- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.145
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.981
ben de beklıorum ınsallah kendımden ama bakalım hayırlısı neyse o olsun umıtsızlık ykHAdi bakalım canim bu ay bekliyorum senden guzel haberler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de beklıorum ınsallah kendımden ama bakalım hayırlısı neyse o olsun umıtsızlık ykHAdi bakalım canim bu ay bekliyorum senden guzel haberler![]()
canım günaydınlar, günaydın arkadaşlar. ctesi sabah devlet hastanesine gittim 5li hormon tahlili için kan verdim. ama hemen vermedile rsonuçları, ptesi öğleden sonra çıkar dediler. zaten zorla aldırrtım kan. neymiş haftasonu almıyorlarmış, bende ben napıyım adetimin 3.günü bugün ben napıyım dedim, ama sonunda kan tahlili için kan aldırmayı başardım. Bu arada inofolic içerken adet sancımın eskisi gibi çok olmadığını farkettim, inşaallah bu sefer bu ay hamile kalırım :)Gunaydin canim verdin mi kan
Ay insallah guzel cikar sonuclarin canim bu ay bende bebis haberi bekliyorum insallah hepimiz hamilee kaliriz bu aycanım günaydınlar, günaydın arkadaşlar. ctesi sabah devlet hastanesine gittim 5li hormon tahlili için kan verdim. ama hemen vermedile rsonuçları, ptesi öğleden sonra çıkar dediler. zaten zorla aldırrtım kan. neymiş haftasonu almıyorlarmış, bende ben napıyım adetimin 3.günü bugün ben napıyım dedim, ama sonunda kan tahlili için kan aldırmayı başardım. Bu arada inofolic içerken adet sancımın eskisi gibi çok olmadığını farkettim, inşaallah bu sefer bu ay hamile kalırım :)
sağol canım :9 bugün adetimin 5. gğünü yumurta oluşmaya başladı mı çatlamış yumurta varmı bilmiyorum, am geçen ay 7.gün deneme yapmıştık olmadı. sonra 14. gün deneme yaptık olmadı. 9-13. günleri değerlendireceğiz bu ay. bakalım hayrlısı olsun hepimiz içinAy insallah guzel cikar sonuclarin canim bu ay bende bebis haberi bekliyorum insallah hepimiz hamilee kaliriz bu ay
5. Gunde yumurta olmaz canim ovu testi alzana yumurtladigin gunu kacirmassinsağol canım :9 bugün adetimin 5. gğünü yumurta oluşmaya başladı mı çatlamış yumurta varmı bilmiyorum, am geçen ay 7.gün deneme yapmıştık olmadı. sonra 14. gün deneme yaptık olmadı. 9-13. günleri değerlendireceğiz bu ay. bakalım hayrlısı olsun hepimiz için
geçen ay her gün ovulasyonn tetsi yaptım, hep pembeydi, en koyu 14. gündü. ama olmadı. 14.den sonra da adetekadar denedik olmadı. adetken yumurtlayanlar da oluyormuş, duydunuz mu hiç böyle bir şey? bencede 5. gün yumurta olmaz erken. ama bilmiyorum yaa5
5. Gunde yumurta olmaz canim ovu testi alzana yumurtladigin gunu kacirmassin
Ben Ga...ik Marka ovulasyon tetsi kullandım ama menun kalmadım. Ovulasyon tetsi tavsiyen nedir canım ? Bidiğin denediğin duyduğun ??geçen ay her gün ovulasyonn tetsi yaptım, hep pembeydi, en koyu 14. gündü. ama olmadı. 14.den sonra da adetekadar denedik olmadı. adetken yumurtlayanlar da oluyormuş, duydunuz mu hiç böyle bir şey? bencede 5. gün yumurta olmaz erken. ama bilmiyorum yaa![]()
![]()
labq... kullanıyorum bu ay bana da onu önermişlerdi kkda ama pek de güzel çıkmadı hepsi mi böyle bilmiyorum ama hem sonucun tam çıkması yarım saati buluyo hem de bi enine bi boyuna çizgi çıkıyo. yani artı işareti gibi. onun kaybolması da yarım saat sürüyo. bizim aylardır zaten günaşırı denememiz oluyo şimdi de testi yapıyorum bi taraftan hiç koyu 2 çizgi göremedim ama denemelere devam ediyoruz yine. ama bende yumurta yok heralde. kaçırma durumu olması ancak yumurta adetken oluyosa oluyodur.Ben Ga...ik Marka ovulasyon tetsi kullandım ama menun kalmadım. Ovulasyon tetsi tavsiyen nedir canım ? Bidiğin denediğin duyduğun ??
