hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

var işte karşılasştık şokları yaşadım bırak ultrasonda ölçüm de yapmadı yapmadıgı gibi de ultrason fotografı da vermedi kilosu ne durumda merak ediyordum doktor onada bakmazmı ya resmen gördüm suyuna baktı kapadı cihazı halbuki haftası için bilirisn baş uyruk kemigi ölçümü alması lazım Salagın birine Denk Geldik işte Başından sazma iş yaptılar :S
gercekten salaga denk gelmıssın cnm agrın olursa baska bırıne gıt merakın gıder en azından

işte tahlil sonucunun altında yazanlar kadar bilgim var :KK43: cumaya kadar tekrar tahlil yaptırsam mı ki ama iş yerinden de on kere izin almak istemiyorum :KK43:
bugun adet gununmus ıste adet oncesıne gore dusuk degıl degerın mer<ak etme kanaman olmadıgı surecce bısey de olmaz

gıtme gıdersen bu sınır oldugun anlar aklına gelır yıne sınırlenırsın cnm benım agrın olursa artık baska bı yere gıdersın

:) aynen abla eşimi zor tuttu sabah bu nasıl bir yer nasıl hastane die söylendi durdu :)
sen nasılsın bugünmüydü yarın mıydı kontrolun?

yarın bebegım çarsamba da var yarın akşam 6bucukta carsamba randevuyu almadım ıkı dra gıdıyorum cnm

valla en iyisini yapıorsun abla baktın gördün hangisi daha tecrubeli ilgili ona devam edersin
banada haber verirsin ama gelişmeleri inşallah kalbini duyarsın :KK200:

Arkadaşlar merhaba sayfanızı uzun süredir takip ediyorum . 24 yasında 1 yıllık evliyi pakolu olduğumu evlenmeden önce biliyodum ama bigün çocuk isteyeceğim ve pakonun buna engel teskil edeceği aklıma bile gelmemişti açıkçası. 2 adet doktor deneyimim oldu 1. Si acıbadem hastanesi harika hanım ama nedense pek memnun kalmadım 2. Seçimim hisar hastanesi filiz hanım ve şuan kendisinden memnunum.öncelikle geçen ay hastalanmam için duphaston verdi ilaç bittikten 3 gün sonra hasta oldum hastalığımın 3. Günü görmek istedi ve yumurtlama takibine aldı. Haziranın 1 inde gittiğimde yumurtaların büyüyor çarşamba günü gel dedi çarşamba gittiğimde çatlatma iğnesi oldum. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 0.699 çıktı burdan takip ettiğime göre hamile değilim ama adet günümü depakolu olduğum için kestiremiyorum. Doktorum 2 hafta sonra hastalanmazsan gel demişti. O iki haftalık süreç cuma günü dolacak. Sizce test sonucunun değişme ihtimali varmıdır.

valla en iyisini yapıorsun abla baktın gördün hangisi daha tecrubeli ilgili ona devam edersin
banada haber verirsin ama gelişmeleri inşallah kalbini duyarsın :KK200:
canım haber vermez mıyım ama yarın 5+4 olucaz yanı kalbı duyabılecegımızı sanmıyorum ama atıyor orda bılıyorum cnm benım ewet tercıh yapacagım aralarında

Arkadaşlar merhaba sayfanızı uzun süredir takip ediyorum . 24 yasında 1 yıllık evliyi pakolu olduğumu evlenmeden önce biliyodum ama bigün çocuk isteyeceğim ve pakonun buna engel teskil edeceği aklıma bile gelmemişti açıkçası. 2 adet doktor deneyimim oldu 1. Si acıbadem hastanesi harika hanım ama nedense pek memnun kalmadım 2. Seçimim hisar hastanesi filiz hanım ve şuan kendisinden memnunum.öncelikle geçen ay hastalanmam için duphaston verdi ilaç bittikten 3 gün sonra hasta oldum hastalığımın 3. Günü görmek istedi ve yumurtlama takibine aldı. Haziranın 1 inde gittiğimde yumurtaların büyüyor çarşamba günü gel dedi çarşamba gittiğimde çatlatma iğnesi oldum. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 0.699 çıktı burdan takip ettiğime göre hamile değilim ama adet günümü depakolu olduğum için kestiremiyorum. Doktorum 2 hafta sonra hastalanmazsan gel demişti. O iki haftalık süreç cuma günü dolacak. Sizce test sonucunun değişme ihtimali varmıdır.
pazartesı yaptırdın yanı adete 4 gun var cnm ınsallah degısır sen cuma gunu tekrardan yaptır bence adetın gelmezse oncelıkle sunu unutma pko cocuk yapmaya engel degıl onu dusunme pkoyum çocugum olmuycak deme sadece dıgerlerıne gore bıraz daha zor oluyo

canım carsambayı gecıktırırm yıne de yarın gıdecegımı gecıktıremem cunku o kontrol muayenesı

Sen geçiktirme abla ne olur neolmaz senin durumun farklı benim sıkıntım bitmişti lekelenme felan o yüzden 1 hafta hususi kendim geçiktirdim..

Sen geçiktirme abla ne olur neolmaz senin durumun farklı benim sıkıntım bitmişti lekelenme felan o yüzden 1 hafta hususi kendim geçiktirdim..
benım leke yok cnm benım sıkıntı 15 16. haftadan sonra baslıyor onun ıcın de 12. haftada dıkış atılacak

Back
X