- 25 Eylül 2011
- 7.415
- 11.121
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Birgun kendimi boyle hissedecegim aklimin ucundan gecmezdi..kisaca bahsedeyim kendimden..ogretmenim.3 yil ozel sektorde calistiktan sonra evlendim.evliligimin ilk yilinin sonunda hamile oldugumu ogrendim.sigara iciyordum biraktim hemen..
Esimle havalara uctuk bizden mutlusu yoktu..kpssye girmistim sonucunu bekliyordum..hersey guzel olacak saniyordum..ama
...
7 haftalikken bos gebelik oldugunu ogrendim..kurtaj oldum..sarsildik..zor toparlandik.
Ardindan kpss aciklandi oda olmadi...ardindan tekrar kurs ve yogun kpss ye hazirlik sureci basladi..cocuk yapmayi erteledim sinava kadar...tek hayalim bian once atanip ogrencilerime kavusmakti...sinava girdim ve sonucunu bekliyorum suan..
Esimle hala dugun borcumuzu oduyoruz daha iki yili var..borclar olmazssa cok refah yasayacagiz..ama yinede sukur cocuk yapamayacak kadar zor durumda degiliz.
Bu yil sinavdan cok umutluyum...hala aciklanmadi..
Belirsiz yani..
Ama az once daha yeni evlenen ve gecimleri bizden zor olan bi akrabamin hamile haberini aldim.
Artik banada soruluyor.2 yillik evlisin ne zaman diye?
Esim cok istiyor yasi 33..ben 28 yasindayim
Ve kafamda sorular..bu ay calismalara baslamalimiyim artik.
Planlar projeler hic bitmiyor.surekli erteler oldum..derse hazirlik surecinde cok yiprandim.suan oyle rahatimki.
Malesef sigara kullaniyorum..gunde 5 tane iciyorum en fazla.
Zorlanirmiyim bilmiyorum...ailem uzagimda..kayinvalidemle sukur aramiz cok iyi..yardimci olur bakar ilgilenir..bilmiyorum ki kizlar.
Acaba zamani geldimi..
Bir karar vermeliyim..bir yanim tamam diyir.
Diger yanim tum hayatin degisecek cok zor olacak diyor?
Peki ya sizce??hamile kalmayi daha ertelemeli?
Esimle havalara uctuk bizden mutlusu yoktu..kpssye girmistim sonucunu bekliyordum..hersey guzel olacak saniyordum..ama
...
7 haftalikken bos gebelik oldugunu ogrendim..kurtaj oldum..sarsildik..zor toparlandik.
Ardindan kpss aciklandi oda olmadi...ardindan tekrar kurs ve yogun kpss ye hazirlik sureci basladi..cocuk yapmayi erteledim sinava kadar...tek hayalim bian once atanip ogrencilerime kavusmakti...sinava girdim ve sonucunu bekliyorum suan..
Esimle hala dugun borcumuzu oduyoruz daha iki yili var..borclar olmazssa cok refah yasayacagiz..ama yinede sukur cocuk yapamayacak kadar zor durumda degiliz.
Bu yil sinavdan cok umutluyum...hala aciklanmadi..
Belirsiz yani..
Ama az once daha yeni evlenen ve gecimleri bizden zor olan bi akrabamin hamile haberini aldim.
Artik banada soruluyor.2 yillik evlisin ne zaman diye?
Esim cok istiyor yasi 33..ben 28 yasindayim
Ve kafamda sorular..bu ay calismalara baslamalimiyim artik.
Planlar projeler hic bitmiyor.surekli erteler oldum..derse hazirlik surecinde cok yiprandim.suan oyle rahatimki.
Malesef sigara kullaniyorum..gunde 5 tane iciyorum en fazla.
Zorlanirmiyim bilmiyorum...ailem uzagimda..kayinvalidemle sukur aramiz cok iyi..yardimci olur bakar ilgilenir..bilmiyorum ki kizlar.
Acaba zamani geldimi..
Bir karar vermeliyim..bir yanim tamam diyir.
Diger yanim tum hayatin degisecek cok zor olacak diyor?
Peki ya sizce??hamile kalmayi daha ertelemeli?