- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.145
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #2.581
Hadi insallah bu ay gelir bebise
evet klomene devm adet.3.günü baslıycam 3.ayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi insallah bu ay gelir bebise
evet klomene devm adet.3.günü baslıycam 3.ayım
Çok uzaktaymışsınTokattayim cnm burdakilerin hepsine gittim sayilir bugun cakultede cigdem hanim var onu deniycem birde
ay ınsallah bu en azından ılgılı yahaaa canını yakmamaya calısıyoÇok uzaktaymışsınRabbim umulmadık yerden şifamızı versin inşallah. Doktor çok önemli ,doğru tedavi çok önemli bunu bir de doktorlar anlayabilse:) inşallah yeni doktorun vesile olur güzel şeylere.
işllahh hayırlısı boş kalınca örmek ıcn battanye basladım alakam olmasada yapayım dedım canm ıstemıyor bebıs gelmıyo delı gibi ne örcem diyorum gelsede üşüsün gelmedıği için ceza ona:)))Hadi insallah bu ay gelir bebis
Kuzum benimmm kiyamassin ona gelince benim adetime bile daha cok varişllahh hayırlısı boş kalınca örmek ıcn battanye basladım alakam olmasada yapayım dedım canm ıstemıyor bebıs gelmıyo delı gibi ne örcem diyorum gelsede üşüsün gelmedıği için ceza ona:)))
kay yıllık evlısn bi gelsinn görcek o gününü:)))Kuzum benimmm kiyamassin ona gelince benim adetime bile daha cok var
4 yllık evlıyım cnm sen kac yıllık evlısınkay yıllık evlısn bi gelsinn görcek o gününü:)))
inşallah canımm.bencede bu ay bende inanıyorum herşey çok güzel olacak.Haftaya güzel haberler alacam diye umut ediyorumherkes nekahat döneminde sanırım kimsenin sesi çıkmıyo. adetin son günü benim bugün. bu ay çok pozitif olucam. umutlanıcam karar verdim. hatta bu ay olacak inşallah!
olmazsa zaten her türlü üzülüyorum hiç değilse bu ayı ümitle geçireyim. bu aydan çok ümitliyim bikaç güne yumurtlama testine başlıcam yeniden. ilaçları yarım bıraktım geçen ay ondan olmadı. bu ay hiç pes etmek yok. inşallah hepimiz bu ay güzel haberler vericez!
hiçbişeyi kafaya takmayalım bu ay kızlar. bebek olayı değil sadece günlük hayatta da yaşadığımız aksilikleri. ben iş yerinde çok sıkıntı çekiyorum da boşverdim yaaaa en kötü ihtimalle ev hanımı olurum hem de ayıla bayılasakin olucam olumlu olucam pozitif düşünücem. bu ay herşey çok güzel olucak. gebe de kalıcam sağlıkla devamı da gelicek inşallah!
Ahhh keskeee cnm tokattayim maalesef insallah herkesin istedigi bebis bu ay gelir cok olmaz bi hafta sonra gelirim napin needin hamile olun sevgilerrrrrrKOLAYY GELSINNNN İŞŞALLAHHH CANIMM..İSTEYEN HERKESIN OLSUNN..ALLLAHA EMANET OL ADANADAYSAN HALI LARINI KOLTUKLARINI YIKAYALIM:))
Evet canım aynı düşüncedeyim hatta bugün ben mama önlüğü aldımherkes nekahat döneminde sanırım kimsenin sesi çıkmıyo. adetin son günü benim bugün. bu ay çok pozitif olucam. umutlanıcam karar verdim. hatta bu ay olacak inşallah!
olmazsa zaten her türlü üzülüyorum hiç değilse bu ayı ümitle geçireyim. bu aydan çok ümitliyim bikaç güne yumurtlama testine başlıcam yeniden. ilaçları yarım bıraktım geçen ay ondan olmadı. bu ay hiç pes etmek yok. inşallah hepimiz bu ay güzel haberler vericez!
hiçbişeyi kafaya takmayalım bu ay kızlar. bebek olayı değil sadece günlük hayatta da yaşadığımız aksilikleri. ben iş yerinde çok sıkıntı çekiyorum da boşverdim yaaaa en kötü ihtimalle ev hanımı olurum hem de ayıla bayılasakin olucam olumlu olucam pozitif düşünücem. bu ay herşey çok güzel olucak. gebe de kalıcam sağlıkla devamı da gelicek inşallah!