Bende öyle düşünüyorum. Galiba adetliyken yumurtluyorum bilemiyorum. Değerlendirmediğimiz 9-12. günleri de deniycem bu ay , yine olmazsa bu adetliyken yumurtlama konusunda doktorla görüşeceğim, eğer böyle birşey varsa nasıl bir yol izlememiz gerekir diye soracağım. ovulasyon tetsinde en kpoyu 14. gündü bende. ama doktorum bu ovulasyon günlerine fazla takılmayın, pembede çıksa çatlayabilir, adetten bir kaç gün sonra başlayın çalışmaya dedi. hatta ben adet bite rbitmez başlayacağım.labq... kullanıyorum bu ay bana da onu önermişlerdi kkda ama pek de güzel çıkmadı hepsi mi böyle bilmiyorum ama hem sonucun tam çıkması yarım saati buluyo hem de bi enine bi boyuna çizgi çıkıyo. yani artı işareti gibi. onun kaybolması da yarım saat sürüyo. bizim aylardır zaten günaşırı denememiz oluyo şimdi de testi yapıyorum bi taraftan hiç koyu 2 çizgi göremedim ama denemelere devam ediyoruz yine. ama bende yumurta yok heralde. kaçırma durumu olması ancak yumurta adetken oluyosa oluyodur.
canım hormon sonuçlarına baktırmışmıydın daha önce. benim mesela prolaktin yüksekmiş ben büyük ihtimalle aylardır yumurtlamıyorum zaten. eğer ilk defa baktırıyosan bi sonuçlarına da bak inş güzel çıkar hepsi sen adet bitiminden hemen başlarsın gün aşırı çalışmalara adet olana kadar aralıksız devam edersinBende öyle düşünüyorum. Galiba adetliyken yumurtluyorum bilemiyorum. Değerlendirmediğimiz 9-12. günleri de deniycem bu ay , yine olmazsa bu adetliyken yumurtlama konusunda doktorla görüşeceğim, eğer böyle birşey varsa nasıl bir yol izlememiz gerekir diye soracağım. ovulasyon tetsinde en kpoyu 14. gündü bende. ama doktorum bu ovulasyon günlerine fazla takılmayın, pembede çıksa çatlayabilir, adetten bir kaç gün sonra başlayın çalışmaya dedi. hatta ben adet bite rbitmez başlayacağım.
