilo verilmesi en sagliklisi ama normal hamile kalmak tüp bebege basvurmadan olur mu o biraz beni düsündürdü acikcasi

Ben kiloluyum , pco dan dolayı doğal yolla hamile kalamadım. Doktorlar zayıflarsan kalırsın diye gönderdiler 2 sene boyunca, sonra bir doktor yumurta gelştirici verdi ilk denemede hamile kaldım. 90 kiloyla hamile kaldım 103 kiloyla normal doğum yaptım. 2. bebeğimide yumurta geliştiriciyle (klomen) hamile kaldım onda 86yla kaldım 106 kiloyla gebelik zehirlenmesinden dolayı acil sezeryan doğum yaptım. 2 doğum şeklinide yaşadım yani. Sormak istediğin bişe olursa sorabilirsin

Kilo önemli herkesin yağlanma oranı yağlı bölgesi farklı. Çok kişiye şahit oldum kilo veripte gebe kalan ve ideal kilomda iki kez hamile kalmışken iki senedir şuan çıktığım kiloda hiç gebe kalamadım. Kesinlikle kiloyu vermeye bakın özellikle göbek bölgesindeki yağlanma çok etkiliyormuş gebe kalmayı

Kilo doktorlar tarafından belirtilen genel bir söylem, elbetteki aksi durumlar var. Stres hormonu hamile kalmayı engelliyor, bunun kilo ile de ilişkisi olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…