Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama Yok havalar sıcak ya o spermler ölmüştür keşke direk buzluğa atsaydnz canınız ne zaman isterse çıkarır taze taze kullanırdnz. Üzgünüm.Sevgilimle ilişkiye girdim 1 hafta önce ama ben şuan hamile kalmak istiyoeum erkek arkadaşımla ayrıyım buyüzden prezervatif evde kala şırınga yöntemiyle onu alıp tekrar hamile kalır mıyım
Sevgilimle ilişkiye girdim 1 hafta önce ama ben şuan hamile kalmak istiyoeum erkek arkadaşımla ayrıyım buyüzden prezervatif evde kala şırınga yöntemiyle onu alıp tekrar hamile kalır mıyım
Ulan 1 hafta çöp boşaltılmaz mı öööğğğğ.Ama Yok havalar sıcak ya o spermler ölmüştür keşke direk buzluğa atsaydnz canınız ne zaman isterse çıkarır taze taze kullanırdnz. Üzgünüm.
Allah belamı vermeye ya gece gece gözlerimden yaş indi gülmekten eşim noldu noldu die adam aglıyorum doğuruyorum sandıAma Yok havalar sıcak ya o spermler ölmüştür keşke direk buzluğa atsaydnz canınız ne zaman isterse çıkarır taze taze kullanırdnz. Üzgünüm.
Çöpe atmamış belki kötü gün spermi diye yastığının altına saklamıştir hshshshUlan 1 hafta çöp boşaltılmaz mı öööğğğğ.
Dur sakin ol daha vaktin varAllah belamı vermeye ya gece gece gözlerimden yaş indi gülmekten eşim noldu noldu die adam aglıyorum doğuruyorum sandı![]()
Çöpe atmamış belki kötü gün spermi diye yastığının altına saklamıştir hshshsh
Hem insan yavrularını cöpe atar mı püümillet kıymet biliyor kıymet bak nasıl lazım olmuş hemen.
Dur sakin ol daha vaktin varsiz yapmıyor musunuz ben seninde bu şekilde ikiz bebeklerin oldu diye duymuştum yalan mıı hep bana hep bana olmaz jsjsjsjsjsj bırak bu engin fikirlerden gençler de faydalansn
Ağam bizimle eğlenirSevgilimle ilişkiye girdim 1 hafta önce ama ben şuan hamile kalmak istiyoeum erkek arkadaşımla ayrıyım buyüzden prezervatif evde kala şırınga yöntemiyle onu alıp tekrar hamile kalır mıyım
Dondurunca bereketi artıyor derlerdi de inanmazdm maşallah sizeevet bizimde böyle sakladık da
dondurdular yav bozulmasın bidaha lazım olursa gelir alırsınız die
![]()
Geçmişe yolculuk yapmayı deneyin 1 hafta öncesine dönerseniz olur bu iş.Sevgilimle ilişkiye girdim 1 hafta önce ama ben şuan hamile kalmak istiyoeum erkek arkadaşımla ayrıyım buyüzden prezervatif evde kala şırınga yöntemiyle onu alıp tekrar hamile kalır mıyım
HAyır demez bence hshshsh iyi akıl verdinTekrar hamile kalma pozitif test atalım sana hamileyim diye kandır nasıl ? Sonrada telefonlarını açma ama![]()
amaç belli en azından bide çoluk çocuk ugraşmasınHAyır demez bence hshshsh iyi akıl verdin![]()
Hazar daha çok vakit kaybetmeden halledeyim demiştirDondurunca bereketi artıyor derlerdi de inanmazdm maşallah size
Üff bu şırınga ile evde aşılama yöntemi bi ara çok meşhur olmuştu uzun zamandır kimse acmamisti böyle konu, konu sahibi de kk ya 5 dakka uğrayıp gitmiş yani ne cevap aldın da gittin senn![]()
Sonrasında da seninle olan durum beni çok etkiledi stres yaptım üzüntüden düştü der dhdhdhd çocukta Pamuklara sarıp saklar kızımızı artık el üstünde tutar. Muhteşem planamaç belli en azından bide çoluk çocuk ugraşmasın![]()