Hamile kalmak istiyorum?

Habibesu

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
94
125
8
1yıl 3 aylık evliyım hep hamile kalmak istedim eşim cocuguMuz olmuyor diye düşünmeye başladı yaşım 22 bu arada adet düzensizliğim var rahmim saglıklı yumurtalıklarım iyi ama ne yapacam bilmiyorum yumurtama gunumü tahmin edemiyorum FOLIC ASİT diye vitamın ilacı aldım onu kullanıp hamile kalan varmı

1yıl 3 aylık evliyım hep hamile kalmak istedim eşim cocuguMuz olmuyor diye düşünmeye başladı yaşım 22 bu arada adet düzensizliğim var rahmim saglıklı yumurtalıklarım iyi ama ne yapacam bilmiyorum yumurtama gunumü tahmin edemiyorum FOLIC ASİT diye vitamın ilacı aldım onu kullanıp hamile kalan varmı
Ovulasyon testi denediz mi yumurtlama gununuzu takip edebilirsiniz oylr

Adetleriniz düzensizse doktora görünmelisiniz . Zaten adetleriniz düzensiz olduğu içim yumurtlama gününü tahmin edemiyorsunuz onun için ovulasyon testi kullanın . Folik asit sadece takviyedir hamile kalmanızı kolaylaştırmaz .

Eşin spermiyogram testi yaptırdı mı? Belki eşinizde problem vardır kendinize bosuna ilac yüklemeden once bunu ogrenin

Eşinle beraber detaylı testler yapıldı mı en önemlisi eşinize sperm testleri yapıldı mı ben 1 yılı evliyken 1 yıl çocuk olmayınca eşime test yaptk hız ve kalite sorunu cıktı 1 yldr tedavi oluyo ilaç felan kullanyo. Sadece folik asitle olmaz o bebeğin sinir sisteminin gelişimi için bi vitamin gebeliği oluşturmaz. Doktora gidin size uygun tedaviye başlayacaktr

Adetleriniz düzensizse doktora görünmelisiniz . Zaten adetleriniz düzensiz olduğu içim yumurtlama gününü tahmin edemiyorsunuz onun için ovulasyon testi kullanın . Folik asit sadece takviyedir hamile kalmanızı kolaylaştırmaz .
Ovulasyon testini nereden alırım adet düzensizliğim için adet olunca mı doktora gdcem

Ovulasyon testini nereden alırım adet düzensizliğim için adet olunca mı doktora gdcem
Ovulasyon testini eczaneden ya da internetten alabilirsiniz internetten toplu ve daha uyguna geliyor . Adetiniz öncesi veya sonrası fark etmez hormon ve kan testi isteyecek zaten önce sonra gerek görürse rahim filmi .

Ovulasyon testini eczaneden ya da internetten alabilirsiniz internetten toplu ve daha uyguna geliyor . Adetiniz öncesi veya sonrası fark etmez hormon ve kan testi isteyecek zaten önce sonra gerek görürse rahim filmi .
Bunların hepsini yaptrdım ben herşey normal cıktı rahim filmimde var ama eşim gitmedi adet Düzensizliğim var düzelmedi bı kaç ay duzenli snra geri bozuluyor strese bağlıyorum bende 3 ay meslea gününde oldum snra 38 gün snra oldum şimde de21.gün adet oldum

Merhaba canım bende 4 aydır korunmadan deneme yapıyoruz eşimle fakat henüz hiç bir gelişme olmadı :110: dr a gittim hiç bir sıkıntım olmadığını söyledi , adetlerim düzenli hiç aksama dahi yapmaz . Klomen ilacı verdi, 5 gün sonunda çatlatma iğnesi yaptı. 36 saat sonra ilişki önerdi. 4 tane çatlamaya hazır yumurtam oluştuğu için ikiz veya üçüz gebelik riskin var dedi. Umarım bu ay güzel sonuçlanır.

Merhaba canım bende 4 aydır korunmadan deneme yapıyoruz eşimle fakat henüz hiç bir gelişme olmadı :110: dr a gittim hiç bir sıkıntım olmadığını söyledi , adetlerim düzenli hiç aksama dahi yapmaz . Klomen ilacı verdi, 5 gün sonunda çatlatma iğnesi yaptı. 36 saat sonra ilişki önerdi. 4 tane çatlamaya hazır yumurtam oluştuğu için ikiz veya üçüz gebelik riskin var dedi. Umarım bu ay güzel sonuçlanır.
Gerçekten benm olsun da üçüzde isterm sorun değil yumurtalama gunume baktrdm21. Günü gel dedi yumurtlamam oluşmamıştı burdakş doktorlar pek böyle şeyler demedi İlk defa duyuyorum

Kuzum sen once bi araştırma hastanesi kadın doguma ya da infertilte bölümüne (1 yıldan fazladır çocuğu olmayanlara bu bölüm bakıyor) git bebek istiyoruz olmuyo de onlar sana çeşitli sorular soruyorlae ne kadardır bebek istiyorsunuz ne kadarlık evlisiniz. Eşiniizde yanınıza alın oyle kafadan ilaç vitamin ovülasyon testi ile uğraşmayın. Doktor sizi yonlendiriyor. Adetin 3.gunu gel dio mesela hormonlaera bakıyor. Son gunu gel dio rahimine bakıolar ultrasonla falan. Ben bebek istemeden once gittim herşeye baktılar. Eşime de. Onu da onlar yonlendiriyor. 1 bucuk ay sürekli gittim geldim. Şükür herhangi bir problem yok hala bebeğim yok. Farklı tedaviler uyguluyoruz şu an. Ama önce illaki doktora görün olurmu. Herhangi bişey alma içme kullanma. Boşa olur bu. İnşallah gönlünce olur. Stres yapma

Back
X