Hamile kalmam için bana hamile kalma dualarını okur musunuz ???

Cokbilmisbayan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
928
325
23
Merhabalar hamile kalmaya çalısmaktayım 8 Aydır olmuyor sanırım stresten bana dua edebilir misiniz belki dualarımız kabul olur buraya yeni üye oldum bende elimden gelenleri yapmaya çakışmaktayım bir hastalığımız veya engelimiz yok çocuk için bu Ramazan ayında belki hamile kalırım hepinizden dua beklemekteyim Allah razı olsun

Allah gönlünüze göre versin inşallah, yumurtlama dönemlerinizi değerlendirin
Bu ay ovulasyon testinide deneyeceğim inşallah fakat insanlardan dua da istedim birden içime öyle geldi inşallah bu ay dualarımız isteklerimiz kabul olur mübarek ramazan ayında amin

Tabii ki, dua etmek/edilmek kadar güzeli var mı.
Bol bol fetih suresini okuyun.

Yumurtlama dönemlerinizi bilip, değerlendirirseniz çok çok iyi olur onun için dedim.

Yanlış tarihte ilişki denemek / ilişkiden hemen sonra ayağa kalkmak hemen tuvalete banyoya gitmek gibi şeyleri yapmıyorsun değil mi ?

Yanlış tarihte ilişki denemek / ilişkiden hemen sonra ayağa kalkmak hemen tuvalete banyoya gitmek gibi şeyleri yapmıyorsun değil mi ?
Hayır yapmıyorum sadece zayıftım ve çok stresli dönemden geçtim büyük ihtimal ondan

Canim adetin başliyoya 14,15 gün sonrasini degerlendir adetin ortasina denk getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…