hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Canim napiyon :)) nasilsn
iyiyim cnm hafta sonumu araba kullanarak gecırdım baya öğrendım ama haftaya cumartesı dıreksıyon sınavım var onun dısında yarın kontrolum var 4 de dra gıdecem bakalım 8 mm yumurta vardı cuma gunu bakalım ne durumda

preseeedimde bi kenarda bekliyo yumurtlarsam onu kullanayım mı hala emin değilim ya . eşime de keçi boynuzu pekmezi yediriyorum her gün 2 yemek kaşığı onda bi sorun çıkmamıştı çok şükür her adımda bende ilk defa duyduğum dünyanın sıkıntısı çıktı malum pco,prl yüksek, pıhtılaşma da bi gen heterozigot, teratom, tiroid 4 küsür... ben dünyanın hapını içiom sen de destek ol bana diyerekten yediriyorum:KK70:
amanınnn size yazarken farkettim tekrar durumum kötü baya pfffff... neyse hayırlısı olsun bakalım. çok şükür 2 kere gebe kalabildim. inş yine kalırım da bu defa Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almamızı nasip eder.
kızzz benım durumum daha kötu hormonlarım normal pkoluyum pehtılaşma falan yok ama gel gor kı amaaa rahım agzı yetmezlıgı erken doğum tehlıkesı benı eli sopalı beklıyor Allahın ıznıyle durumlarımız ıyı dıyelım ıyı olsun cnm benım

kapıdakuru yemısını ıhmal etme yumurtaları besleyıp kalıtelı yumurta uretıyormusuz

tamam canım devam edeyim o zmn bol bol test var elimde . eşim testleri gördü hayırdır daha yeni bitti adetin yine ne testi yapıon dye dalga geçti:KK45: yakıyı da 2 aydır söylüyodum dün almış eşim yabıştırdım bugün bakalım. kaynanam 6 sene çocuğu olmamış onun kaynanası da bu yakıdan bulmuş yapıştırmış işte 3 tane oğlu olmuş. kaynanam hiçç doktora gitmemiş 6 sene ama. sorun neydi bilemiyoruz ama yakı vesile olmuş bi şekilde
canım yakı belde açıklık varsa kapatıyo rahme gıden kanı hızlandırıyor kalıtelı yumurta uretıyosun

iyiyim cnm hafta sonumu araba kullanarak gecırdım baya öğrendım ama haftaya cumartesı dıreksıyon sınavım var onun dısında yarın kontrolum var 4 de dra gıdecem bakalım 8 mm yumurta vardı cuma gunu bakalım ne durumda
Ehliyet mi alcan kiz ;) iyi yapmissin cnm valla guzel gecirmisin. Kiz hadi o yumurta insallah bebis olur ;)

Ehliyet mi alcan kiz :KK66: iyi yapmissin cnm valla guzel gecirmisin. Kiz hadi o yumurta insallah bebis olur :KK66:
ewettt ehlıyet alcam ınsallah hayırlısıyla almam laızm canım yhaa ınsallah o yumurta buyur bebısım olur sen ne yaptın gıttın mı kontrole ölçum yaptırmdınmı daha

ewettt ehlıyet alcam ınsallah hayırlısıyla almam laızm canım yhaa ınsallah o yumurta buyur bebısım olur sen ne yaptın gıttın mı kontrole ölçum yaptırmdınmı daha
Insallah ehliyeti de alirsin bebisi de gobusune katarsin en kisa zamanda bebegim ;) bugun gittm doktora ultrasonla karindan bakti kese cook kucuk dedi biraz moralimi bozdu acikcasi mercimek tanesi kadar kucuk dedi. Sence normal mi simdi bu boyutta olmasi

Insallah ehliyeti de alirsin bebisi de gobusune katarsin en kisa zamanda bebegim :KK66: bugun gittm doktora ultrasonla karindan bakti kese cook kucuk dedi biraz moralimi bozdu acikcasi mercimek tanesi kadar kucuk dedi. Sence normal mi simdi bu boyutta olmasi
e kuzum karından bakmıs kucuk gorunmesı normal kaç mm canım

e kuzum karından bakmıs kucuk gorunmesı normal kaç mm canım
Soylemedi ya canim mercimek tanesi kadar dedi. Sonradanda normal dedi kafami karistordi doktor. Ilk basta olumsiz konustu sonra olumlu konuştu gec dollenme felan dedi kafami karistirdi acikcasi :(

Soylemedi ya canim mercimek tanesi kadar dedi. Sonradanda normal dedi kafami karistordi doktor. Ilk basta olumsiz konustu sonra olumlu konuştu gec dollenme felan dedi kafami karistirdi acikcasi :KK43:
canım zaten bebısı olçtuklerınde sat ını degıstırırler kesenın seklı duzgun ıse sorun yoktur cnm moral bozacak bı durum yok ayyy canım yhaa bebegın senınle ne muhtesem bısey bu

canım zaten bebısı olçtuklerınde sat ını degıstırırler kesenın seklı duzgun ıse sorun yoktur cnm moral bozacak bı durum yok ayyy canım yhaa bebegın senınle ne muhtesem bısey bu
Aynen be canim. Rabbim e ne kadar sukretsem az. Rabbim insallqh en kisa zamanda sana da tattirir bu duyguyu. Sana ve tum isteyenlere insallah. Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasim :KK46::KK46::KK46:

Aynen be canim. Rabbim e ne kadar sukretsem az. Rabbim insallqh en kisa zamanda sana da tattirir bu duyguyu. Sana ve tum isteyenlere insallah. Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasim :KK46::KK46::KK46:
amınnnnn canım ınsallah beklıyoruz bu aydan uutluyum nıyeyse umutsuz degılım :)

Hadi insallah bebegim. Annelik icgudusu oluyo heralde :KK66:
yaaa bılmıyorum daha oncekı yasadıklarımı hatırlamaaya calısıyorum da unutmusum belırtılerımı bıle dusune dusene aklıma gelıyorlar bakalım bu sefer belırtılerım ne olacak sankı kesın hamıle kalacagım da :anneadayı:

yaaa bılmıyorum daha oncekı yasadıklarımı hatırlamaaya calısıyorum da unutmusum belırtılerımı bıle dusune dusene aklıma gelıyorlar bakalım bu sefer belırtılerım ne olacak sankı kesın hamıle kalacagım da :anneadayı:
HAdi bakalım canim bu ay bekliyorum senden guzel haberler :anneadayı::anneadayı::KK70::KK37:

Back
X