Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynısı bendede var canım herkes öyle insaalah allahım kucaklarimizi boş bırakmasın...Esrabanu bende beklemedyim
inş bu ay güzel hber alırım artık çocuk olmıcak mı dşünmüomusunuz korunmayın diyenleri duymak istemiyrum allahm nolur bizlere yardım kucaklarımızı doldur
cnm bnde bugun hasta olmam gerekiyodu olmadim yarinda gecsin bklim bu ay stresszdi o yuzden 27 gunde oluyodum 28.ci gun olucak yarin hkkimizda hyrlsi olsunAynısı bendede var canım herkes öyle insaalah allahım kucaklarimizi boş bırakmasın...
İnsaalah canım Allah kucaklarımızı bir an önce doldursunKızlar aranıza yeni katılıyorum bende çooook istiyorum prolaktin biraz yüksek çıktı 6 aylık evliyim dostınex ilacı kullanıyorum bakalım inş bu ay hayırlı haberler aliriz
Adet oldun mu canım naptın?cnm bnde bugun hasta olmam gerekiyodu olmadim yarinda gecsin bklim bu ay stresszdi o yuzden 27 gunde oluyodum 28.ci gun olucak yarin hkkimizda hyrlsi olsun
Adet oldun mu canım naptın?
Merhaba :) ilk kez mi klomen kullaniyorsunHASTA OLDUM CNM klomene başladım bakalım ne yapcagım biraz araştırcam ne zmn ilişki filan olmalı öyle![]()
Selam arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim evlendigimin ilk ayimdan beri istiy
Merhaba :) ilk kez mi klomen kullaniyorsun
Bende denedim ama devam sağlayamadım bıraktım onun yerine incir yedim. Faydasını görenler baya var insaalah sanada faydalı olur. Hoşgeldin bu arada :)Selam arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim evlendigimin ilk ayimdan beri istiyorum ilaç da kullandım ama sonuç alamadım şimdi incir ve havuc kürü nu yapıp içiyorum ovu testi yle takip ediyorum. İncir ve havuc kurunun faydasını görenler var. Sizlerde deneyin isterseniz
Klomen i ne için kullanıyorsunuz kızlar ben henüz ilaç tedavisine başlamadım kaçıncı ayda başladınız tedaviye2.ci klomene başladım bugun cnm
Klomen i ne için kullanıyorsunuz kızlar ben henüz ilaç tedavisine başlamadım kaçıncı ayda başladınız tedaviye
Anladım canım teşekkürler.Hepimizin insaalah anladım canım en kısa zamanda rabbim kucaklarımızı doldursunYumurta oluştuyor cnm igne ilede çaatlatılıp ilişki günleri veriliyor bn bir yıl olmadı başladım ikinci yılımıza yklaştık hala devam ediyrum tedavilere cnm hkkında hyrlısı olsun