- 25 Nisan 2018
- 4.962
- 9.576
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kayınvalideniz saf falan değil bu arada, gayet de sinsi, yalan da söylüyormuş. Amacı da kendisine hizmet ettirmek, sizi ezip oğlunun evine taht kurmak. Bence sizin anneniz biraz saf, iyi niyetli.Bana çöp gibi davranılmıyor ve kocam ev veya benim ile ilgili kararları kendi başına veremez. Benim aileme zamanında çok toleranslı davrandığından ben de karşılığını vermek istedim açıkçası. Ama bunlar laftan anlamayan arsız insanlarmış ben hayatımda ilk defa gördüm böylesini.
Kayınvalidem anneme torunumu görmek istiyorum beni evden kovdu diye ağlıyormuş. Bu lafları sinsice bana söylüyor sadece. Annem uzun saatler çalışan kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın ama kv saf ezik bir tip hep kene gibi. Annem ona üzüldüğünden devamlı aman saf salak he de geç falan diyor. Çocuk gibi konuşuyor onunla. Asla ağırlığını koymuyor.
Ben olsam ailemin evine giderdim, onlar evlerine gidince evime dönerdim.Kızlar merhaba,
Özetle kayınvalidemler bizden 6-7 saatlik mesafede yaşıyorlar. Geldiklerinde uzunca süre kalmak istiyorlar. Şu an 8 aylık hamileyim geçtiğimiz ay sadece kv geldi ve aylarca kalacağım sınırsız kalacağım vb gibi şeyler söyledi. Surat asmama rağmen anlamayınca ben bir iki haftadan fazla kalınmasını sevmediğimi belirttim ama karşılığında bana hakaret edip kalmaya devam etti. Bu arada çok pis bir kadın ne temizlik yapar ne bi şey tüm gün oturup dizi izliyor yaşlı da değil. En son görümcem de gelip bizde kalmaya başladı, bana sorulmadı tabii ki. Benim çok temizlik yapmamdan dolayı onlara pis demek istediğimi düşünüp biz gidiyoruz dediler, büyük tartışma yaşadık bana ve aileme hakaret ettiler vs bu sayede gittiler. Kv ertesi gün annemi arayıp kavga olmasaydı hala orada kalırdım hayallerim yıkıldı demiş. Doğumuma 7 hafta var şimdiden kayınpederimle gelip kalmak ve hatta doğumdan sonra birkaç ay bende kalmak istiyormuş. Bunu asla istemediğimi bin kez söylememe rağmen eşimi annemi vs arayıp ağlayıp kabul ettirmeye çalışıyor. Ben doğumdan bir hafta sonra gelip max 10 gün kalabileceklerini söyledim, ilk hafta annem kalacak dedim. Asla kimseyi dinlemiyor, eşim de ara ara on gün az bizimkiler birkaç ay kalmaya alışkın vs diyor. Onları görmeyi hiç mi hiç istemiyorum çok strese giriyorum. Ne yapmalıyım siz kv kp gelip sizde sınırsızca kalmak istese ne derdiniz ? İnanın o kadar psikolojimi bozdular ki evime şu an gelseler annemlerin evine döneceğim.
Simdiden stresten uyuyamıyor yemek yiyemiyorum cidden geldiklerinde problem yasayacagim galiba. Aynı apartmandan ev tutacagım sana sararım gelip iki üç ay kalıp gitmem daha iyi olur diye tehdit etmişliği bile var.
Mesajları okudum ama anlayamadım. Neden bu kadar çok sizde kalmak istiyor? Hem de uzun süre?Neeee 3 gün müben kızdığım için tamam az kalırız 1.5 ay olsun en azından diyormuş tam delirmelik
Ay yüzsüzlüğe bak. Hadi tut bakalım de. İnsanlar kafayı yemiş. Neymiş bu sizde kalma sevdası? Ben olsam afedersin bizde neSimdiden stresten uyuyamıyor yemek yiyemiyorum cidden geldiklerinde problem yasayacagim galiba. Aynı apartmandan ev tutacagım sana sararım gelip iki üç ay kalıp gitmem daha iyi olur diye tehdit etmişliği bile var.
Kızlar merhaba,
Özetle kayınvalidemler bizden 6-7 saatlik mesafede yaşıyorlar. Geldiklerinde uzunca süre kalmak istiyorlar. Şu an 8 aylık hamileyim geçtiğimiz ay sadece kv geldi ve aylarca kalacağım sınırsız kalacağım vb gibi şeyler söyledi. Surat asmama rağmen anlamayınca ben bir iki haftadan fazla kalınmasını sevmediğimi belirttim ama karşılığında bana hakaret edip kalmaya devam etti. Bu arada çok pis bir kadın ne temizlik yapar ne bi şey tüm gün oturup dizi izliyor yaşlı da değil. En son görümcem de gelip bizde kalmaya başladı, bana sorulmadı tabii ki. Benim çok temizlik yapmamdan dolayı onlara pis demek istediğimi düşünüp biz gidiyoruz dediler, büyük tartışma yaşadık bana ve aileme hakaret ettiler vs bu sayede gittiler. Kv ertesi gün annemi arayıp kavga olmasaydı hala orada kalırdım hayallerim yıkıldı demiş. Doğumuma 7 hafta var şimdiden kayınpederimle gelip kalmak ve hatta doğumdan sonra birkaç ay bende kalmak istiyormuş. Bunu asla istemediğimi bin kez söylememe rağmen eşimi annemi vs arayıp ağlayıp kabul ettirmeye çalışıyor. Ben doğumdan bir hafta sonra gelip max 10 gün kalabileceklerini söyledim, ilk hafta annem kalacak dedim. Asla kimseyi dinlemiyor, eşim de ara ara on gün az bizimkiler birkaç ay kalmaya alışkın vs diyor. Onları görmeyi hiç mi hiç istemiyorum çok strese giriyorum. Ne yapmalıyım siz kv kp gelip sizde sınırsızca kalmak istese ne derdiniz ? İnanın o kadar psikolojimi bozdular ki evime şu an gelseler annemlerin evine döneceğim.
