Hamile kalmak istiyorumm 😔

Her ay bu ay stres yapmıcam diyorum bi bakıyorum yine buralarda kim ne yapmış takipteyim sonra elimde test yumurtlama gününden adet gününe kadar sabah akşam test yapıyorum

Her ay bu ay stres yapmıcam diyorum bi bakıyorum yine buralarda kim ne yapmış takipteyim sonra elimde test yumurtlama gününden adet gününe kadar sabah akşam test yapıyorum
Ayni ben :)

Ben dusuk yaptim ocakta ve korunmayi yeni biraktik bu ay bakalim olacakmi nasipse

Tmm bugun yaparim isteyim aksam yaparim ozaman insallah buay tutar yoksa aynen bidahaki aya :) snin nezaman adetinn

Kop
Anaaa bi küçük karabiberin olur inşallah cok sevindim. adet söktürücü sonrası oldunmu adet sen peki

Kop

Anaaa bi küçük karabiberin olur inşallah cok sevindim. adet söktürücü sonrası oldunmu adet sen peki
inşallah canım benim Allah razı olsun. Adet söktürücü 12 gün sonra işe yaradı. Nerseyse 2 ay adet olamamıştım. 12.gün kahverengi lekeyle geldi. Normalde 6 gün olurdum, 4 gün sürdü. Sonrası klomen ve kist işte..

Hımm sonra bebek geldi yani adet oldun ve klomen kullandın. Hayırlısı ya inşallah bende kalırım yakın zamanda yaz gelince benim stres gelio nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…