Hamile kalmamışımdır değil mi

usekesnil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
14
1
1
Sevgilimle ilişkiye giremedik vajinama düzgün giremedi ama sıvı kaçmıştır diye korkuyorum. zevk suyu falan yumurtalama dönemimdeydim ve ertesi gün hapı kullandım bir şey olmuş mudur lütfen ciddi cevaplar verin.. lütfen

Boşaldı mı?

Bu konu vesilesiyle söylemek istiyorum Hamile kalmaktan korkan arkadaşlar lütfen ilişkiye girerken korunun.!

Vajinaya giriş sağlanmadıysa ama önemli olan boşalmadıysa üstüne bide ertesi gün hapı içtiysen hamile kalmazsın büyük ihtimalle korkma.

korunduk önce ama içime giremediğimiçin çıksrdık ama giremedi yani bence sürtünsü sadece yumuetalama dönemindeydim o da korkuttu ya

korunduk önce ama içime giremediğimiçin çıksrdık ama giremedi yani bence sürtünsü sadece yumuetalama dönemindeydim o da korkuttu ya
Anacım bizim yapmadığımız şey kalmadı, Yumurtlama döneminde, seninki girip boşlmamış bile. Değince hamile kalır mı hiç ayol, düşünme bile. Bir şey olmaz, hapa bile gerek yoktu, boşa hormon.

Anacım bizim yapmadığımız şey kalmadı, Yumurtlama döneminde, seninki girip boşlmamış bile. Değince hamile kalır mı hiç ayol, düşünme bile. Bir şey olmaz, hapa bile gerek yoktu, boşa hormon.
ay içim rahatladı ya ilk kez yaptım sence neden sevgilim giremedi ki kastığım icin olabilir mi korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…