Eşin mal mı ne demek birkaç ay kalmaya alışıklarKızlar merhaba,
Tm eşine üzülmeye devam etÇok üzülüp arada kaldığını gördüğümden toleranslı davranmaya çalışıyorum, kadın resmen aileme ve bana çingene dedi, gönül bu ota da konar bka da dedi… şaka gibi. Eşimin yanında anne sen bana bunları söyledin dediğimde beni yalanladı. Sürekli ağlayıp ben gelinimi çok seviyorum , ben çok hastayım vs diyor. Kadın sürekli tıp literatüründe olmayan hastalıklar uydurup ajitasyon yapıyor. Kocam annesinin ne olduğunun gayet farkında ama mutlaka üzülüyor istiyor işte.
Bu kadını evine alma , çocuğunu da o kadından koru , kocan susup izlemeye devam ettikçe, sen de eşine üzüldükçe daha çok kaos yaşayacaksın...Simdiden stresten uyuyamıyor yemek yiyemiyorum cidden geldiklerinde problem yasayacagim galiba. Aynı apartmandan ev tutacagım sana sararım gelip iki üç ay kalıp gitmem daha iyi olur diye tehdit etmişliği bile var.
Kocanıza üzülmeyin arada kalıyor diye çünkü o size üzülmüyorÇok üzülüp arada kaldığını gördüğümden toleranslı davranmaya çalışıyorum, kadın resmen aileme ve bana çingene dedi, gönül bu ota da konar bka da dedi… şaka gibi. Eşimin yanında anne sen bana bunları söyledin dediğimde beni yalanladı. Sürekli ağlayıp ben gelinimi çok seviyorum , ben çok hastayım vs diyor. Kadın sürekli tıp literatüründe olmayan hastalıklar uydurup ajitasyon yapıyor. Kocam annesinin ne olduğunun gayet farkında ama mutlaka üzülüyor istiyor işte.
Biz size ayna oluyoruz, sorun kayinvalideniz değil, sorun sizde ve eşinizde, bu tavurla devam ederseniz kayinvaliden hem evinize hem de çocuğunuza çökecek ve lohusalığınız rezil kepaze geçecek, net olun ve evinize kabul etmeyin , eşinize de acımayı bırakın, neden o size acımıyor!Farkında mısınız bilmem ben bir problem yaşadım size anlatıyorum ki objektif fikir olsun deneyimli kişiler yol göstersin. Siz cok hakaretvari ve acımasızca yorumlar yapıyorsunuz zaten stresli insanı daha da strese sokuyorsunuz bi ilgincsiniz. Sanki benim kocam cok haklı deyip kayınvalidemi size yerleştirmişim gibi. Hayret bir şey.
Eşim şu durumda bana gülse kan çıkardı ☠Ciddiye almayıp gülüyor çünkü bence bir tepki vermek istemiyor annesine
Sizin sorununuz kayınvalide ile değil koca olmanin ne demek oldgnu bilemeyen eşinizle. Ve böyle bir evliliğe çocuk yapmakKızlar merhaba,
Lohusalıkta annelerde kal evine alma bunları...Ay yok çok şükür çalışıyorum iki lisansımdan biri çocuk gelişimi ve çocuk bakımı konusunda eğitimim var, ayrıca 30 yaşındayım. Kimse sen bilemezsin triplerine girmiyor bu yüzden. Kocam bana hak veriyor ama kendisi söyleyemiyor. Boşanmak isterse kendisi bilir ama en küçük problemde boşanma adımını ben atacağımı söyledim. Eşime mecbur değilim maddi manevi çok şükür.Kayınpederim kaynanam evden gidince çok seviniyor asla gitme demez bu arada sen biraz şıraya buraya git kal diyor.
Çocuğa üzüldüm ne demek ya ? Etrafınızda gördüğünüz beş kuruşsuz eğitimsiz ezik tiplerden değilim hanımefendi, çocuğum için sağlıklı ortamı yaratabileceğimden şüpheniz olmasın. Haddinizi bilerek yorum yapın ya da hiç yapmayın.Sizin sorununuz kayınvalide ile değil koca olmanin ne demek oldgnu bilemeyen eşinizle. Ve böyle bir evliliğe çocuk yapmak
Sadece çocuk için üzüldüm sizlere değil
Boşa bu sünepe kılıklı pis herifi...Etmedi tabii, hatta biz çalışırken tüm ev işlerini yapardı. Hamileyim diye hala hep o yardımcı, bebeğimizin ihtiyaclarının %70ini annem hediye etti bize ki annem tek başına bir kadın babam vefat etti. Bunların bize maddi manevi faydası yok. Astımım var örgü yelek vs yapma getirme dedim 15 tane yün ceket örüp getirmiş sadece. Evimden giderken kahve yanına alınmıs lokumları bile alıp götürmüş. Ben bunları anlatmaya söylemeye bile utanıyorum kocama daha fazla mahcup etmemek için ama demek ki hata yaptım fazla düşünceli davrandım ki o bile tepeme çıktı şimdi hep ne yapayım annem diyor başka bir şey demiyor bu işin sonu tam lohusa döneminde ayrılık olacak galiba