Hormonşlarım iyi, fshım 3, prolaktin de normal, 34 yaşına giricem mayısta. denemediğimiz günleri bu ay deniycem, eğe ryine olmazsa bu yumruta takibi yaptırcam vb. bişey, geçen ay adetin 5. günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtalarınız var büyüyor dedi, ben inatlaa ovulasyobn testindeki günü bekledim ve 9-13 arası denemedik . hata yaptım galibacanım hormon sonuçlarına baktırmışmıydın daha önce. benim mesela prolaktin yüksekmiş ben büyük ihtimalle aylardır yumurtlamıyorum zaten. eğer ilk defa baktırıyosan bi sonuçlarına da bak inş güzel çıkar hepsi sen adet bitiminden hemen başlarsın gün aşırı çalışmalara adet olana kadar aralıksız devam edersin
hmm anladım canım olsun geçen ay geçmiş ama yumurtluyosun bu çok güzel haber. bu ay bence de ovulasyon testini boşver çünkü bikaç arkadaşta okumuştum burda ovulasyon testi hep negatif çıkmış o ay hamile kalmış vs. siz gün aşırı çalışın bu ay.inşallah güzel haberlerle gelirsinHormonşlarım iyi, fshım 3, prolaktin de normal, 34 yaşına giricem mayısta. denemediğimiz günleri bu ay deniycem, eğe ryine olmazsa bu yumruta takibi yaptırcam vb. bişey, geçen ay adetin 5. günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtalarınız var büyüyor dedi, ben inatlaa ovulasyobn testindeki günü bekledim ve 9-13 arası denemedik . hata yaptım galiba![]()
hmm anladım canım olsun geçen ay geçmiş ama yumurtluyosun bu çok güzel haber. bu ay bence de ovulasyon testini boşver çünkü bikaç arkadaşta okumuştum burda ovulasyon testi hep negatif çıkmış o ay hamile kalmış vs. siz gün aşırı çalışın bu ay.inşallah güzel haberlerle gelirsin[/QUO
canım sağol içime bir umut oldu :) hepimiz için bu ay inşaallah güzel hayrrlı haberler olur bu ay. ben adetten bir gün önce lh baktırıdm kanda, adetimin 3. günü de baktırdım, daha sonuç çıkmamış. ve aynnı anda ovulasyon tetsi de yaptım adetten 1 gün önce, silikti. yani yanıltabilir diye bu ay test yapmadan adetten sonra gün aşırı deniycem, eskiden test mi varmış bile dedi doktor. 8. gün yani perşembe günü doktor randevumda var, ogün yumurta var mı yok mu büyük mü küçük mü onu d agöreceğiz inşaaalh. hepsini paylaşacağım sizlerle burda. gerçekten paylaşılan bilgilerden bilmedğimiz çok şeyi öğrenebiliyoruz burda.
canım predictorun var onu kullan ben memnun kaldım ondan.Gerçekten de doğru sonuc verdi bana gerçi tutmadı ama en azından yumurtlamamı takip edebildim.geçen ay her gün ovulasyonn tetsi yaptım, hep pembeydi, en koyu 14. gündü. ama olmadı. 14.den sonra da adetekadar denedik olmadı. adetken yumurtlayanlar da oluyormuş, duydunuz mu hiç böyle bir şey? bencede 5. gün yumurta olmaz erken. ama bilmiyorum yaa![]()
![]()
TUTMADI DERKENcanım predictorun var onu kullan ben memnun kaldım ondan.Gerçekten de doğru sonuc verdi bana gerçi tutmadı ama en azından yumurtlamamı takip edebildim.
ADETİMİN 3. GÜN YAPILAN KAN TAHLİLİMİN SONUÇLARI ÇIKMIŞ, PROLAKTİN YÜKSEKMİŞ. ÜST SINIR 24 MÜŞ, BENİMKİDE 24 ÇIKMIŞAy insallah guzel cikar sonuclarin canim bu ay bende bebis haberi bekliyorum insallah hepimiz hamilee kaliriz bu ay
hamile kalamadım yaniTUTMADI DERKEN?
PROLAKTİNİM EN ÜST SINIRIN ÜSTÜNDE ÇIKMIŞhamile kalamadım yani![]()
Canım 24 aşırı bi değer değil ama bak benim prl 54 ten 15 gün ilaçla 34 e düştü. Prl için kendini üzme hem parlodel kullanırken korunmaya gerek yok yani gittiğinde ilaç başlarsa yumurtlama zamanına kadar düşer değerin zaten İnsallahADETİMİN 3. GÜN YAPILAN KAN TAHLİLİMİN SONUÇLARI ÇIKMIŞ, PROLAKTİN YÜKSEKMİŞ. ÜST SINIR 24 MÜŞ, BENİMKİDE 24 ÇIKMIŞTELEFONLA ÖĞRENDİM. YARIN ALMAYA GİDECEĞİM TAHLİL KAĞIDINI ARTIK. PERŞEMBE DE DOKTOR RANDEVUM VAR.