Hamile kalmak istiyorum

Hamile kalmayı çok istediğimdenmidir bilmiyorum çok korkuyorum test yapmaya çünkü sürekli adet olucakmisim gibi karnım belim agiriyor yoktur diye düşünüyorum o yüzden yapmıyorum
hamile olabilirsiniz kafein içeren bişeyler içerseniz gebelik olmaz sökülür

Maalesef hamile değilim gibi bugün öğle çok kötü oldum aşırı kasık ağrısı yaşadım betacg bakıldı 0.001 çıktı adete 8 gün var yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçti

Öğle çok kötü oldum kasik ağrısı yasadim doktor beta istedi 0.001 çıktı buda negatif anlamına geliyor adetime 8 gün var yumurtlamanin üzerinden 9 gün geçti 8 güne kadar yükselir mi bilemiyorum

Beni duyan yokmu aklıma çok takil beta hcg 0.001 çıktı bat 8 gün sonra yumurtlamanin üzerinden 9 gün geçti acaba değer degisirmi doktor olmazsa günün gectikten 5 gün sonra gel tahlilleri tekrarlayalım dedi

Bence kafasinizi biraz boşaltın rahatlayın gününüzün geçmesini bekleyin. Biz de 5-6 aydir deniyoruz her ay acaba oldu mu diye heyecanla beklerdim gerilirdim sadece bu son ay kurban bayramı düğün vs kosturmalarimiz oldu o yüzden hiç aklıma bile gelmedi ve bu ay hamile kaldigimi öğrendim. Daha yeni baslamissiniz denemeye olmazsa da moralinizi bozmayın Rabbim hayırlı vakitte doldursun kucaginizi inşallah 🌸

Herkese iyi günler ben yeni üye oldum sizlere birşeyler sormak istiyorum nasil yazmam ve söylemem gerektigini bilmiyorum aslinda ben çocuk istiyorum bir yıldır eşimle ayriydik yumurtlama zamanlarına hiç denk gelemedik bu ay ilk defa yumurtlama sürecinde birlikte oldukta yumurtlamadan sonra kasık ağrısı mide bulantısı goguslerde şişkinlik ve hassasiyet oldu bide bugün fark ettim ki göbeğimde kahverengi belirgin bir çizgi oluşmuş adetime 8 gün var normalde çıkan sivilcelerimde çıkmadı acaba hamilelik varmıdır
Adete 8 gün kala bahsettiğiniz belirtilerin hiçbiri olmaz.
Adete 14 gün kala yumurtlama olur eğer günü gününe ise tabi döngünüz.
Bu durumda daha 6 gün geçmiş yumurtlamadan.
Korunmayı bırakmanın verdiği ilk ay heyecanı ile psikolojik belirti yaşıyor olabilirsiniz ya da adetinize sandığınız gibi 8 gün yoktur belirtiler doğru olabilir. Göbek çizgisi ve mide bulantısı hariç.

Haklısınız galiba ben kendimi çok dinliyorum bu yüzden herşeyi belirtiye yoruyorum akışı birakicam olursa olur olmazsa olmaz nasip

İyi günler birşey sorabilirmiyim normalde benim bugün adet günüm hala olmadım da sorum şu ki aşırı adet sancısı yaşıyorum goguslerum belim kasigim ayaklarım agiriyor ben normalde bel ve ayak ağrısı yaşamam ama aşırı bir ağrı var ayaklarımı yukarıya kaldırınca uzaninca rahatliyorum bu ay ilk defa uzakta olmadan düzenli ilişki olduğundan olabilirmi acaba çok canım acıyor biran önce adet olmak istiyorum gün içerisinde midem bulantılarım da devam ediyor

Kasik sancısı.iştah artmasi. Göğüs ucu hassasiyet hamileliğin genel belirtileri bende ilk böyle fark ettim.test yaptınız mı

Back
X