Hamile kalmak

Eşimle 4 yıldır birlikteydim 8 aylık evliyken bile isteye hamile kaldım şuan 22 günlük taze anneyim. Şu günlerimin demosunu gösterseler en az 2 yıl çocuk yapmazdım diyorum… Kokusu herşeye bedel orası çok ayrı mevzu tabi ki ama böyle olacağını önceden bilebilseydim inanın yapmazdım o yüzden iyi düşünün 🙄

Hanımlar ben bugün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım hcg öğrenmek için pazar günü 39.43 çıktı bugünkü tahlil 2 gün sonra çıkarmış çok düşük hcg değerin diyorlar kötü bişey olmaz dimi lütfen moral olun bana
Ben hcg 30 iken öğrenmiştim hamileliğimi hiçte bişey olmadı boşuna korkma canım

Hanımlar ben bugün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım hcg öğrenmek için pazar günü 39.43 çıktı bugünkü tahlil 2 gün sonra çıkarmış çok düşük hcg değerin diyorlar kötü bişey olmaz dimi lütfen moral olun bana
Daha düşük sonuçla öğrenip hamileliği güzel gidenler canım korkma.Geç döllenme olabilir o yüzden az çıkmıştır

Vazgeçmeyin, olumlu şeyler düşünün düşünemiyorsanız etrafınızda olumlu konusan dusunen ınsanlar olsun. Fizyolojik olarak düşünüyorsunuz biraz da olucağına inanıp tevekkül etmek gerekiyor. Birşeyler olmuyorsa şartları olgunlaşması gerekiyor olabilir. Belki sizin olgunlaşmanız belki eşinizin olgunlaşması.. Gercekten ince bir durum. Psikiyatıra bebeğim olmuyor diye giderseniz size ilaç yazamaz çünkü hamile kalmayı düşünüyorsunuz. Belki psikolog yada online terapi olabilir.
Teşekkür ederim desteğiniz için bakalım nasip

Hayır başka bir şey anlatmak istemedim siz böyle bir hayal kuruyorsunuz böyle inaniyorsunuz ben başka inaniyorum sizin cevaplarinizda benim sorumdan çok alakasız nedense

Ben hayal kurmuyorum, inandığım-düşündüğüm şeyi söylüyorum. Hayal kurmak bambaşka bir kavram. Siz önce bi çocuk doğurun da ondan sonra konuşalım. Şu an toz pembe bir gözlük takmış şöyle olur böyle yaparım diye hariçten gazel okuyorsunuz. Ben yorumumu yazdım kenara çekildim siz beni alıntılayarak konuyu uzatıyorsunuz. Alakasız bulduğunuz bir konuyu amma konuşasınız varmış

Vallahi dediğiniz gibi olsaydı burda bebegımle bosanıyorum hamıleyım bosanıyorum konuları açılmazdı.20 yıllık ınsanların bosanma sebebı eskıden bosanma olayının bu kadar yaygın olmaması, kadınların ekonomık özgürlüklerini çok çabuk ele almaması, aldatma falan..Aldatılan kadınların birçoğu cocugum olmasaydı bosanırdım diyor misal.Burada yüzlerce binlerce konu var bununla ılgılı. Ülkedeki kadınların tek başarısı evlenmek ve cocuk sahibi olmak üzerineki birçok insan normal karşılıyor ki . Çocuk sahibi olmak evliliğin bir üst seviyesi bilmem farkındamısınız? Bu sekılde olmasaydı ' kocam cok değişti hamileyim bosanıyorum, maddi durumumuz yok hamileyim , bebeğimle boşanmak zorundayım falan gibi konular açılmazdı.Kimsenin anne olma veya eş olma isteğini ve hakkını yadsımıyorum yadırgamıyorum yanlıs anlasılmasın. Gözümün önünde birbirini tanımadan cocuk sahibi olan insanların ölümüne mutsuz olduğunu gördüğüm için sizi ve konu sahibini uyarma gereği hissettim. Kimse üzülmesin diye. Açıkçası alakası bu:)
İyide konu sahibi 3 yıl çocuk düşünmeyip güzel bir şekilde evliliği olup da sonra hamile kalıp aldatıldım, şiddet görüyorum da diyebilirdi. Buna benzer hiç örnek yok mu hayatınızda benim var mesela... Bunun bence ilk yılla 3 yılla alakası yok. Bu tamamen karakter meselesi yani adam aldatacak olsa 5 yıl sonrada aldatır döver söver...

Konu sahibi evliliği ile ilgili kötü bir şey söylemiyor. Söylemiş olsa çocuk düşünme gibi öneriler normal de yani kadının böyle bir sorunu yok...

