Görücü görüşmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi tumblr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben tam anneme vazgectim görücü bana göre değil dedim o arada adam mesaj atmış. Ben ayip olmasın diye evlenicem galiba 🫠
Hsheh aklıma bir komsum geldi kocasi komsusunun kizina görücü gelmis onlar kabul etmemis bunlara gelmisler komşum da yazik ya ben evleneyim diyip evlenmis jjjdjjd

Artık görücü şu şekilde oluyor kızın sosyal medyası erkeğe veriliyor erkek mesaj atıyor benim çevremde böyle arkadaşım bu şekilde tanışıp evlendi ama oldukça muhafazar bir kız tesettürlü evlendiği kişi de öyle. Biz muhafazakar bir aile değiliz akrabamı düğünde beğenmişler orada da erkek mesaj atmıştı sosyal medyadan. Foto görmeden görücü olmaz belki çok kısa cılız bi adam belki kel ya da obez
E benim şu an tek farkı adami stalklayip ben buldum :D

Hsheh aklıma bir komsum geldi kocasi komsusunun kizina görücü gelmis onlar kabul etmemis bunlara gelmisler komşum da yazik ya ben evleneyim diyip evlenmis jjjdjjd

Benim annemle bana aynı anda gelmeye kalktılar. Anneannemin yazlığı olan köyde oldu bu. Kadın annemi arabadan inerken görünce ablam sanmış ve iki oğluna istemeye gelmiş. Annemi görünce çok bozulmuş. Sonra "bari küçük oğlana isteyeyim sizin kızı." diyor. O sırada ben Türkiye'de hattı sayılır bir kurumsalda yöneticiyim. Beni uygun gördüğü oğlu da köy minibüsü sürüyor.

Çünkü çoğu zaman adamların bu olaylardan haberi dahi olmuyor. Adama, kadının sosyal medya hesabından fotoğrafını gösteriyorlar. Adam beğenirse, arıyor.
Bizde boyle olmadigi icin ben bi sasirdim demekki, gerci sanirim bizdede ilk surec boyle ilerliyor olabilir, belki ben farkedemedim.

Benim de büyük amcamın görücü gittiği kız küçük amcamı ,küçük amcamın görücü gittiği kız büyük amcamı beğenmiş 🤣 işte o değilde öteki olsaydı olurdu moduna girmişler eski zamanda 🤣sonra tekrardan küçük amcama büyük amcama gittikleri kıza büyük amcama da küçük amcama gittikleri kıza görücü gidip almış gelmişler🤣

Benim annemle bana aynı anda gelmeye kalktılar. Anneannemin yazlığı olan köyde oldu bu. Kadın annemi arabadan inerken görünce ablam sanmış ve iki oğluna istemeye gelmiş. Annemi görünce çok bozulmuş. Sonra "bari küçük oğlana isteyeyim sizin kızı." diyor. O sırada ben Türkiye'de hattı sayılır bir kurumsalda yöneticiyim. Beni uygun gördüğü oğlu da köy minibüsü sürüyor.
Baba oğul olsaydı anadoluda yaygın bir evlilik çeşidiymiş taygeldi diye

Kızlar merhaba,

Hayatımoda ilk kez biriyle görücü usulu tanisacagim, 29 yaşındayım. Benim numaram karşı tarafa verilmiş bunun dışında fotoğraf paylaşımı olmadı. İlk gorusme arama şeklinde mi yoksa mesajla mı oluyor? Ararsa ne konuşulur? Ben bir profil buldum onun adına ait ama emin değilim o kişi mi diye ve bulduğum profili beğenmedim. Eger görüştüğümde o kişi olduğuna kanaat getirirsem begenmedigimi nasıl ifade edeceğim?
Önceden kesinlikle mesajlaşma konuşma aolmasin. Onun size yazmasını bekleyin. Yazınca sadece nerede ne zaman bulusacaksiniz bunu konuşun. İlk bir buluşun oturun. Sonra nasıl ilerleyeceğini de karra verirsiniz

Kızlar merhaba,

Hayatımoda ilk kez biriyle görücü usulu tanisacagim, 29 yaşındayım. Benim numaram karşı tarafa verilmiş bunun dışında fotoğraf paylaşımı olmadı. İlk gorusme arama şeklinde mi yoksa mesajla mı oluyor? Ararsa ne konuşulur? Ben bir profil buldum onun adına ait ama emin değilim o kişi mi diye ve bulduğum profili beğenmedim. Eger görüştüğümde o kişi olduğuna kanaat getirirsem begenmedigimi nasıl ifade edeceğim?
Cok tuhafima gidiyor artik ,eskiden kaldi böyle seyler.güzelsin 29 yasinda genceciksin ne gerek var böyle seylere.. tabi sen sicak bakiyosan saygim var olabilir bir yandan ..allah düzügün biriyle karsilastirsin ama madem böyle bisey var, ben olsam yazmam. Karsi tarafa verildiyse o yazsin. Her adimi erkek atsin demiyorum ama bence cok hevesli gibi durmaya gerek yok karsi taraf fotonu gördüyse begendiyse yazar zaten. Tek tarafli olmaz ins gönlüne göre olsun🙏🏼