Allah kolaylık versin cnm taşınmak çok zorrr...Kizlarrrrr sizden bikac gun ayri kalacagim cunku ev tasiyorum hepinizi cokkk optum Allaha emanet ettim geldigimde hamile bulcam sizi haaa ona gore
![]()
o ilaç bende kalsiyum eksikliğine yol açtı, araştırdık içiendeki inositol kalsiyumun emilmesini engelliyrmuş. elimdeki kemik romatizma gibi ağrıyrdu, dr bu ilacı bırak bakalım dedi , bıraktım 1 hafta sonra geçti. maalesef bende hayalkırıklığı yarattı bu ilaçCanım ben 1.5 senedir çocuk istiyorum 6-7 ay kullandım sonra bıraktım olmayınca geçen ay folik asit ölçtürdüm >200 çıktı üst sınırın üstündeymiş yani gebelik öğrenince başlarım hemen dedim ama inofolic diye bir ilaç duydum en son pcolularda yumurtlamayı kolaylaştırıyomuş eczaneden istedim depodan getirecekler onun içinde de folik asit var ya yani yine kullanmış olucam
canm 2-3 gündür içiyorum bi sıkıntı olmadı çok şükür beni bi parlodel mahvetti geri kalanlarda bi yan etki olmadı çok şükür ama parlodelle zaten box maçından çıkmış hale geliyorum uyku, baş dönmesi, kabızlık, mide bulantısı, göz kararması, baygınlık,halsizlik yan etkilerine dayanamayıp bıraktım geçen ay ama bu ay ayılsam da bayılsam da bütün ilaçlarımı içicemo ilaç bende kalsiyum eksikliğine yol açtı, araştırdık içiendeki inositol kalsiyumun emilmesini engelliyrmuş. elimdeki kemik romatizma gibi ağrıyrdu, dr bu ilacı bırak bakalım dedi , bıraktım 1 hafta sonra geçti. maalesef bende hayalkırıklığı yarattı bu ilaç![]()
Allah yardımcın olsun canım.. 1 haftada yetmez ama 3 hafta sonra vericem ben güzel haberi inşallahKizlarrrrr sizden bikac gun ayri kalacagim cunku ev tasiyorum hepinizi cokkk optum Allaha emanet ettim geldigimde hamile bulcam sizi haaa ona gore
![]()
HAYIRLISI OLSUN O ZAMAN. AMA O İLACIN IÇINDEKİ İNOSİTOL (inozitol) MADDESİ KALSİYUMUN magnesyumun EMİLİMİNİ ENgelliyrmuş. hatta yemeklerden 1 saat önce içtim kalsiyumu magnezyumu bağlamasın diye, 1 ay kullandım sabah 1 akşam 2, yabancı sitelerde adetin uzadığına dair yorumlar da var, benimde o ilacı kullandıktan sonraki adetim çok koyu gelmişti. bilgin olsun canım.canm 2-3 gündür içiyorum bi sıkıntı olmadı çok şükür beni bi parlodel mahvetti geri kalanlarda bi yan etki olmadı çok şükür ama parlodelle zaten box maçından çıkmış hale geliyorum uyku, baş dönmesi, kabızlık, mide bulantısı, göz kararması, baygınlık,halsizlik yan etkilerine dayanamayıp bıraktım geçen ay ama bu ay ayılsam da bayılsam da bütün ilaçlarımı içicem![]()
Yeni ev yeni heyecan gelsin bebisssAllah yardımcın olsun canım.. 1 haftada yetmez ama 3 hafta sonra vericem ben güzel haberi inşallahsen de eşyaları taşırken ne yap et bul bi fırsat senden de bekliyorum haber
![]()