Kayınvalidem bizde kalmak istiyor

Çocuğa üzüldüm ne demek ya ? Etrafınızda gördüğünüz beş kuruşsuz eğitimsiz ezik tiplerden değilim hanımefendi, çocuğum için sağlıklı ortamı yaratabileceğimden şüpheniz olmasın. Haddinizi bilerek yorum yapın ya da hiç yapmayın.
Evet öyle bir ailesi olan eş ile harika bir ortam olustrcgnza şüphem yok.
Sizin ailenize hakaret ediyor ve siz o evde kalyrsnz ezik tıp degilsnz. Kendinize saygınız yok nasıl böyle bir psikoloji ile sağlıklı bir ortam yaratablrsnz. Kendinize yaratamyrsnz.
Size birileri gerçekleri söylemeli ki bu durumun eşinizden kaynaklı olduğunu anlayın.
Allah sabırlar versin çocuğunza çünkü ilerde bol lazım olacak ona size demyrm siz alismssnz çünkü

Evet öyle bir ailesi olan eş ile harika bir ortam olustrcgnza şüphem yok.
Sizin ailenize hakaret ediyor ve siz o evde kalyrsnz ezik tıp degilsnz. Kendinize saygınız yok nasıl böyle bir psikoloji ile sağlıklı bir ortam yaratablrsnz. Kendinize yaratamyrsnz.
Size birileri gerçekleri söylemeli ki bu durumun eşinizden kaynaklı olduğunu anlayın.
Allah sabırlar versin çocuğunza çünkü ilerde bol lazım olacak ona size demyrm siz alismssnz çünkü
İşine bak Demet Akalın

Valla çocuğa yazık olacak , böyle bir eşle evli kalabilmek büyük sabır istiyor, o cocuk hep bir kaos içinde büyüyecek ...
Bazıları kaostan besleniyor evlilikte gözleri kör çünkü hep eşinden başkasını suçlar " Kemalim yapmaz" modunda.
Kiziyrm bu şekilde çocuk yapanlara!! Yazık o yavrulara

Çocuğa üzüldüm ne demek ya ? Etrafınızda gördüğünüz beş kuruşsuz eğitimsiz ezik tiplerden değilim hanımefendi, çocuğum için sağlıklı ortamı yaratabileceğimden şüpheniz olmasın. Haddinizi bilerek yorum yapın ya da hiç yapmayın.
Etrafımda sizin gibi bir tane insan yok şükürler olsun! ( Allah'tan siz eğitimlisnz(!) olmaysdnz ne yapardnz tahmin edemyrum) kendinizn ne olduğunuzn bile farkında değilsiniz hamilesiniz ama köyde okuma yazma bilmeyen 15 yaşında zorla evlendirln ezik biri profili cizdnz aklımda.
İyi ki değilsnz 🌸

Gelirlerse annenin yanına git doğum planlıysa günü tarihi değiştir eşinde gelmesin çocuğu gösterme. ( hijyen eksikliği olduğunu söylüyorsunuz ona binaen) Lohusayken çocukla mı uğraşacaksınız temizlikle mi, bebişi şapur şupur öperler inadına pis elleriyle bebişe dokunacaklar. Bence hiç kabul etme. Ne demişler böyle saça böyle tarak..

Kızlar merhaba,
Özetle kayınvalidemler bizden 6-7 saatlik mesafede yaşıyorlar. Geldiklerinde uzunca süre kalmak istiyorlar. Şu an 8 aylık hamileyim geçtiğimiz ay sadece kv geldi ve aylarca kalacağım sınırsız kalacağım vb gibi şeyler söyledi. Surat asmama rağmen anlamayınca ben bir iki haftadan fazla kalınmasını sevmediğimi belirttim ama karşılığında bana hakaret edip kalmaya devam etti. Bu arada çok pis bir kadın ne temizlik yapar ne bi şey tüm gün oturup dizi izliyor yaşlı da değil. En son görümcem de gelip bizde kalmaya başladı, bana sorulmadı tabii ki. Benim çok temizlik yapmamdan dolayı onlara pis demek istediğimi düşünüp biz gidiyoruz dediler, büyük tartışma yaşadık bana ve aileme hakaret ettiler vs bu sayede gittiler. Kv ertesi gün annemi arayıp kavga olmasaydı hala orada kalırdım hayallerim yıkıldı demiş. Doğumuma 7 hafta var şimdiden kayınpederimle gelip kalmak ve hatta doğumdan sonra birkaç ay bende kalmak istiyormuş. Bunu asla istemediğimi bin kez söylememe rağmen eşimi annemi vs arayıp ağlayıp kabul ettirmeye çalışıyor. Ben doğumdan bir hafta sonra gelip max 10 gün kalabileceklerini söyledim, ilk hafta annem kalacak dedim. Asla kimseyi dinlemiyor, eşim de ara ara on gün az bizimkiler birkaç ay kalmaya alışkın vs diyor. Onları görmeyi hiç mi hiç istemiyorum çok strese giriyorum. Ne yapmalıyım siz kv kp gelip sizde sınırsızca kalmak istese ne derdiniz ? İnanın o kadar psikolojimi bozdular ki evime şu an gelseler annemlerin evine döneceğim.
Konuda kocayı göremedim. Bunca şey olurken koca tam olarak ne yaptı, ne yapmadı? Vatana, millete ne gibi katkısı oldu?

En son yazdığın cümle varya onu yapacaksın.
Doğuracaksın eşine söyleyeceksin: 1 yeni doğum yapmış kadının yanında kp asla kalamaz, 2 annen kalacak ise ben anneme gidiyorum diyip annenize gideceksiniz.

Yoksa sizin çok konularınızı okuruz; sinir krizi geçirdim, sütüm gitti gelmiyor, kavga ettik beni dövdüler.

Eşinde adam değil, annemler uzun kalır ne demek.
Zaten bunu söyleyen adam annesinin ileri de sizinle yaşaması için baskı yapar…

Kızlar aklıma geldi de… düğün gecesi şehir dışından geldikleri bahanesiyle kız kardeşleri ve eşleriyle beraber ilk gece evimizde kalmak istedi…. Ben biraz salakmışım galiba ne kadar terbiyeli davransam tepeme çıktı
Karı koca safsınız diyeceğim de kocanız sinsi. Annesine kırmayıp sizi nasıl bir düzene razı ediyor.
Kusura bakmayın ama kendinizi ezdiren bir gelinsiniz.
Mesela ben başka şehire evlendim, düğün kayınvalidenin şehrinde oldu. Bize gelin gel, düğünde yorulursunuz zaten bizde kalın dedi. Kabul etmedim otelde kalıp ordan geçtik kendi evimize.
Aman canım yaşlı hevesi var demedik.
Hala öyle kafasına göre gelip 10 gün kalamaz. Ben de kalmam. Her gittiğimizde 5-6 gün kalıyorsunuz doyamadım diye ağlar sızlar. Eşimle ben herkesin kendi evi der geçeriz.
Duruş böyle olur yani konu sahibi

Back
X