• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak

Dilruba02

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
100
Puanlar
23
Merhaba arkadaşlar böyle bir şey kullanıp hamile kalanınız oldu mu bugün aktara uğramıştım hamile kalmak için bu ürünü bayağı övdü o yüzden buraya sormak istedim belki kullananlarımız olmuştur
IMG_6208.webp
IMG_6209.webp

Allah'ın vermediğini doktorlarin çare bulamadığıni bu şişe ne yapsın kuzum 😔 lütfen yanlış anlama çaresizlik kötü birşey ama insanların arayışlarını fırsat kapısı olarak değerlendiriyorlar paranı buna vereceğine sadaka ver emin ol hem bu dünyada hem öbür dunyana faydası olur

Allah'ın vermediğini doktorlarin çare bulamadığıni bu şişe ne yapsın kuzum 😔 lütfen yanlış anlama çaresizlik kötü birşey ama insanların arayışlarını fırsat kapısı olarak değerlendiriyorlar paranı buna vereceğine sadaka ver emin ol hem bu dünyada hem öbür dunyana faydası olur
yorumunuz için teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz aslında ama insan bir umut acaba kullanıp da işe yarayan olmuş mudur diye merak etmiyor değil

yorumunuz için teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz aslında ama insan bir umut acaba kullanıp da işe yarayan olmuş mudur diye merak etmiyor değil
Yaş ben senin için diyorum kuzum bugün çaresizlikten doğal yöntemler denersin.sonra Hacı hoca var çevremizde görüyoruz neler sen elinden geleni yap ovulasyon testlerini dene sağlık problemim varsa onu tedavi ettir duanı et Rabbime inan boş kalmayacak kucagin ve ne olursa olsun hayırlısını dile yazgimizda çocuk yoksa bile buna dayanma gücü versin rabbim diye dua et eminim Allah samimi duanı kabul eder belki bizim imtihanımizdir bu imtihanı alnimizin akıyla verirsek rabbimde razı olup duamizi kabul eder belki öyle umalım.boyle konuşunca sıkıcı gelebilirim sana ama ben 3. Çocuğumu istiyordum ama eşim istemiyordu korunurken hamile kaldım dedim rabbim duydu şükür edip namaz kıldım sonra 13. Haftalik bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum ve hep dedim ki bu sınav ondan gelene boynum kıldan ince dedim neden ben demedim inşallah ilerde nasip eder tekrar geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur diye düşünüyorum sende öyle düşün dualarimda sanada yer vericem ama paranı umudunu bu uğurda kullandırma 💐😍

İnşallah ilerde Rabbim nasıp eder tekrardan tüm isteyen herkese nasip etsin ben biraz zor hamile kalıyorum pcos var bende bir kızım var 9 yaşında bir kimyasal birde dış gebelik geçirdim nasip olmadı rabbimin vardır bir bildiği Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar böyle bir şey kullanıp hamile kalanınız oldu mu bugün aktara uğramıştım hamile kalmak için bu ürünü bayağı övdü o yüzden buraya sormak istedim belki kullananlarımız olmuştur
Eki Görüntüle 3799442 Eki Görüntüle 3799443
Belki inanmayacaksınız ama bende de vardı kaç yıl boyunca adet düzensizliği yaşadım ve ilaç kullandım..Lazere gitmiştim oranın sahibi kız da pcosmuş ve bana ilacın milacın boş olduğunu beslenme ve düzenli yürümenin iyi geleceğini söyledi.O zamanlar hiç önemsememiştim.Daha sonraları zayıflamak istediğim için onca diyet denemelerime rağmen son kez diyet deneyeyim dedim ve aralıklı orucu denedim.Günde iki kere yiyordum.Son öğün ve ilk öğün arasında 16-17 aç kalıyordum.Günde yarım saat ve 1 saat arası yürüyordum.Hepsi bu kadar.Aralıklı oruçta da yemin ederim hiç aç kalmıyorsunuz.Lif,tahıl,protein ağırlıklı beslendeğiniz için vücudun ihtiyaçlarını da alıyorsunuz.Saatlere uymak önemli ve adetime iyi geldiğini görmeye başladım.Benim gibi birçok kadına da iyi gelmiş.Eğer iradenize güveniyorsanız denemenizi tavsiye ederim.Gerçekten garantisini verebilirim hiç aç kalmıyorsunuz.Ben boğazıma düşkün biriyim şuan bıraktım bırakmak zorundayım sık sık beslenmek zorundayım ama siz deneyebilirsiniz diye düşünüyorum, o kadar iştahlı olmama rağmen gerçekten hiç acıkmıyordum.Kendinizi kasmayın şu kadar kalori vs vs diye,tabii abartmayın da.Lif tahıl çok önemli aç kalmamak için misal annem barbunya yemeği yapardı ekmeksiz en fazla bi buçuk tabak yerdim yanına ayran ya da yoğurt.Hemen arkasına saati kaçırmamak için kalorisi az diyet tatlı ya da meyve yerdim.Doyururdu.Size neden bu kadar anlatıyorum eğer diyetten korkan biriyseniz korkmayın diye..Pcosa da çok iyi geliyor şükürler olsun.Uyarsınız uymazsınız sizin bileceğiniz iş ama uygularsanız inşallah faydası olur, bebek sahibi olursanız da inşallah hem size hem insanlığa hem kendine faydalı hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur 🙏🏻💖
Not: Yağı tabii çok abartmayın ama yağı da kendinizden esirgemeyin kadınlık hormonlarının yağa ihtiyacı var özellikle tahin..Bir muz üzerine bi kaşık tahin ve şekeri dengelemek için tarçın dökerek yersiniz hem çok tok tutuyor hem şeker ihtiyacını karşılıyo hem de hormonlarımıza çok iyi geliyor şükürler olsun

Back
X