Hamile kalmak..sorular..sorular

borç için çocuk ertlenemez o kısmeti ile geliyor ... ve anlamdığınız şekilde hayat ona göre şekilleniyor siz kafanızı yormayın ... borç bitmezki

Hahaoyle valla..ama o sorular gectigimiz bayram bunaltti beni..kendimi 15 yildir evliyimde cocuk yapmiyormusum gibi hissettirdiler sagolsunlar
Aslinda cok istiyorum.sadece korkulararim var..su olur mu bu olurmu diye diye ertteliyorum.artik akisina mi birakmaliyim..borc bizi cok sarsmiyor..ama bitince ve biz ataninca cok cok rahat edecegimiz hatta baya rahat edecegimiz kesin.
Ama cocuguda borc bitimine hic birakmak istemiyorum.
Dedim ya kpss yi bekledik..oldu bitti..su siralar cocuk icin ikna edilmeyi bekliyorum belkidesanirim hazirim ben

Valla çocuk büyük sorumluluk. 8,5 aylik Hamileyim ve hala alisamadigim anlar oluyor . Acelesi yok bence tabi senin kararin ama artik cogu kişi kariyerini omzuna takip yapiyor çocuğu. 28 yasda cocuk için coookda geç sayilmaz günümüzde yani

Bende belli sebeplerden erteledim ( Bana da bık bık bık konuşan soran çok oldu umursamadım, sanki biz doğursak onlar mı bakacak dedim geçtim )
Pişman da değilim
Şu an 3,5 yıllık evliyim, 6 aylık kızım var ve işe başlayalı 2 hafta oldu
En güzel şey belkide memurların izin avantajı, ben özel sektördeyim maalesef
Bu kadar sıkmışsın dişini inşallah bir de atanırsan artık çok fazla da soru işaretin kalmaz diye düşünüyorum
Hayırlısı hepimizin hakkında

eşinle ve evliliğinle ciddi sorunların yoksa ertelemel gerekmez bence,
sağlık sorunun var mı yok mu belli bi zaman harcamak gerekli mi bilmiyorsun ki
inş. ilk denemnde olur ama bilinmiyor ki....
bekleme bence

Merhabalar , bende yeni katıldım aranıza.. 1,5 senedir evliyim artık bebekdüşünüyoruz.. İlk kez deneyeceğiz neler yapmalıyım bilgi verir misiniz ?

Sürekli ertelerseniz hep ertelersiniz.
Bende 1 yillik evliyim 2. Bebisi 2017 de düşünüyorduk o tarihte borclarimiz bitiyor esim dükkân açmak istiyor borç bitince bakalim neler olucak bilmiyorum. Aof bile okuycam inşallah 2017 de bitirmiş olacagim.

Merhabalar , bende yeni katıldım aranıza.. 1,5 senedir evliyim artık bebekdüşünüyoruz.. İlk kez deneyeceğiz neler yapmalıyım bilgi verir misiniz ?
Şimdiden çalışmalara başla ama çalışmalara başlamadan doktora görün folik asit kullanin.. Hamilelik öncesi vücudu hazirlayin.. İlk defa değil hep yapin bi bakmissin hamilesin :)

Bu karari sen vermelisin..

Ama aklinda en ufak bir soru isareti varsa bekle derim...
Tamamen istediginde yap , sonuclara az kalsin önce onu beklemelisin bence..

Canım benim, o hissiyatı bilirim. bende hep hamile haberi alınca ölüyordum neredeyse ağlamaktan. neyse ki çok şükür kaldım. zor bir süreçten geçmişsin, Allah rızkını verir. Sen hiç erteleme bebeğini. ZAten Allah istediği zaman olacak sen ne plan kurarsan kur. Sigarayı da dert etme. hamile insanlar bile içiyor sen çok içmeden hamile olunca da bırakarak gereğini yaparsın. bende içiyordum. öğrendiğim gün bıraktım hala canımın istediği anlar oluyor ama içmiyorum bebeğim için.

Bu arada 2 yıl çokta uzun bir süre değil.Bizim toplum daha evlendiği sene sormaya başlar bebek varmı diye.Sonuçlar bir açıklansın başlarsanız da ondan sonra başlayın.Şu an ister istemez kazandım mı kazanmadım mı telaşı olacak.Kayınvalidede olduktan sonra neden olmasın.Siz zaten birbirini çok seven uyumlu bir ailesiniz.Mutluluğunuz daha da perçinleşir...

Bence atanma sonuçlarınızdan sonra karar vermeniz daha sağlıklı olur, yaşınız uygunmuş :)
Hamile kalması ve hamileliği en az 1 yıl sürer, o zamana borcunuz bitmiş olur. Anne karnındayken bile bebekler çok masraflı maalesef, o yüzden atanmışsanız çok rahatlarsınız.
Yaş ilerledikçe insan daha çok yoruluyormuş diye duydum, eski enerjisi kalmıyormuş kimsenin.

çocuk istiyor gibisiniz,
yalnız naçizane tavsiyem şimdiden hazırlıklara başlayın, kendi vücudunuzla alakalı olarak.

Sigarayı bırakın, sağlıklı şeylerle beslenin, folik asit desteği alın, hapla korunmayı bırakın.
bir kaç ay böyle idare ettikten sonra bebek çalışmalarına başlayın.

kötü bir deneyim yaşamışsınız, ben de yaşadım, ve aklımda hep sorular, vücudumu daha önceden hazırlasa mıydım diyerek.

Teşekkür ederim.. Aslında emin değilim isteyip istemediğimden.. Olursa olur olmazsa olmaz diyorum şuan düşüncem bu yönde.. Biraz karışığım aslında.. Ama düşününce içim de bir garip olmuyor değil..

belli ki istiyorsun, sen fazla gecikme arkadaşım. ben 1,5 sene sonunda kavuştum hemen olacağı da çok garanti değil o yüzden planlamaya kalkma hiçbişiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…