Hamile Kalmam için dua🤲🏻

Çiçeğim ne zamana kadar kalan 1.444 okunacak
Perşembeye kadar bitanem bende senin Tebbet duasından bu duayı kendime okuduğum için çok alamadım hakkınızı helal edin valla orda da demek istemedim kalbim temizmiş sen yazdın

Perşembeye kadar bitanem bende senin Tebbet duasından bu duayı kendime okuduğum için çok alamadım hakkınızı helal edin valla orda da demek istemedim kalbim temizmiş sen yazdın
özelden mesaj atılmadıkça veya konudan etiket edilmedikçe görmem zor oluyor. tesadüf gördüm şimdi konuyu .. 5-10 kim ne okursa birazdan listeyi etiket edeyim çiçeğim

özelden mesaj atılmadıkça veya konudan etiket edilmedikçe görmem zor oluyor. tesadüf gördüm şimdi konuyu .. 5-10 kim ne okursa birazdan listeyi etiket edeyim çiçeğim
Çok teşekkür ederim Allah ne muradın varsa versin İnşallah

44 aldım

Kalan 1.400
Abla bide bu duanın başında istiğfar ediliyor belki bilmeyenler olur onu da ben atayım Allah okuyan okumayan kalbinden amin geçiren herkesten razı olsun İnşallah

Eklentiler

• IMG_7319.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 62
Cümlemizin çiçeğim, Rabbim tez vakitte salih saliha evlatlar nasip eylesin sana ve isteyen kardeşlerimize aminnn
Amin güzel duan için Allah bin kere razı olsun Rabbim hayırlı Salih Saliha sağlıklı evlat versin bana ve benim gibi isteyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…