Ileri yas hamile kalanlar

41 yaşında hamile kaldım bende 2 kez biri kimyasal sonuçlandı, diğeri boş gebelik ve kürtaj. Yumurta kalitesi zayflıyor yaş ilerledikçe. 42 yaşındayım prowomen takviye kullanıyorum 1,5 aydır nasıl olacak bakıcaz. Eğer kendiliğinden olsun istiyorsanız mutlaka güçlü vitamin mineral desteği lazım. Açıkçası tüp bebek de yapılsa bu lazım doktorlar zorunlu veriyor. Bir de hayıt çayı içiyorum ben. bunları araştırın bence.
Bende sabah aldim hayitcayi ve cubuk tarcin

Ben de 39 yaşındayım kızlar hiç gebelik yaşamadım, kimyasal da olsa gebe kalamadım. Eşimin de benim de testlerinde bir sorun yok ancak yaştan dolayı tabi yumurta rezervi azalıyor sanırım amh 2.88 olsa da. Ben de beslenmene dikkat ediyorum , yumurtlama zamanı avokado ceviz havuç bolca tüketiyorum bu ay farklı olarak gynoseed jel aldım bakalım bir fayda edecek mi ama içine sıkamadığım için kayganlaştırıcı niyetine kullandım…

21 yaşında kardeşlik olmaz çok fazla bi yaş aralığı hayırlısı olsun eş istemiyor bence bilmiyorum çocuk isteği varsa git randevu al konuş ve net olduğunu söyle istemiyorsa ona göre hareket edersin
Esim istiyor ama tup bebek degil dogal yolla istiyor kardesliginde yasi olmaz yegenim 22 yasinda kardesi 7 yasinda kardesine o kadar bagli ki kizimda kardesim olsun diye cok hevesi var

D vitamini e vitamini arginin ve Q10 kullanın faydasi olacaktır. Bolca şu için. 45 in de doğuran var inşallah tez zaman da nasip olur. Allah bu yolda kimseyi aratmasın🤲
Tesekkur ederim simdi hayitcayi aldim birde cubuk tarcin folik asitte var evde onlari kullanayim

Esim istiyor ama tup bebek degil dogal yolla istiyor kardesliginde yasi olmaz yegenim 22 yasinda kardesi 7 yasinda kardesine o kadar bagli ki kizimda kardesim olsun diye cok hevesi var
Senin doğurduğun yaşta kardeşi olacak yahu isteyebilir sen de isteyebilirsin bunda sorun yok ama neden tüp bebek istemiyo acaba bilmediğğn bi sıkıntısı var mı? Doğal yolla 2,5 sene olmamış zaman kaybı resmen. Çok istiyorsan adım atman lazım bence

Ben de 39 yaşındayım kızlar hiç gebelik yaşamadım, kimyasal da olsa gebe kalamadım. Eşimin de benim de testlerinde bir sorun yok ancak yaştan dolayı tabi yumurta rezervi azalıyor sanırım amh 2.88 olsa da. Ben de beslenmene dikkat ediyorum , yumurtlama zamanı avokado ceviz havuç bolca tüketiyorum bu ay farklı olarak gynoseed jel aldım bakalım bir fayda edecek mi ama içine sıkamadığım için kayganlaştırıcı niyetine kullandım…
Baya sey okudum kayganlastiricilar yan etki yapabiliyormus isterseniz iyice arastirin ben bu sabah hayitotu ve cubuk tarcin aldim tabi artik yas geregi yumurta azaliyor aslinda daha cok onlara yonelmemiz gerekli

Senin doğurduğun yaşta kardeşi olacak yahu isteyebilir sen de isteyebilirsin bunda sorun yok ama neden tüp bebek istemiyo acaba bilmediğğn bi sıkıntısı var mı? Doğal yolla 2,5 sene olmamış zaman kaybı resmen. Çok istiyorsan adım atman lazım bence
Bilmedigim bir sıkıntısı yok cok stresli bir donem geçirdim artik rahatim ondanmi olmadi diye dusunuyorum

Brn olsam beklemem aşılama denerim en basiti eşin gitti mi peki
Gitti bir sorun yok hayit otunu denicem ilk yumurtalara cok faydasi varmis aslinda cok sitresli 3sene gecirdim ilk saframda taş cikti safra kesemi aldilar sonra patolejinen sonuc kotu geldi tam yerinden almislar o yuzden sikinti yok ama her sene konturol sonra midemde odem cikti onun tedavisi tabi onunla ugrasirken kalp rahatsizligi basladi ritim bozuklugu kalp kapakciginda sarkma acikma sonrada goguste 20mm kist onlarin streslerini yasadim hep suan hic birsey takmiyorum rahatim yani 1ay oldu biraz uzun oldu ama kusura bakmayin

Gitti bir sorun yok hayit otunu denicem ilk yumurtalara cok faydasi varmis aslinda cok sitresli 3sene gecirdim ilk saframda taş cikti safra kesemi aldilar sonra patolejinen sonuc kotu geldi tam yerinden almislar o yuzden sikinti yok ama her sene konturol sonra midemde odem cikti onun tedavisi tabi onunla ugrasirken kalp rahatsizligi basladi ritim bozuklugu kalp kapakciginda sarkma acikma sonrada goguste 20mm kist onlarin streslerini yasadim hep suan hic birsey takmiyorum rahatim yani 1ay oldu biraz uzun oldu ama kusura bakmayin
Bakalım hayırlısı siz yine de deneyin ama vakit kaybetmemek lazım 1 2 ay daha deneyip bebek kesin isteniyorsa farklı redavi bakın

2bucuk senelik evliyim korunmadik hic dr gittim hersey normal dedi ama hamile kalamiyorum ileri yasta dogal yöntemle hamile kalan var mi
Evet 39 yaşında 7 sene sonra kendinden hamile kaldım tabii sonra kaybettim erken doğumla şu an 41 yaşındayım tüp bebekle anne olabildim

Bakalım hayırlısı siz yine de deneyin ama vakit kaybetmemek lazım 1 2 ay daha deneyip bebek kesin isteniyorsa farklı redavi bakın
katılıyorum size ben 38 dim ben bile ikinci olmayınca tüp bebeğe başvurdum olmazsa bir daha da doğal bile denemem dedim. zaman çünkü aleyhimize işliyor doğal yolla hamile kalınsa bile düşük anomali vs riskler çoğalıyor. bu defada zaman geçtikçe keşke tüp bebek deneydik diyecek konu sahibi ama o da geçmiş olacak

Back
X