Ileri yas hamile kalanlar

Eşim yanaşmıyor olursa olur diyor benim ilk evliligimden bir kizim var 21 yasinda esimin hic yok o yuzden istiyorum bide ilk cocugumda sadece kendim yasadim herseyi sorumsuzdu bunda esimle cok farkli olucak onun heyecanini yasamak istiyorum yas aralari cok olsada kizima kardes olsun istiyorum kardes cok farkli
Arkadaşım geçen sene 42 yaşında doğum yaptı. İlk çocuğu sezeryandı bu bebeğini normal doğum yaptı hatta. Evde suyu geldi, 7 cm açılma olmuştu bile. İlk evliliğinden 18 yaşında kızı vardı. İkinci eşinden bebeği olsun çok istiyordu ama olmaz diye korkuyordu da, yaşı ve ilk çocukla arası çok diye. Şimdi bebeği 1 yaşında ve ablası da çok seviyor kardeşini. Darısı sizin de başınıza inşallah 🤲🏻🌸

Arkadaşım geçen sene 42 yaşında doğum yaptı. İlk çocuğu sezeryandı bu bebeğini normal doğum yaptı hatta. Evde suyu geldi, 7 cm açılma olmuştu bile. İlk evliliğinden 18 yaşında kızı vardı. İkinci eşinden bebeği olsun çok istiyordu ama olmaz diye korkuyordu da, yaşı ve ilk çocukla arası çok diye. Şimdi bebeği 1 yaşında ve ablası da çok seviyor kardeşini. Darısı sizin de başınıza inşallah 🤲🏻🌸
İnşallah canım böyle seyler duyunca insanın umudu çoğalıyor

Back
X