İyide konu sahibi 3 yıl çocuk düşünmeyip güzel bir şekilde evliliği olup da sonra hamile kalıp aldatıldım, şiddet görüyorum da diyebilirdi. Buna benzer hiç örnek yok mu hayatınızda benim var mesela... Bunun bence ilk yılla 3 yılla alakası yok. Bu tamamen karakter meselesi yani adam aldatacak olsa 5 yıl sonrada aldatır döver söver...
İyide konu sahibi 3 yıl çocuk düşünmeyip güzel bir şekilde evliliği olup da sonra hamile kalıp aldatıldım, şiddet görüyorum da diyebilirdi. Buna benzer hiç örnek yok mu hayatınızda benim var mesela... Bunun bence ilk yılla 3 yılla alakası yok. Bu tamamen karakter meselesi yani adam aldatacak olsa 5 yıl sonrada aldatır döver söver...
Konu sahibi evliliği ile ilgili kötü bir şey söylemiyor. Söylemiş olsa çocuk düşünme gibi öneriler normal de yani kadının böyle bir sorunu yok...
Bahsettiğiniz şekilde bir örnek hayatımda yok. Çünkü gerçekten arkadaşlarım kuzenim evlendikten uzun seneler sonra bebekleri oldu. İlk seneden hamile olan tanıdığım hiç yok.Ben de duydugum gördüğüm kadarıylla kendi fikir sordu diye yorum yaptım.