Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım allah gönlümüze gore versin kısa zamanda ikimizde bebiş haberlerimizi alırız allahtan ümit kesilmezCanım yaa iki yıldır istiyorum. Eşimde problem var. Hala uğraşıyoruz. İnşallah ben de anne olabilirim.
İnşallah canım ya. Sen bebek isteyeli ne kadar oldu?İnş canım allah gönlümüze gore versin kısa zamanda ikimizde bebiş haberlerimizi alırız allahtan ümit kesilmez
Biz daha yeni istiyoruz canım :)İnşallah canım ya. Sen bebek isteyeli ne kadar oldu?
hoşgeldin canimmBen de geldim. Biz de bu ay ilk denememizi yapıyoruz. Bugün yumurtlama günüm. Gün aşırı ilişkiye giriyoruz. Dün yapmadık bu akşam devam çalışmaya. Hayırlısı bakalım :)
Amin canım inşallahİnşallah hamilesindir canım. Bu arada Rabbim tüm isteyenlere bir evlat nasip eder inşallah.
Ay evet ya insan çok sabırsız oluyor canım Allah hepimize nasip etsinKizlar bende varim.bende yeni dusunenlerdenim...belirti var mj yoksa psikolojik mi gorcez yakinda...sabirsizlanio insan
Amin canımmmm inşallahhUmarım isteyen herkese verir Rabbim amin.
hımm iyimiş ben onu denmiştim hiç bişi olmamıştı bende ama tekrar mı denesem öle hrrşeyide yapmayın diyo doktorlar . adetim gelmemişti onun için denemiştim yinr grlmedi sonra ilaca başladım ilaçla gelmiştiKızlar sogan kurune başlıyorum bu hafta tavsiye ederim hepinize iltihap kist ne varsa hepsi temizleniyor ve daha kolay gebelik oluyor rabbim isteyen herkese nasip eder ins..
hımm iyimiş ben onu denmiştim hiç bişi olmamıştı bende ama tekrar mı denesem öle hrrşeyide yapmayın diyo doktorlar . adetim gelmemişti onun için denemiştim yinr grlmedi sonra ilaca başladım ilaçla gelmişti