Hamile kalmak

Elif krc21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
67
53
88
30
Iki aydır düzenli korumasız ilişkiye girmemize rağmen hamile kalamiyorum. Ne zaman endişelenmeye başlayayım? 29 yaşındayım.

Iki aydır düzenli korumasız ilişkiye girmemize rağmen hamile kalamiyorum. Ne zaman endişelenmeye başlayayım? 29 yaşındayım.
İki ay çok erken laboquick ovulasyon testi ile deneyin inşallah faydasını görürsünüz

Korunmayı bıraktıktan sonra 2 ay erken bir süre zaten. İlk aydan da olabilir tabi nasip ama birkaç ay olmaması çok normal :) ovulasyon testlerini araştırın isterseniz. Bir de kafanızı çok yormayın bu minikler genelde beklenmedik zamanlarda gelmeyi seviyor :)

Doğrudur. Herkes çok erken bir süre diyor. Ama ben kendi kendime stres yaptım bilmiyorum. Ovülasyon testi de aldım onu da deneyeceğim bu ay inşallah ❤️

Ben hani bu adet günleri takip eden uygulamayi kullanıyordum yumurtalama günleri ondan öğreniyordum. Belki çok doğru degildir uygulama. Ovülasyon testi daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ben hani bu adet günleri takip eden uygulamayi kullanıyordum yumurtalama günleri ondan öğreniyordum. Belki çok doğru degildir uygulama. Ovülasyon testi daha iyi olur diye düşünüyorum.
Ben bedenimde hiss ediyorum yumurtlama zamanlarini agri akinti isti artişi oluyor oylede anlaya bilirsin o gunleri mutlaka degerlendir

Aynıııı durumdayız. İki aydır korunmuyoruz ve bugün regl oldum aşırı panik yapmaya başladım

Aynıııı durumdayız. İki aydır korunmuyoruz ve bugün regl oldum aşırı panik yapmaya başladım

İnşallah en yakın zamanda olur. Ben son günlerde çok araştırdım. 2 ay çok erken bir süre diyorlar hep. Benim de adetim yeni bitti ovülasyon testi aldım deneyeceğim bu ay.

Bide stres yapmamalıyız bence. Hiç beklemediğimiz bir anda olacak inşallah ❤️
Bu ay olmasa yine doktora gidip bakacağım eşim de gidecek. Ama doktorlar hep diyorlar ki 6 ay denedikten sonra gidip baktırmak lazımmış.

Bide stres yapmamalıyız bence. Hiç beklemediğimiz bir anda olacak inşallah ❤️
Bu ay olmasa yine doktora gidip bakacağım eşim de gidecek. Ama doktorlar hep diyorlar ki 6 ay denedikten sonra gidip baktırmak lazımmış.
Evet evet. 2 ay gerçekten çok az bir zaman. Ben kendim laborantım. Tüm hormon testlerimi çalıştım. Fsh testim bir tık yükselme eğiliminde olunca korktum açıkçası o yüzden panikledim sanırım. Reglim yarın bitecek muhtemelen. Ovülasyon testi ile deneyeceğim bu ay. Bir de bir gebenin günlüğü sayfasından jel satın aldım. Onu da kullanmayı planlıyorum. Fsh değerim belki bir kaç değer düşerse daha iyi olur diyerekten hayıt otu aldım. Onu da her gün sabah akşam demleyip içiyorum. 3 gün oldu başlayalı. Bakalım bu ay nasıl olacak :) bir de stresi yönetebilmek benim için biraz zor çünkü anksiyete hastasıyım. Bunun için psikoloğa gidiyorum. Bu ay spora başlayacağım. Yumurtlama zamanı da muhtemelen tatilde olacağız. Belki daha stressiz, daha relax bir ortam olur diye düşünüyorum

Evet evet. 2 ay gerçekten çok az bir zaman. Ben kendim laborantım. Tüm hormon testlerimi çalıştım. Fsh testim bir tık yükselme eğiliminde olunca korktum açıkçası o yüzden panikledim sanırım. Reglim yarın bitecek muhtemelen. Ovülasyon testi ile deneyeceğim bu ay. Bir de bir gebenin günlüğü sayfasından jel satın aldım. Onu da kullanmayı planlıyorum. Fsh değerim belki bir kaç değer düşerse daha iyi olur diyerekten hayıt otu aldım. Onu da her gün sabah akşam demleyip içiyorum. 3 gün oldu başlayalı. Bakalım bu ay nasıl olacak :) bir de stresi yönetebilmek benim için biraz zor çünkü anksiyete hastasıyım. Bunun için psikoloğa gidiyorum. Bu ay spora başlayacağım. Yumurtlama zamanı da muhtemelen tatilde olacağız. Belki daha stressiz, daha relax bir ortam olur diye düşünüyorum
Benim FSH değerim 23.03 seninki kaç

Aminn canım inşallah. Benim arkadaşımın fsh değeri 38 çıkmıştı. Hayıt otu alıp her akşam yatmadan içti. Diğer ay değeri 5 e düşmüştü
Teşekkürler alıp denicem aktarlarda olur galiba çoğu kişide duydum faydası oluyormuş bu arada hamile kalındığında adetin geciktiginde ağrı sancı olurmu

Yani hiç öyle bir şeyden söz etmedi ama genelde adet geçildiğinde hamile olunduğunda ağrı sızı oluyor diyor herkes

Back
X