hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

HAYIRLISI OLSUN O ZAMAN. AMA O İLACIN IÇINDEKİ İNOSİTOL (inozitol) MADDESİ KALSİYUMUN magnesyumun EMİLİMİNİ ENgelliyrmuş. hatta yemeklerden 1 saat önce içtim kalsiyumu magnezyumu bağlamasın diye, 1 ay kullandım sabah 1 akşam 2, yabancı sitelerde adetin uzadığına dair yorumlar da var, benimde o ilacı kullandıktan sonraki adetim çok koyu gelmişti. bilgin olsun canım.
inşallah bu ay gebe kalacağım için adet olmayacam zaten:KK53: 4 kutu aldım canım sabah akşam 2 şer tane içiyorum. bu ay deneyim de bi daha ki ay tekrarını düşünmüyorum zaten. hadi inşallah bu ay gelecek güzel haberlerimiz

Evet canım aynı düşüncedeyim hatta bugün ben mama önlüğü aldım :KK45: sonra bıraktım hahaha abartmayalım dedim ama engel olamıyorum kendime ... Nasıl olsa üzülüyorum belki böyle yapmak işe yarar :oops:
bende doğumu nerde yapsam diye düşünüyorum:KK53: memlekete 1.5 saat uzakta bi şehirdeyiz benm ailemde kv gilde memlekette. ben burda yapsam da onlar mı gelse yoksa orda yapıp 1 ay sonra buraya mı dönsem karar veremedim:KK48:

bende doğumu nerde yapsam diye düşünüyorum:KK53: memlekete 1.5 saat uzakta bi şehirdeyiz benm ailemde kv gilde memlekette. ben burda yapsam da onlar mı gelse yoksa orda yapıp 1 ay sonra buraya mı dönsem karar veremedim:KK48:
bence evinde doğur canım onlar gelsinn.çocuğun düzenini bozma:KK70::KK70::confused::confused:ozaman bu ay 2 mizde hamileyiz :KK59::KK59:

aman şubat yazacaktım mart yazmışımm hamile olabilirim yaa ondan dalgınım bacım alttan al :KK70::confused::confused::confused:
anladım ben şubat olduğunu zaten önce sen vercen güzel haberi demektir bu:KK45: hadi inşallah canım senin haberden iki hafta sonra da benim haber gelicek. bu ay herşey çok güzel olucak

anladım ben şubat olduğunu zaten önce sen vercen güzel haberi demektir bu:KK45: hadi inşallah canım senin haberden iki hafta sonra da benim haber gelicek. bu ay herşey çok güzel olucak
inşallah tatlımm bu ay bi umut var içimde boşa çıkmaz umarım :KK68::KK68: benden sonrada senden gelsin güzel haber anneler gününde anne adayı olalıımm:KK37::KK36::KK73::KK73::KK73:

İNŞALLAH CANIM BENİM.BU 3. DENEME ZATEN EĞER OLUMSUZ OLURSA Bİ SÜRE ARA VERECEM.iLAÇLAR DENGEMİ BOZDU ÇÜNKÜ :KK43:
bende bu ay ov. testlerini bıraktım, 2 günde bir deneme yapıyoruz. böyleleikle daha stressiz oluyor. hamile kalırsam ay sonunda foruma geri dönücem, yoksa bu gidişle daha da stres olacak. ay sonunda güzel hayrlı hamilelik haberleriyle buluşmak üzere hoşcakalın hanımlar :) her şey gönlümüzce olsun :)

Ovulasyon testinin bu ayki açılışını yaptım 4 te suyu bırakıcam 7 de testi yapıcam 3 damla fiks damlatıcam. Yakımı da yapıştırdım. Hazır bir şekilde bekliyorum yumurtayı :D

Ovulasyon testinin bu ayki açılışını yaptım 4 te suyu bırakıcam 7 de testi yapıcam 3 damla fiks damlatıcam. Yakımı da yapıştırdım. Hazır bir şekilde bekliyorum yumurtayı :KK70:
kuzumm ovu testıme bakar mısın

20150320_190029.webp

Back
X