Hamile kalmaya adım adim

Canım yaa iki yıldır istiyorum. Eşimde problem var. Hala uğraşıyoruz. İnşallah ben de anne olabilirim.
İnş canım allah gönlümüze gore versin kısa zamanda ikimizde bebiş haberlerimizi alırız allahtan ümit kesilmez

Ben de geldim. Biz de bu ay ilk denememizi yapıyoruz. Bugün yumurtlama günüm. Gün aşırı ilişkiye giriyoruz. Dün yapmadık bu akşam devam çalışmaya. Hayırlısı bakalım :)

Bizde istiyoruz 30 ağustosta düşük yaptım malesef 2 aydır korunmuyorum ama yine de tutmadı bugün âdet oldum malesef ve buna rağmen gebelige bağlı buyun belirtiler vardi

Ben de aranizdayim kizlar, biz de 5 yillik evliyiz, ilk iki yil bebek dusunmedik, 4. yil çift çizgiyi gördük ama malesef sevincimiz sadece 4 gün sürdü, kimyasal gebelikmiş, 5. yil da yani geçtiğimiz temmuz ayi da yine kimyasal gebelik oldu. Doktorlar neden düştüğuyle ilgili pek bişey söylemiyorlar ve çok detayli tetkiklere de gerek duymuyorlar, açikcasi ben de çok ustunde durmuyorum bu konunun, doktor adet bittikten sonra iki günde bir deneyin dedi ve balik yaği hapiyla folik asit verdi. 6 ay denedikten sonra olmazsa gel düşünürüz o zaman uygun bir tedavi dedi. İnsallah hepimiz çift çizgileri görürüz kizlar en hayirlisiyla.

Bizde istiyoruz 5 aydır deniyoruz... İlk defa adetim gecikti dün olmam gerekiyordu olmadım bekliyorum dün kan testi yaptırdm değerlerim normal çıktı eğer yeniyse gözükmez dedi dua edin benim için :KK61:

İnşallah hamilesindir canım. Bu arada Rabbim tüm isteyenlere bir evlat nasip eder inşallah.

Kızlar sogan kurune başlıyorum bu hafta tavsiye ederim hepinize iltihap kist ne varsa hepsi temizleniyor ve daha kolay gebelik oluyor rabbim isteyen herkese nasip eder ins..

Kızlar sogan kurune başlıyorum bu hafta tavsiye ederim hepinize iltihap kist ne varsa hepsi temizleniyor ve daha kolay gebelik oluyor rabbim isteyen herkese nasip eder ins..
hımm iyimiş ben onu denmiştim hiç bişi olmamıştı bende ama tekrar mı denesem öle hrrşeyide yapmayın diyo doktorlar . adetim gelmemişti onun için denemiştim yinr grlmedi sonra ilaca başladım ilaçla gelmişti

hımm iyimiş ben onu denmiştim hiç bişi olmamıştı bende ama tekrar mı denesem öle hrrşeyide yapmayın diyo doktorlar . adetim gelmemişti onun için denemiştim yinr grlmedi sonra ilaca başladım ilaçla gelmişti

Antibiyotik etkili olduğu için zarar vereceğini sanmıyorum doğal sonuçta yinede rabbim verirse olur herşey tedbir bizden tevekkül allahtan

Back
X