hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Canım katılıyorum ben de olmadığı için hırs yapıyorum bikaç gün önce ben de akşam ayaklarımı uzatmış tv izliyoken eşime bugün bebeğimizin olmadığına üzülmediğim bi gün oldu dedim hafif baş ağrısı yorgunluk yani dinlenebilme olanağım olması çok huzur vericiydi. Ama bi taraftanda yaş geçiyor yani olacaksa bigün yaşım daha fazla İlerlemeden olsa yoksa kafam hiç kaldırmayacak gibi geliyor
aynen kafa kaldırmıyor belli zamandan sonra. meela ben rabim huyu güzel evlat nasip etsin inşallah yaş itibariyle çok zorlanırım yoksa.

27 yaşındayım yaşlandım demek için erken biliyorum ama iki üç çocukla 1 saat geçirince kafam kazan gibi oluyor :KK53::KK53:xsenin kaçtı peki
ben de 24 buçuktan 25 sayılır :KK48: ya ben kronik yorgun bir insanım, işten eve gelince yemek hazırlayıp, kendimi zor yatağa atıyorum. uyumasam bile uzanıyorum :KK30: ay ben nasıl cocuk bakarım :KK37:

ay biz üzülünce oluyo mu sanki, üzülmenin bi faydası oluyor mu?? başka uğraşılar bulalım kendimize:KK48: ben mesela uğraşı olarak trend konuları okuyorum :KK70:

27 bişey değil ayrıca, boşver yaaa amaaannn, olursa olur olmazsa olmaz :cool:
Evet işte eşimden kaynaklı bi şekilde olmasa bu kadar sallamayacağım ama bugün tahlil sonuçlarımı aldım hormonlar nihayet kendine gelmiş yumurtam da yolda imiş rahatladım biraz.. Bu ay olmasa da içim rahat olacak

Ya işte olmasi için takmamak değil, gerçekten takmicaksin :KK8:olmazsa olmasıııııınnnnnn :KK73: mutluluk için illaki bebek mi gerekiyor??? Kendi içinde mutlu bi insan olursan, böyle şeyleri takmazsin. Yoksa mutluluk için çevresel faktörlere bel baglarsan, çocuk olur yine mutlu olamazsın. Yok çocuğun bakımıydı, hastaligiydi, okuluydu, ogretmeniydi, ders basarisiydi, yok ikinci çocuktu, üçüncü çocuktu, yok kocayla problemlerdi, yok efenim çocuğun ergenligiydi, sevgilisiydi vs vs vs vs.... yani bizi mutsuz etme potansiyeli olan olaylar hep olacak. Ama biz bütüüüün bunları takmayip kendi içimizde mutlu birer insan olursak işte o zaman yaşam olayları bizi etkileyemez...

Kızlar, muhtemel adet tarihime 7-8 gün kaldı. Yine bir anaçlik, yine bebeğim olsun isteği çöktü üzerime... aman yaaaa
hadi canım inşallah bu ay gelsin güzel haberlerimiz... ben de bu ay çok ümitliyim perşembe doktor yumurta gördü elimizden geleni de yaptık:KK48::KK48: hormonlarım da düzelmiş çok şükür... bu ay gelsin artık hayırlı sağlıklı bebişler inşallah

Ya işte olmasi için takmamak değil, gerçekten takmicaksin :KK8:olmazsa olmasıııııınnnnnn :KK73: mutluluk için illaki bebek mi gerekiyor??? Kendi içinde mutlu bi insan olursan, böyle şeyleri takmazsin. Yoksa mutluluk için çevresel faktörlere bel baglarsan, çocuk olur yine mutlu olamazsın. Yok çocuğun bakımıydı, hastaligiydi, okuluydu, ogretmeniydi, ders basarisiydi, yok ikinci çocuktu, üçüncü çocuktu, yok kocayla problemlerdi, yok efenim çocuğun ergenligiydi, sevgilisiydi vs vs vs vs.... yani bizi mutsuz etme potansiyeli olan olaylar hep olacak. Ama biz bütüüüün bunları takmayip kendi içimizde mutlu birer insan olursak işte o zaman yaşam olayları bizi etkileyemez...

o kadar güzel yazmışsın kiiii.... ba yıl dıııımmmmmm

Arkadaşlar merhaba, burada birkaç aydır varım. Ve bu gün adetime 7 gün kala hamiel olduğumu öğrendim. Aylardır ovulasyon testi takip vb. şeyler yapıyorudm, ve her çalışmamızda bebek fikri aklımızdaydı, bir heyecan umut yani hep ya bu sefer yine olmazsa vb. duyglar yaşıyorduk eşimle. Hatırladığım bu ay adetten 6. günümde nasıl olsa yeni adetim bitti , nasıl olsa ovulsyon gunum değil diyerek (ovulasyon testimi adetimin bittiği 5. günden beri yaptım ) hatta çok relax bir biçimde bir ilişki yaşadık ve dün gebelik testini meraktan eğlencesine yapınca silik görünce bugun kanda baktırdım. ve sonuç hamileyim :) inş bu değer yukselır ve hamilelilğim devam eder. Bu forumdaki arkadaşların dedikleri doğruymuş, o yüzden ovulasyon testi vb. şeylerle uğraşmadan 2 günde bir ilişki yaşayın ve başka şeylere odaklanın.

Arkadaşlar merhaba, burada birkaç aydır varım. Ve bu gün adetime 7 gün kala hamiel olduğumu öğrendim. Aylardır ovulasyon testi takip vb. şeyler yapıyorudm, ve her çalışmamızda bebek fikri aklımızdaydı, bir heyecan umut yani hep ya bu sefer yine olmazsa vb. duyglar yaşıyorduk eşimle. Hatırladığım bu ay adetten 6. günümde nasıl olsa yeni adetim bitti , nasıl olsa ovulsyon gunum değil diyerek (ovulasyon testimi adetimin bittiği 5. günden beri yaptım ) hatta çok relax bir biçimde bir ilişki yaşadık ve dün gebelik testini meraktan eğlencesine yapınca silik görünce bugun kanda baktırdım. ve sonuç hamileyim :) inş bu değer yukselır ve hamilelilğim devam eder. Bu forumdaki arkadaşların dedikleri doğruymuş, o yüzden ovulasyon testi vb. şeylerle uğraşmadan 2 günde bir ilişki yaşayın ve başka şeylere odaklanın.
canım çok sevindim! hadi sağlıkla tamamını nasip etsin Rabbim inşallah! bize de dua et canım olur mu

canım çok sevindim! hadi sağlıkla tamamını nasip etsin Rabbim inşallah! bize de dua et canım olur mu
canım ediyorum dua sizler için. hayırısı neyse o olsun hepimiz için. ben hala şaşkınım. hatta yarın veya çarşamba gunu kadın doğumcudan randevu alıp tetsi tekrarlatıcam. doğanun kanunu allahıncc inayeti geçerli her zmaan. ama biz sabırsızız belkide. belkid eoluruna bırakmıyoruz. doktorum demıstı ovuasyon testleirni bırak, .çünkü o testlerde ovu. silik bile olsa yumurtlama olabılır. hangi kadında hangi lh değerınde yumurtanın çatlayacağı belli olmaz diyordu. hatta anneme de rahmin ters çocuk olmaz demişler vakti zmanaında ama ben dünyaya gelmişim :) arkadaşlar elinişzdeki testleri çpe atın ve ilişkilerinizi çocuk yapmak amacıyla oyle düşünerek değil de ilişkiymiş gibi çalışma yapın. inanın gerçekten kafaya takınca olmuyor. tecrübe ettim böyleleikle.

Back
X