- Konu Sahibi Kararsiz_Esmer
-
canım moralini bozma stres yaparsan hiç hamıle kalamazsın.biraz daha sabret bakalım ne kadarlık evlısın ki daha .bizde 3ay korunmamıştık 3ay sonra olmuştu .inşallah bi sorun yoktur sizdede
bir senelik evliyiz. sabirsizim belki . hic olmayacak gibi hissediyorum..Negüzel cok sevindim sizin adiniza..
canım hıc uzulme bende senın gıbıydım nıye olmuyo vacaba olmuyacakmı dıye cok korkuyodum esımle bu yuzden bazen surtusmelerımız bıle oluyodu ona bıbebek verememek benı cok uzuyodu aradan bı sene gecdı bos gebelık yasadım yıne aradan bı sene gecdı sukur sımdı saglıklı bı gebelıgım var klomen kullandım sadece ılk ayımda hamıle kaldım ve ıkız sadece sabır cevremdekı ınsanlarla gorusmuyodum daha ne duruyosun dıyen ınsanla bıdaha gorusmuyodum sabrettım oldu bol bol dua et allah yardımcın olsun canımm
ben 1 buçuk senedir deniyorum benmde olmuyor hemde hiç korunmadk evlendimizden beri doktorda bişeyniz yok diyo anlamadım gitti sanırım sabredip beklemek
ben daha 3 aylıkken gitmiştim doktora olmuyo çocuğum diye ama tabiki 1sene geçmeden tahlil yapmıyoruz dedi 1sene sonunda hala olmazsa gel demişti o zaman sebebını araştırırz falan...bak sizinde daha var 5aydır korunmuyorsun herhalde...takip ediyormusun canım yumurtlama günlerini falan ve hemen ilişkiden sonra kalkıyormusun
selam.. Bircok konu acilmis.. Bir cogumuz dört gözle hamile kalmayi bekliyoruz.. Ben yalvariyorum allaha banada hayirlisi ile nasip etsin diye.. Benim gibi isteyen istemeyen herkese nasip etsin.. Nasil bir duygudur, nasil bir histir bebegi hissetmek..
Deniyoruz 5ay olacak, belki erken böyle üzülmem felan.. Bilmiyorum cevremde, ailemde herkesin hemen oldu .. Ben ne yapacagimi artik bilemiyorum.. Piskolojim bozulacak resmen
merhaba canım .bence sen daha çok yenisin allah inşallah bir an evvel tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bir bebek nasip eder. Ama bu sabırszlığın niye ben 4 yıllık evliyim 3 senedir istiyorum olmuyor .bu ayda ilkkez aşılamam olacak . Bide beni düşün psikolajim alt üst oldu. Inşallah aşılamam tutarda bende kurtulurum bu sıkıntıdan diyorum ..
peki senin sonra tam nezaman oldu bebegin``=?
tabiki takip ediyorum, herseyi deniyorum yapiyoruz. ama olmayinca olmuyor.. insan biseyi cok istegince olmazmis ya öyle oluyor sanirim
benimde olmuyor eşime baktırmadık ama biz dr a gitmiyor ama olmayıncada olmuyor neler okudum bu sitede dr ların olmaz dediklerinin bile çocukları var şimdi Allah ol desin yeter vakti zamanı vardır elbet dua ve sabır gerekli 2. yıllık evliyim ilk 5 -6 ay denedik olmadı eşim askere gitti geldi şimdi 10.aydayız ama hala yok olmayınca olmuyor hayırlısıyla gelsinler o yüzden üzülmeyin vaktini bekliyordur mutlaka sadece sabredelim biliyorum sabretmekte hiç kolay değil baen bende patlayacak dereceye geliyorum kimi görsek hal hatır soracaklarına geç kalmışsınız bebek yokmu yapın artık falan yoksa sorunmu var hiç olmayacakmı tüp bebekte yapılıyo biliyosunuz demi diyenler bu ay okadar bunalttılarki anlatamam sanki biz yapmıyoz da olmuyo yapıyoruz elimizden geleni ne zaman verecekse allah o zaman olaacak yapacak birşey yok inşallah fazla bekletmesin rabbim kimseyi tez vakitte sağlığıyla hayırlısıyla evlatlar nasip etsin
dualarim seninle.. ins. sadece öylesine bi akintidir. ins. hamilesindir.. sende benim icn dua etselam kızlarr bende 10 aydır deniyorum, olmadı bu hafta pazar ve cuma arası adet olmam gerek. bugün çarşamba olmasın diye sattleri sayıyorum. pazartesi kahverengi akıntım vardı, dün akıntım vardı adet oluyorum sandım, karınım ağrıdı sugün bişeyim yok bakalım merakla bekliyorum
canım seni çok iyi anlıyorum bende 6ay sonra hamile kaldım klomen kullandığım ay kaldım ...benimde psikolojim bozulmuştu zaten ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum bulunduğumuz şehirde kimsemiz olmamasına rağmen insanların devamlı sormasından bunalmıştım... zaten evde akşama kadar yalnızım hergün hamilemiyim değilmiyim vs şeylerle akşama kadar kendimi yiyip bitiriyodum ve bunuda eşime hissettiriyodum :2:doktor gözetiminde bir sorunum yoktu eşiminde ama olmuyodu benden sonra evlenen yada yine hamile kalanları duyunca dahada psikolojim bozuldu hergün ağlama krizlerine giriyodum çünkü zaten yanlızlığın verdiği bir sıkıntım vardı buda üstüne gelince aileme o kadar çok ihtiyaç duyduğum halde gitmek istemiyodum beni arayan eş dostun telefonlarına bakmıyordum kimse bana yeterki hamile değilmisin yada bak şu hamile kaldı demesin diye takiii artık tam kendimi bırakmıştımki artık olamıycam kesin demiştimki rabbim yetişti ve hamile olduğumu öğrendim çok şükür...evet herşeyin bir zamanı var bunu bile bile üzülüyodum ama inanki bu konu çok hasss bir kadın için bunu bekarken kırk yıl düşünsem bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi ama seni çok iyi anlayan biri olarak şunu söyleyeyim gerçekten oluşuna bırak kafanı oyalıyacak şeylere adepte ol benim kimsem olmadığı için hiçbiryeri bilmediğim için pek şansım olmadıyumurtlama günlerini takip etme adet olana kadar birgün arayla düzenli bir şekilde ilişkiye gir belinin altına yastık koy sabaha doğru banyo yap ayaklarını 15 dk havada tut cnm çok uzun oldu ama ne bileyim bunları yaşadığım için paylaşmak istedim inşallah bu ay hayırlısıyla haiş kalırsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?