Eşimle 4 yıldır birlikteydim 8 aylık evliyken bile isteye hamile kaldım şuan 22 günlük taze anneyim. Şu günlerimin demosunu gösterseler en az 2 yıl çocuk yapmazdım diyorum… Kokusu herşeye bedel orası çok ayrı mevzu tabi ki ama böyle olacağını önceden bilebilseydim inanın yapmazdım o yüzden iyi düşünün 🙄
Ben 5 sene sevgililikten sonra evlendim. Hala esimi tanıdığımı iddia edemezdim. Evlilik bambaska bir sey.
Evlendikten sonra da 8.senede yaptim cocuk. Suan 4.5 yasinda. Dusununce daha erkendi diyorum hala.

Bence en iyisini yapıyorsun şimdiki aklım olsaydı evlenir evlenmez çocuk için uğraşırdım ben bu işin bu kadar zor olacağını bilseydim ben 1 yıl 6 aydır deniyorum üstelik sebepsiz hiç bi sıkıntımız yok ikimizin de doğum kontrol hapına gelince hiç hapla korunmadım o yüzden bilmiyorum onu doktora danış hem de hormonlarına bakar çocuk düşündüğünü belirt gerçi hormon için adetin 2. Yada 3.günü çağırıyorla

Bence en iyisini yapıyorsun şimdiki aklım olsaydı evlenir evlenmez çocuk için uğraşırdım ben bu işin bu kadar zor olacağını bilseydim ben 1 yıl 6 aydır deniyorum üstelik sebepsiz hiç bi sıkıntımız yok ikimizin de doğum kontrol hapına gelince hiç hapla korunmadım o yüzden bilmiyorum onu doktora danış hem de hormonlarına bakar çocuk düşündüğünü belirt gerçi hormon için adetin 2. Yada 3.günü çağırıyorlar
Hmm canım benim inşallah hemen olur ikimizinde

Bakın burda insanlar yazmış ben yazmışım burda bu kadar konu var..Sizin karsınızdaki kişiyi tanımak gibi bir hırsınız yokmuş ki (kendinizin beyanı) amaç sadece bebek yapmak olduğu aşikar. Bebek istemeniz ayıp yada günah gibi bir söyleyişim olmadı ki,benim gibi birçok kişi de sizi uyarmuş zaten. okuduğunuzu bir daha okursanız anlarsınız:) Siz ve etrafınız için 3 ayda bebek yapmak normal olabilir ama hayatın işleyişine göre normal değil. Eşim yok evlenmek için evlenmedim:)
Benim tek amacım bebek yapmak olduğu aşikar mi :) neyse..

İyide konu sahibi 3 yıl çocuk düşünmeyip güzel bir şekilde evliliği olup da sonra hamile kalıp aldatıldım, şiddet görüyorum da diyebilirdi. Buna benzer hiç örnek yok mu hayatınızda benim var mesela... Bunun bence ilk yılla 3 yılla alakası yok. Bu tamamen karakter meselesi yani adam aldatacak olsa 5 yıl sonrada aldatır döver söver...

Konu sahibi evliliği ile ilgili kötü bir şey söylemiyor. Söylemiş olsa çocuk düşünme gibi öneriler normal de yani kadının böyle bir sorunu yok...
İşte kendi evlilikleri ile her evliliği bir tutuyorlar üstelik benim sorumda ne zaman çocuk yapmaliyim diye bir cümle yok ama akıl vermeyi (boş?) Çok seviyorlar bazı insanlar teşekkür ederim böyle yaparak insanın moralini bozuyorlar uicbir sebep yokken

İşte kendi evlilikleri ile her evliliği bir tutuyorlar üstelik benim sorumda ne zaman çocuk yapmaliyim diye bir cümle yok ama akıl vermeyi (boş?) Çok seviyorlar bazı insanlar teşekkür ederim böyle yaparak insanın moralini bozuyorlar uicbir sebep yokken
Arkadasım burası akıl verme yeri zaten. Eğer akıl almak istemiyorsan yazmaman gerekirdi.Birkaç kişi senin istediğin için normal derken herşey güzel, 3 ayda bebek yapmayı normal görmeyenler tu kaka.. Her türlü bakış açısına esnek olman gerekiyor buraya yazıyorsan.

Bahsettiğiniz şekilde bir örnek hayatımda yok. Çünkü gerçekten arkadaşlarım kuzenim evlendikten uzun seneler sonra bebekleri oldu. İlk seneden hamile olan tanıdığım hiç yok.Ben de duydugum gördüğüm kadarıylla kendi fikir sordu diye yorum yaptım.

Back
X