Kızlar merhaba,
Özetle kayınvalidemler bizden 6-7 saatlik mesafede yaşıyorlar. Geldiklerinde uzunca süre kalmak istiyorlar. Şu an 8 aylık hamileyim geçtiğimiz ay sadece kv geldi ve aylarca kalacağım sınırsız kalacağım vb gibi şeyler söyledi. Surat asmama rağmen anlamayınca ben bir iki haftadan fazla kalınmasını sevmediğimi belirttim ama karşılığında bana hakaret edip kalmaya devam etti. Bu arada çok pis bir kadın ne temizlik yapar ne bi şey tüm gün oturup dizi izliyor yaşlı da değil. En son görümcem de gelip bizde kalmaya başladı, bana sorulmadı tabii ki. Benim çok temizlik yapmamdan dolayı onlara pis demek istediğimi düşünüp biz gidiyoruz dediler, büyük tartışma yaşadık bana ve aileme hakaret ettiler vs bu sayede gittiler. Kv ertesi gün annemi arayıp kavga olmasaydı hala orada kalırdım hayallerim yıkıldı demiş. Doğumuma 7 hafta var şimdiden kayınpederimle gelip kalmak ve hatta doğumdan sonra birkaç ay bende kalmak istiyormuş. Bunu asla istemediğimi bin kez söylememe rağmen eşimi annemi vs arayıp ağlayıp kabul ettirmeye çalışıyor. Ben doğumdan bir hafta sonra gelip max 10 gün kalabileceklerini söyledim, ilk hafta annem kalacak dedim. Asla kimseyi dinlemiyor, eşim de ara ara on gün az bizimkiler birkaç ay kalmaya alışkın vs diyor. Onları görmeyi hiç mi hiç istemiyorum çok strese giriyorum. Ne yapmalıyım siz kv kp gelip sizde sınırsızca kalmak istese ne derdiniz ? İnanın o kadar psikolojimi bozdular ki evime şu an gelseler annemlerin evine döneceğim.