Ben çok deneyimliyim bu konuda :KK70:Sonuca varamadım ama çokça telefon numarası tutuşturdu annem elime zamanında.Sizi arar kendini tanıtır,küçük bir sohbetten sonra sosyal medya sorar.Birkaç gün tel falan takılırsınız sonra buluşursunuz.Bence ilk buluşma için akşam kahve daha uygun.Yemek diye teklifte bulunanları kahveye çevirirdim hep.Sarmazsa o kadar vakit geçirmek gereksiz.İkinci buluşma için haftasonu tüm günü kapsayacak bir teklifte bulunur.Müsait olmadığınızı söylersiniz,emin olmak için birkaç hamle daha yapar ve sonunda anlar.Ben seni şundan şundan beğenmedim gibi bir diyaloga hiç girmedim şahsen.

Bari birini alsaydınız vicdansızlar

Kızlar çocuk mesaj attı ben o arada sosyal medya hesabına bakıp olumsuz kanaate varmistim. Usulen 1-2 mesajlaştık sonra olumsuz hissettiğimi söyledim konu kapandı. Bu da bana ders oldu:)

Ben çok deneyimliyim bu konuda :KK70:Sonuca varamadım ama çokça telefon numarası tutuşturdu annem elime zamanında.Sizi arar kendini tanıtır,küçük bir sohbetten sonra sosyal medya sorar.Birkaç gün tel falan takılırsınız sonra buluşursunuz.Bence ilk buluşma için akşam kahve daha uygun.Yemek diye teklifte bulunanları kahveye çevirirdim hep.Sarmazsa o kadar vakit geçirmek gereksiz.İkinci buluşma için haftasonu tüm günü kapsayacak bir teklifte bulunur.Müsait olmadığınızı söylersiniz,emin olmak için birkaç hamle daha yapar ve sonunda anlar.Ben seni şundan şundan beğenmedim gibi bir diyaloga hiç girmedim şahsen.
Numarayla birlikte fotoğraf tutusturuluyor muydu? Ben nedense insanların fotoğrafını görünce soğuyorum. Fotoğraflar hep donuk ve çirkin geliyor :(

Bari birini alsaydınız vicdansızlar

Ya aslında haklısın çünkü annem kırmamak için "aaaa kız çalışıyor zaten. İşi İstanbul'da" gibi bahaneler buldukça "olsun. Benim oğlum onu çalışmak zorunda bırakmaz." Demiş.
Anneme "bari lezbiyen olduğumu söyleseydin. Belki o zaman vargeçerdi" dedim de annem "o zaman da kendine ister diye korktum" demişti. 😂
Bu aşk başlamadan bitmiş oldu.

Ya aslında haklısın çünkü annem kırmamak için "aaaa kız çalışıyor zaten. İşi İstanbul'da" gibi bahaneler buldukça "olsun. Benim oğlum onu çalışmak zorunda bırakmaz." Demiş.
Anneme "bari lezbiyen olduğumu söyleseydin. Belki o zaman vargeçerdi" dedim de annem "o zaman da kendine ister diye korktum" demişti. 😂
Bu aşk başlamadan bitmiş oldu.
Hayatının fırsatını kaçırmışsın. Git essek gibi calis simdi ahab

Numarayla birlikte fotoğraf tutusturuluyor muydu? Ben nedense insanların fotoğrafını görünce soğuyorum. Fotoğraflar hep donuk ve çirkin geliyor :(
Yok hiç fotoğraf gelmedi ama bazen ben adını soyadını söyledim seni ekleyecek dediği de oluyordu :) Onu fotodan sayabiliriz.Bana da fotoğraf hiçbirşey ifade etmiyor, canlı kanlı görmem lazım.Fotodan beğeniyorum mesela yüzyüze görüşüyoruz yok hiç çekici gelmiyor aslına bakarsan fotoğrafın aynısı ama eksik birşeyler var yada tam tersi aman pişman olmayayım beğenmedim ama bir kahve içeyim diyorum görünce fotoğrafta beğenmediğim o tip aşırı sempatik geliyor.

Back
X