- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #2.761
yarın adet olmam lazım bakalım günüm geçecek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallahhh gececek cnm benimyarın adet olmam lazım bakalım günüm geçecek mi
inşaallah canım kendimi hamile gibi hissedemiyorum ama hamileysem de çok şaşıracağımInsallahhh gececek cnm benim
hala yapıo musun testlerı ben bılgı vereyım sanakızlarrr ovulasyon testi hakkında bilgisi olan var mı parka olarak hangisi iyidir ilk kez alacağım sözde stres yapmayacağım bu ay ama :) hiç denemedim bu testleri bir merak ediyorum gittigidiyora bakıyordum marka konusunda kararsız kaldım bi de kaç tane almalıyım ki kaç gün yapılıyor bu test
kızlarrr ovulasyon testi hakkında bilgisi olan var mı parka olarak hangisi iyidir ilk kez alacağım sözde stres yapmayacağım bu ay ama :) hiç denemedim bu testleri bir merak ediyorum gittigidiyora bakıyordum marka konusunda kararsız kaldım bi de kaç tane almalıyım ki kaç gün yapılıyor bu test
Vayyyy o nasil birşey ki oyle super bisi ne kadar nerden temin ettinHala bilgiye ihtiyacın var mı bilmiyorum ama ben tecrübemi paylaşayım seninle. Ben clear blue advanced diye bir şey kullandım. Daha önce başka markalar da kullanmıştım ama işe yaramadı. Bu testin özelliği hem östrojen hem de lh hormon seviyesini aynı anda ölçüyor. Ayrıca dijital ve bir hafızası var. Senin kaydını tutuyor ve sende ani hormon yükselmesi olduğu anda pozitif sonuç veriyor. Yumurtlamadan yaklaşık 2 gün önce uyarıyo seni. Böylece hamile kalma şansın çok yükseliyor. Ben kullandığım ilk ay hamile kaldım.
Ben hamileyim sanki yaaa ins yanlis hissetmiyorumdurrbakalım bu ay hamiş kalacak mıyız?
ay inşallah canım müjdelersin inş beni çok sevinirimBen hamileyim sanki yaaa ins yanlis hissetmiyorumdurr
Mundelerim tabi cnm insAllah bos degildir umutlarim ama hani olmasa da ben uzulmuyorum yaaa onume bakiorum onceden cok uzuluodum ama cnm yaaay inşallah canım müjdelersin inş beni çok sevinirim
bu ay eskisi kadar ben de kafama takmıyorum taktıkça olmuyorMundelerim tabi cnm insAllah bos degildir umutlarim ama hani olmasa da ben uzulmuyorum yaaa onume bakiorum onceden cok uzuluodum ama cnm yaa
Aynen taktikca olmuyorbu ay eskisi kadar ben de kafama takmıyorum taktıkça olmuyor
cnm öbür başlıkta yazdım sana görmedin heralde yaaa pozitif çıktı mı test mi yaptın çok merak ettim cnm haber et bana. inşallah güzel haber ver bu ayy...Aynen taktikca olmuyor
canım çok sevındım maşallahhhhhKızlar, ben hamileyimsizlere de haber vereyim, bu topikte yazışmıştık
![]()
evet evet darısı bizecanım çok sevındım maşallahhhhh
darısı bize inşallah cnm dua et bize de
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim. senin bi sorun yoktu demi zaten düşük pıhtılaşma pco vs?Daha önceki yorumlarimda demiştim, bu ay sadece 1 kez ilişki yaşadık dediğim ay gebe kaldımRabbim ol deyince oluyor işte
İNŞALLAH hepinize nasib olur kızlar
![]()