G Gamzwnur Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 41 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 23 21 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzwnur #1 5 Aralık'ta adet gördüm şimdi o günden beri 2 günde 1 bir gunde bir ilişkiye giriyorum 12 gün kaldı hastaliga sizce olmuş mudur
5 Aralık'ta adet gördüm şimdi o günden beri 2 günde 1 bir gunde bir ilişkiye giriyorum 12 gün kaldı hastaliga sizce olmuş mudur
G Gamzwnur Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 41 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 23 21 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzwnur #2 .
D dodo1234 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Temmuz 2025 Mesajlar 3.161 Emoji Skoru 1.678 Puanlar 48 21 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzwnur #3 Gamzwnur .!.: 5 Aralık'ta adet gördüm şimdi o günden beri 2 günde 1 bir gunde bir ilişkiye giriyorum 12 gün kaldı hastaliga sizce olmuş mudur Genişletmek için tıkla... canim insallah olmustur ama o bizim yada senin simdiden anlayacagimiz birsey degil henuz cok erken regline daha cok var eger yumurtlama gorduysen ve denk geldiyse ihtimalin tabiki var ama dedigim gibi simdiden olup olmadigini anlayamayiz
Gamzwnur .!.: 5 Aralık'ta adet gördüm şimdi o günden beri 2 günde 1 bir gunde bir ilişkiye giriyorum 12 gün kaldı hastaliga sizce olmuş mudur Genişletmek için tıkla... canim insallah olmustur ama o bizim yada senin simdiden anlayacagimiz birsey degil henuz cok erken regline daha cok var eger yumurtlama gorduysen ve denk geldiyse ihtimalin tabiki var ama dedigim gibi simdiden olup olmadigini anlayamayiz