Hamile kalmak istiyorum tecrübeli annelerim bakarmısınız

Mrsteacherrr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
39
3
6
29
Merhaba 2 ay menegon günde 2 doz iğne kullandık ilk ay çatlatma iğnesi yaptım çatladı ama hamilelik oluşmadı. İkinci ay 12 mmde kaldı yumurtam iptal ettik tedaviyi şimdi ara verdim ve kasımda 2 defa adet gördüm. Fakat şimdi kasık ağrılarım ara sıra batmalar oluyor bu şekilde sonradan hamilelik oluşan varmı ??

Merhaba arkadaşım.bende sen gibi tedavi oldum.Catlatma iğnesi vuruldum 3 kez tedavi süreci gördüm.Yumurtalar catliyor fakat döllenme olmuyordu.ilk ay yumurtam olusmadi.PCOS taniliyim.ikinci ay 4 yumurtam vardı onlarda tutmadi.son ay 2 vardi ikiside tutmadi.maddi manevi yoruldum 5 yıllık evliyim.Ara verdik 1 sene.kendimi toparladim.Bu ay Allah'ın izniyle aşılama olacağım.Kasiklarda batmalar acaba göğüslerim acıyo mu ya,gebelik belirtilerini googldan ezberleyene kadar okumak falan insani inanilmaz yıpratıyor.Adet günü geldiğinde negatifi görmek üzüyor.Oluruna birakmak gerekiyor.İnsallah birgun becebiliriz Guzel haberlerini bekliyor olacağım

inşallah canım bana doktor pcos demedi. Maddi ayrı manevi ayrı yoruldum ben 1’5 yıllık evliyim bu ay clife macunu aldım onu kullanıcam rabbim inşallah bize de nasip eder bende hayırlı haberlerini bekliyorum

inşallah canım bana doktor pcos demedi. Maddi ayrı manevi ayrı yoruldum ben 1’5 yıllık evliyim bu ay clife macunu aldım onu kullanıcam rabbim inşallah bize de nasip eder bende hayırlı haberlerini bekliyorum
Şifa olsun inşallah Rahim filmi falan çekildin mi ? Önceki doktorlarim daha var hsgye en son dediler.bu doktorumda neden yaptırmadin daha önce bi sorun varsa çıkardı şimdiye kadar boşuna tedavi olmuş olabilirsin yollar tıkalıysa tedavinin bi anlami olmaz demişti.Gecen hafta yaptirdim ofis histereskopiyle şükür birşey çıkmadı.Ama dediği doğru eğer bı sorun varsa kullandığımız ilaçların iğnelerin hiç bir faydasi yok.ben 4 sene resmen boşuna kullanmışım.Keske direk tüp bebek merkezine gitseydim.Sanada tavsiye ederim.Cunku normal kadın doğum doktorları direk gebeliğe odaklı ilaç iğne.Alternatif yöntemleri tüp Bebek doktorları daha iyi biliyor ve yönetiyor.Kendimde saglikciyim ama sanirim stres sağlıklı düşünmemi bile engelledi

Rahim filmi çektirdim ben ilk önce çok şükür bende de bişey çıkmadı ama bu aralar aklımdan çıkmıyor sanırım fazla stres sıkıntı yapıyorum

Rahim filmi çektirdim ben ilk önce çok şükür bende de bişey çıkmadı ama bu aralar aklımdan çıkmıyor sanırım fazla stres sıkıntı yapıyorum
Bazi dönemler öyle oluyor malesef hormonlar sosyal hayat dinlediğin bir müzik bile duygularına etki edebiliyor.Dusunmemeye çalış asla demiycem çünkü bende 5 yıldır bunu asla beceremedim.Bi şekilde kafanı dağıtmaya çalış ki güzel mis kokulu yavrunu kucağına aldığında ona tertemiz bir benlikle sarıl

Ne güzel moral verdin arkadaşım sağolasın rabbim isteyen herekese nasip etsin inşallah

Yumurtlama takibi yapın ben pko hastasıydım evde ovulasyon testi yaparak hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…